BUCCAL FAT PAD

Αν τυχόν δεν έχεις ψάξει ποτέ να μάθεις τι ακριβώς είναι το Buccal fat pad είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα υπέροχο, σμιλεμένο πρόσωπο με βαθουλωτά μάγουλα και συγκλονιστικά ζυγωματικά. Εάν πάλι είσαι από τους ανθρώπους που αισθάνονται πως κάθε φορά που παίρνουν λίγο βάρος παραπάνω αυτό πηγαίνει κατευθείαν στα μάγουλά τους, τότε μάλλον ξέρεις τι είναι.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Buccal Fat Pad
τι ειναι το

Buccal Fat Pad

Αποτελεσματα
Πρόκειται για έναν σάκο λίπους που βρίσκεται αρκετά βαθιά μέσα στο πρόσωπο και εκτείνεται από το πλάι του στόματος, πάνω από τα ζυγωματικά και μέχρι τον κρόταφο. Το στρογγυλό, σχεδόν παιδικό σχήμα ενός ενήλικου προσώπου, σε αυτό οφείλεται συνήθως. Τα καλά νέα είναι πως η αφαίρεση του Buccal fat pad είναι μία από τις ειδικότητές μας στην MD Clinics και -ίσως- μία ιδανική λύση για σένα.
Μία λιποαναρρόφηση δεν θα μπορούσε ποτέ να φέρει τα θεαματικά αποτελέσματα που προσφέρει αυτή η επέμβαση. Αυτό συμβαίνει διότι η λιποαναρρόφηση στο πρόσωπο έχει περιορισμένες δυνατότητες καθώς δεν απομακρύνει παρά μόνο το πολύ επιφανειακό λίπος, που είναι αμελητέο. Η χειρουργική επέμβαση της αφαίρεσης του Buccal fat pad, όμως, θα σου χαρίσει ένα καλλίγραμμο πρόσωπο με συμμετρικές γωνίες και αναδυόμενα ζυγωματικά που θα αναδείξουν την πραγματική σου ομορφιά και γοητεία.
Buccal Fat Pad
BUCCAL FAT PAD

Για ποιους είναι;

Κατάλληλοι υποψήφιοι για την αφαίρεση του Buccal fat pad είναι άνδρες και γυναίκες που νοιώθουν πως το στρογγυλό περίγραμμα που δίνουν στο πρόσωπό τους τα φουσκωμένα τους μάγουλα δεν κολακεύει τη συνολική εμφάνισή τους. Πρέπει πάντα να πρόκειται για ανθρώπους σε καλή κατάσταση υγείας που δεν παρουσιάζουν συχνές ή έντονες αυξομειώσεις στο βάρος τους.
Ένας από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς μας θα είναι αυτός που θα καθορίσει εάν αυτή τη διαδικασία ταιριάζει σε εσένα, λαμβάνοντας υπόψιν τη σωματική σου υγεία, το βάρος σου, αλλά και την ηλικία σου, καθώς το λίπος στο πρόσωπο αρχίζει και εξαλείφεται από μόνο του από κάποια ηλικία και έπειτα. Επίσης, η προσομοίωση που θα κάνουμε στην κλινική μας θα σου δείξει το μετεγχειρητικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, το πόσο αρμονικό θα γίνει το πρόσωπό σου.
ποια ειναι τα οφελη;
Τονίσει τα ζυγωματικά.
Επαναφέρει την συμμετρία.
Χωρίς ουλές.
BUCCAL FAT PAD

Γιατί να κάνω αφαίρεση του Buccal fat pad;

Διότι θα τονίσει ακόμη περισσότερο τα ήδη όμορφα ζυγωματικά σου και θα αναδείξει το περίγραμμα της γνάθου σου.
Διότι θα επαναφέρει την ιδανική συμμετρία στο πρόσωπό σου.
Διότι θα σε απαλλάξει οριστικά από το στρογγυλό, παιδικό σχήμα που έχει το πρόσωπό σου.
Διότι θα βελτιώσει αφάνταστα το σχήμα του προσώπου σου χωρίς να αφήσει καμία ορατή ουλή καθώς οι τομές στα μάγουλα γίνονται στο εσωτερικό του στόματος.

Buccal Fat Pad Αποτελέσματα

BUCCAL FAT PAD

Οι αξιολογήσεις μας

Η εμπειρία μου στην MD Clinics ξεπέρασε όλες μου τις προσδοκίες! Όλη μου τη ζωή το πρόσωπο μου ήταν στρογγυλό και φουσκωμένο ενώ το υπόλοιπο σώμα μου ήταν πάντα λεπτό και γυμνασμένο. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που βρήκα έναν γιατρό τον οποίο μπορούσα να εμπιστευτώ απόλυτα και που φρόντισε να έχω ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμούσα.
Λεωνίδας Γ.
Εδώ και αρκετά χρόνια ήθελα να μειώσω τον όγκο στο κάτω μέρος του προσώπου μου. Μετά από αρκετή έρευνα ανακάλυψα την διαδικασία του Buccal fat pad και πως ήμουν κατάλληλη υποψήφια για αυτήν. Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που έκανα την επέμβαση και το σχήμα του προσώπου μου έχει βελτιωθεί απίστευτα! Έχω αποκτήσει επιτέλους τα όμορφα, βαθουλωτά μάγουλα που ήθελα όλη μου τη ζωή
Μαριαλένα Λ.
Από μικρό παιδάκι είτε έπαιρνα βάρος, είτε έχανα βάρος, το πρόσωπό μου ήταν πάντα παχουλό στα μάγουλα και στρογγυλό. Όχι όμως πια! Δίνω στον γιατρό μου και σε όλο το προσωπικό της MD Clinics βαθμολογία 20 στα 10!
Τίνη Μ.
Ο χειρουργός μου είναι εξαιρετικός στη δουλειά του και είναι φανερό πως αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει. Αυτό που κατάφερε να κάνει με μένα είναι σχεδόν σαν θαύμα. Από στρογγυλά, παχουλά μαγουλάκια, με έκανε να έχω το σμιλεμένο πρόσωπο που πάντα ονειρευόμουν!
Χρύσα Τ.
υαλουρονικο οξυ

Συχνές ερωτήσεις

Πονάει η αφαίρεση του Buccal fat pad;

Όχι. Η επέμβαση γίνεται με ολική ή τοπική αναισθησία και η διαδικασία δεν είναι καθόλου επίπονη.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία;

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 30 – 60 λεπτά, εκτός εάν συνδυάζεται και με άλλες διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου. Θα μπορείς να επιστρέψεις στο σπίτι σου την ίδια μέρα για να ξεκινήσει η διαδικασία ανάρρωσης.

Τι γίνεται αμέσως μετά την επέμβαση;

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης ο ιατρός θα σου δείξει πώς να φροντίσεις τις τομές σου. Ενδέχεται να χρειαστείς ένα ειδικό στοματικό υγρό για ξέπλυμα που θα σε βοηθήσει με την επούλωση.. Για μία ή δύο ημέρες ίσως θα πρέπει να τρως μαλακές τροφές. Μπορεί να προκύψει ένα ελαφρυ οίδημα στα μάγουλα. Όλα αυτά θα εξασθενίσουν σταδιακά και η επούλωση θα έχει ολοκληρωθεί τελείως σε περίπου 15 μέρες.

Πόσο σύντομα θα δω τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν αρχικά μέσα στις πρώτες μέρες. Μετά από 3 εβδομάδες θα είναι απολύτως ορατά.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.