Λιπομεταφορά

Η Λιπομεταφορά είναι η μη επεμβατική αισθητική θεραπεία που δίνει κυριολεκτικό νόημα στην φράση “η αληθινή ομορφιά βρίσκεται μέσα σου.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Λιπομεταφορά

Τι είναι η Λιπομεταφορά

Το λίπος που αφαιρείται, συνήθως από την κοιλιά ή το εσωτερικό των μηρών, στη συνέχεια φιλτράρεται μέσα από ένα σύστημα απομόνωσης των λιπωδών κυττάρων, ώστε να αποκτήσει την ιδανική καθαρότητα και ποιότητα του λιπώδους ιστού που θα εγχυθεί στα σημεία που υποβάλλονται στη θεραπεία.

Πρόκειται για μία σύγχρονη τεχνική που παίρνει το δικό σου λίπος που βρίσκεται σε κάποια περιοχή του σώματός σου και το μεταφέρει για να αναπληρώσει χαμένο όγκο ή για να λειάνει ρυτίδες αλλού στο πρόσωπο ή το σώμα σου.

Έτσι, μπορούμε να αποκαταστήσουμε ή να ενισχύσουμε τον φυσικό όγκο σε περιοχές όπως τα ζυγωματικά, το σαγόνι, τους κροτάφους και το πηγούνι. Στο σώμα, οι γυναίκες μπορούν να κάνουν Brazilian Butt Lift, όπου το λίπος μεταφέρεται στους γλουτούς για τέλειες καμπύλες, ή στο στήθος, για αυξημένο όγκο και κυρτότητα.
Οι άνδρες, αντίστοιχα, μπορούν να τονώσουν τον όγκο και το περίγραμμα στους δελτοειδείς μύες και τον θώρακα, βελτιώνοντας έτσι την όψη της διάπλασης στο πάνω μέρος του σώματος.

Λιπομεταφορά Σε ποιες περιοχές γίνεται;

ζυγωματικά

σαγόνι

κροτάφους

πηγούνι

γλουτούς

στήθος

δελτοειδείς

θώρακα

Λιπομεταφορά Φιλτράρισμα Βλαστοκύτταρων

Επίσης, μέσω ενός ειδικού συστήματος φιλτραρίσματος, από το λίπος μπορούν να απομονωθούν εμπλουτισμένα βλαστοκύτταρα που, αν εγχυθούν πιο επιφανειακά, προξενούν αναζωογόνηση του δέρματος στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τον λαιμό ή το δέρμα σε άλλα σημεία του σώματος.
ασύγκριτο πλεονέκτημα
Το ασύγκριτο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης θεραπείας είναι το ότι όλα τα κύτταρα που χρησιμοποιούνται προέρχονται από το δικό σου σώμα. Δηλαδή, αφενός δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αλλεργικής αντίδρασης και αφετέρου αξιοποιείται το ιδανικό στοιχείο για τον οργανισμό σου. Το συστατικό της ομορφιάς σου βρίσκεται ήδη μέσα σου και σου προσφέρει το πιο καλαίσθητο και φυσικό αποτέλεσμα.
Λιπομεταφορά

Λιπομεταφορά Για ποιους είναι;

Υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που πρέπει να πληροί κανείς για να είναι κατάλληλος υποψήφιος για Λιπομεταφορά. Καταρχάς, πρέπει να βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Επιπλέον, πρέπει προφανώς να υπάρχει ικανή ποσότητα λίπους στο σώμα σου.

Αν είσαι πολύ αδύνατη, μάλλον η θεραπεία αυτή δεν ταιριάζει σε εσένα. Η καταλληλότητά σου θα καθοριστεί βάσει των όσων επιθυμείς αλλά και όλων των άλλων αντικειμενικών παραγόντων που χαρακτηρίζουν τη δική σου περίπτωση κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης που θα έχεις με τον χειρουργό σου.

Ποια ειναι τα οφέλη;

Τονώνει

Αναζωογονεί

Αναδιαμορφώνει

Εξάλειψη Κυτταρίτιδας

Λιπομεταφορά Γιατί να κάνω Λιπομεταφορά;

Διότι θα τονώσει τον όγκο και την εμφάνιση του στήθους σου.

Διότι θα βελτιώσει την συνολική εμφάνιση και την κυρτότητα των γλουτών σου.

Διότι θα αναζωογονήσει όλα τα σημεία της γήρανσης στο πρόσωπο και το λαιμό σου, καθώς και στα χέρια σου.

Διότι θα σου εξαλείψει την κυτταρίτιδα και θα λειάνει την επιδερμίδα σου και σε άλλες περιοχές του σώματος που είναι αδύνατον να σφίξουν, όση γυμναστική κι αν κάνεις.

Διότι θα αναδιαμορφώσει το σώμα σου, δίνοντάς του το σχήμα και το περίγραμμα που θέλεις.

Λιπομεταφορά Αποτελέσματα

Λιπομεταφορά Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Έχω μόνο καλά λόγια να πω για την εμπειρία που είχα στην MD Clinics. Είναι ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που φθάνεις ότι όλοι οι άνθρωποι εκεί είναι σοβαροί επαγγελματίες και ταυτόχρονα πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί. Έκανα λιπομεταφορά στο πηγούνι και τα ζυγωματικά. Το πρόσωπο μου δείχνει πιο αρρενωπό από ποτέ και δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι είμαι κατενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα.
Μαθιός Ρ.
Καταπληκτικό αποτέλεσμα μετά από μία πάρα πολύ προσεγμένη και φροντισμένη επέμβαση! Η Λιπομεταφορά που έκανα στους μηρούς μου, τις γάμπες, τους ώμους και τον θώρακα, έχει αλλάξει τη ζωή μου. Έχω επιτέλους το γραμμωμένο και όμορφο σώμα που προσπαθούσα να αποκτήσω επί χρόνια με κάθε λογής αθλήματα και γυμναστήρια. Ευχαριστώ όλους στην MD Clinics για το τεράστιο δώρο που μου έκαναν!
Κωστής Κ.
Η Λιπομεταφορά ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν για το πρόσωπό μου! Ο γιατρός μου πρέπει να έχει τα πιο ελαφριά χέρια που υπάρχουν στον κόσμο! Μου έκανε τρεις μόνο ενέσεις και εξαφάνισε για πάντα τις ρυτίδες που είχα κάτω από τη μύτη μου και έδωσε ξανά στα χείλη μου τον χαμένο τους όγκο. Είμαι τρισευτυχισμένη που διάλεξα την MD Clinics για τη θεραπεία μου. Το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι ήταν όλοι τους εξαιρετικοί!
Λένα Μ.
Έκανα λιπομεταφορά στο πρόσωπο σε συνδυασμό με την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής που είχα κλείσει να κάνω στην MD Clinics. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Οι βαθιές ζάρες που είχα κάτω από το στόμα μου έχουν εξαφανιστεί τελείως και δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω κάθε φορά που κοιτάζομαι στον καθρέφτη.
Νάντια Χ.

Λιπομεταφορά Συχνές ερωτήσεις

Θα πονέσω κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Όχι. Η θεραπεία είναι ελάχιστα επεμβατική και εντελώς ανώδυνη.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Εξαρτάται. Η Λιπομεταφορά είναι μία ποικιλόμορφη διαδικασία που μπορεί να λάβει χώρα σε πολλές διαφορετικές περιοχές του σώματος και του προσώπου. Γι’ αυτό, οι χρόνοι μπορούν να διαρκέσουν από μία ώρα έως τρεις ώρες ή και παραπάνω.

Τι γίνεται αμέσως μετά τη θεραπεία;

Μπορείς να συνεχίσεις την εργασία ή τις κανονικές σου δραστηριότητες την ίδια ή την επόμενη μέρα. Υπάρχει η πιθανότητα να αισθάνεσαι λίγο πόνο και να έχεις ένα ελαφρύ πρήξιμο, ή οίδημα για κάποιες μέρες, ανάλογα με το συγκεκριμένο σημείο όπου έχει γίνει η Λιπομεταφορά.

Πόσο σύντομα θα δω τα αποτελέσματα;

Συνήθως τα αποτελέσματα μπορούν να φανούν αμέσως μετά το χειρουργείο αλλά για ορισμένους ασθενείς μπορεί να χρειαστούν λίγες εβδομάδες, ανάλογα με τη περιοχή που έχει υποβληθεί στην θεραπεία.

Πόσο καιρό θα κρατήσουν τα αποτελέσματα;

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να διαφέρει από ασθενή σε ασθενή αλλά, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι άνδρες και οι γυναίκες που κάνουν μία θεραπεία λιπομεταφοράς απολαμβάνουν τα αποτελέσματα για πολλά χρόνια μετά. Ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας για αυτό είναι η αποφυγή των απότομων και έντονων αυξομειώσεων του βάρους μας.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.