Μειωτική Μαστών

Tα υπερμεγέθη στήθη είναι συχνά πολύ μεγαλύτερο ψυχικό φορτίο απ’ ότι ένα σωματικό χαρακτηριστικό που προξενεί δυσκολίες στην κίνηση ή στην επιλογή του σωστού μαγιό.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Μείωση Μαστών

Τι είναι η

Ο υπερβολικός όγκος και το βάρος τους μπορεί να αποτελεί ένα σημαντικό αν και εντελώς περιττό - εμπόδιο τόσο στην καθημερινή σου ζωή όσο και στην ψυχική σου υγεία.
Είναι μία πάρα πολύ συνηθισμένη, απόλυτα ασφαλής και προβλέψιμη διαδικασία που θα αναπλάσει τη σιλουέτα σου, θα αναβαθμίσει την ποιότητα της καθημερινότητάς σου και θα ανανεώσει τη θετική σου διάθεση!
Κάτι που όλοι ξέρουν σχετικά με την επέμβαση που ονομάζεται Μειωτική των Μαστών, ή Μειωτική Στήθους, είναι πως στοχεύει στη μείωση του όγκου των μαστών με αποτέλεσμα να έχουν πιο ισορροπημένες αναλογίες με την υπόλοιπη σιλουέτα. Αυτό που γνωρίζουν πολύ λιγότεροι άνθρωποι είναι πως η συγκεκριμένη διαδικασία έχει σε συντριπτικό βαθμό τις πιο ευχαριστημένες ασθενείς μετά την επέμβαση, σε όλο το φάσμα της πλαστικής χειρουργικής.
Μείωση Μαστών

Μειωτική Μαστών Για ποιους είναι;

Η Μειωτική Στήθους συστήνεται σε κάθε γυναίκα με δυσανάλογα μεγάλα στήθη που, πέρα από το αισθητικό, προσωπικό ζήτημα μίας εμφάνισης που μπορεί να της είναι ανεπιθύμητη, προξενούν και μία σειρά δυσκολιών στην καθημερινή της ζωή καθώς και πιθανά προβλήματα στην υγεία της.
τι ειναι η

Μειωτική Μαστών Εάν το υπερβολικά μεγάλο σας στήθος, σας προκαλεί:

Πόνους στον αυχένα

Δερματικούς ερεθισμούς στον μαστό

Πόνους τους ώμους και τη ράχη

Κύρτωση της πλάτης προς τα εμπρός

Ασύμμετρα στήθη

Δυσκολία στον ύπνο

Δυσκολία στην καθημερινή κίνηση

Αισθητή πτώση του στήθους

Tότε η Μειωτική Στήθους είναι η σωστή απόφαση!

Ποια ειναι τα οφέλη;

Συμμετρία

Φυσικό & Νεανικό

Αυτοπεποίθηση

Μειωτική Μαστών Γιατί να κάνω Μειωτική Μαστών;

Διότι θα σε ανακουφίσει από την καταπόνηση της πλάτης, του αυχένα και των ώμων σου.

Διότι το VASER προκαλεί αισθητά λιγότερους μώλωπες και οιδήματα και τραύμα λόγω της προβλέψιμης και ακριβούς παλμικής ενέργειας υπερήχων που ρευστοποιούν τα λιποκύτταρα.

Διότι θα σου δώσει ένα πιο συμμετρικό, όμορφο και νεανικό προφίλ τόσο στο στήθος όσο και σε ολόκληρη τη σιλουέτα σου.

Διότι θα απολαμβάνεις πολύ καλύτερη εφαρμογή σε μαγιό, φορέματα, μπλούζες και όποια άλλα ρούχα επιθυμείς να φοράς πάνω από τη μέση.

Μειωτική Μαστών Αποτελέσματα

Μειωτική Μαστών Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα ήταν μία τόσο ευχάριστη εμπειρία. Πρώτα απ’ όλα, η κλινική είναι πάρα πολύ όμορφη, σαν να πηγαίνεις σε ένα σπα. Ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο γιατρός μου θα με φροντίσει πολύ καλά. Κατάλαβε αμέσως τι χρειάζομαι και έδωσε πολύ σαφή κατεύθυνση στο προσωπικό του. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα της μειωτικής στήθους που έκανα!
Βιργινία Μ.
Το ξέρω ότι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές εμπειρίες, αλλά για όσες γυναίκες σκέφτονται να κάνουν μείωση στήθους, σας προτείνω να δείτε πώς νιώθετε μέσα στο σώμα σας, πώς θέλετε να δείτε τον εαυτό σας και πώς να ζήσετε τη ζωή που θέλετε. Το μόνο πράγμα που μετανιώνω εγώ σχετικά την επέμβαση μου είναι ότι περίμενα τόσο πολύ για να την κάνω!
Έμη Φ.
Όταν έκανα το πρώτο μου ντους μετά την επέμβαση, έκλαιγα από τη συγκίνηση! Για πρώτη φορά μετά από αμέτρητα χρόνια μπορούσα να δω τη μέση μου!
Μαριαλένα Ξ.
Όσο περνούσαν τα χρόνια, η ποιότητα της ζωής μου γινόταν όλο και χειρότερη λόγω του μεγέθους του στήθους μου. Υπέφερα από συνεχείς πόνους στην πλάτη και διαρκώς αναγκαζόμουν να στερηθώ δραστηριότητες που θα μου άρεσε να κάνω. επειδή απλούστατα δεν μπορούσα! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους της MD Clinics και κυρίως τον ιατρό μου! Μου αλλάξατε τη ζωή προς το καλύτερο!
Ελπίδα Κ.

Μειωτική Μαστών Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να ξέρω εκ των προτέρων πως θα είναι τα στήθη μου μετά την επέμβαση;

Πριν την επέμβαση, γίνεται πάντα μία τρισδιάστατη ψηφιακή προσομοίωση με το ειδικό πρόγραμμα Crisalix, με βάση τις επιθυμίες και ανάγκες σου, ενώ παράλληλα σε συμβουλεύουμε προκειμένου να πάρεις το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πονάει η Μειωτική Μαστών;

Οι χειρουργικές μας γνώσεις, οι προηγμένες τεχνικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι ασύγκριτα καλύτερα σε σύγκριση με αυτά του παρελθόντος και φυσικά εμείς αξιοποιούμε όλα τα παραπάνω για να προσφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Με αυτές τις νέες τεχνικές ο πόνος ελαττώνεται σημαντικά. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες κυρίες που κάνουν χειρουργική επέμβαση Μείωσης Στήθους στην MD Clinics αναφέρουν μόνο ήπια έως μέτρια ενόχληση μετά την επέμβαση. Αυτό, βέβαια, ρυθμίζεται με τα κατάλληλα παυσίπονα. Η ενόχληση συνήθως απομακρύνεται πλήρως μετά τις πρώτες 4-5 ημέρες.

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;

Ο ιατρός σου θα είναι σε θέση να σου δώσει μια εκτίμηση για το πόσο χρόνο θα διαρκέσει η διαδικασία στη δική σου, συγκεκριμένη περίπτωση. Την ημέρα της επέμβασης σου θα πρέπει να υπολογίσεις ότι θα περάσεις περίπου 5 ώρες στην κλινική μας. Η μέση επέμβαση Μείωσης Στήθους μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 4 ώρες για να ολοκληρωθεί. Ο υπόλοιπος χρόνος θα αφιερωθεί στη χορήγηση αναισθησίας και στην προετοιμασία σου να επιστρέψεις σπίτι.

Πόσο διαρκεί η ανάρρωση;

Μπορεί να χρειαστούν έως και 2 εβδομάδες για να αναρρώσεις πλήρως από τη χειρουργική επέμβαση Μείωσης Μαστών. Θα χρειαστεί να πάρεις 3 ημέρες άδεια από την εργασία σου και να έχεις βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού, τη φροντίδα των παιδιών και τα ψώνια.

Η επέμβαση θα μου αφήσει σημάδια;

Οι ουλές είναι ένα φυσιολογικό συμβάν μετά από οποιαδήποτε επέμβαση. Τα τελευταία χρόνια οι ουλές της Μειωτικής Μαστών έχουν γίνει μικρότερες και λεπτότερες. Καθώς βρίσκονται γύρω και κάτω από τις θηλές, δεν γίνονται αντιληπτές ακόμα και αν φοράς χαμηλό ντεκολτέ ή μαγιό. Τις πρώτες μέρες μετά την επέμβαση θα έχουν ένα απαλό κόκκινο χρώμα και ίσως σου προξενούν μία ελαφριά φαγούρα. Με τον καιρό θα εξασθενίσουν σε βαθμό που, περίπου έναν χρόνο μετά, θα είναι εντελώς απαρατήρητες.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2024. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Design & Development by Pixel Design

elGreek