Αυξητική Στήθους

Η Αυξητική Στήθους αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής και αποσκοπεί στην αύξηση του μεγέθους του στήθους με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης. Η αυξητική στήθους απευθύνεται σε γυναίκες με μικρό ή ασύμμετρο στήθος, καθώς επίσης και σε γυναίκες που για ιατρικούς λόγους έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή. Μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε για λόγους αισθητικούς, όπως για παράδειγμα σε γυναίκες που έχουν μικρό στήθος και θέλουν να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, είτε για ιατρικούς λόγους.

Η Αυξητική Στήθους με μία ματιά

Σκοπός Χειρουργείου
Αποσκοπεί στο να μειωθεί η χαλάρωση στο κάτω βλέφαρο και αφαιρεθεί η περίσσεια ιστού στο άνω βλέφαρο
Χρόνος Χειρουργείου
1 ώρα και 30 λεπτά
Διάρκεια Αποτελέσματος
Για πάντα
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς Πόνο
Κόστος Συνεδρίας
Από 4000€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μετά το χειρουργείο, αν και το αποτέλεσμα οριστικοποιείται περίπου σε 3 μήνες
Αναισθησία
Γενική Αναισθησία
Διάρκεια αποθεραπείας
Η ασθενής επιστρέφει την ίδια ημέρα στο σπίτι της, ενώ τις πρώτες ημέρες υπάρχουν μικροί περιορισμοί στις κινήσεις. Τα ράμματα αφαιρούνται σε 10 ημέρες
Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους Τι είναι;

Με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, μπορούμε να επιτύχουμε αύξηση του μεγέθους των μαστών, σε περιπτώσεις μικρού ή ανομοιόμορφου στήθους, σε περιπτώσεις μαστών με επίμηκες σχήμα (σωληνωτοί μαστοί), καθώς και επαναφορά του στήθους σε περιπτώσεις μερικής ή ολικής μαστεκτομής.
Μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Αυξητική Στήθους Διαδικασία

Ενημερωτικό ραντεβού

Πριν την αυξητική στήθους, πραγματοποιείται ενημερωτικό ραντεβού και εξέταση με τον γιατρό ώστε να εκφράσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες, αλλά και ο Πλαστικός Χειρουργός να σας καθοδηγήσει ανάλογα. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε ρεαλιστικές, πραγματοποιήσιμες προσδοκίες και να στοχεύετε σε βελτίωση του αισθητικού αποτελέσματος και όχι στην τελειότητα.
Ο γιατρός θα λάβει ένα εκτενές ιατρικό ιστορικό από εσάς, καθώς θα θέλει να γνωρίζει:
Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή
Πιθανές αλλεργίες
Ιστορικό καπνίσματος
Προηγούμενες επεμβάσεις
Πιθανές ασθένειες που να σχετίζονται με το στήθος, καθώς επίσης και ιστορικό αυξητικής στήθους
Από την πλευρά σας μπορείτε να:
Ρωτήσετε για την εμπειρία του πλαστικού χειρουργού
Δείτε αποτελέσματα πριν-μετά αυξητικής στήθους από προηγούμενες επεμβάσεις
Μάθετε ποια είναι η ιδανική μέθοδος για εσάς

Πριν την επέμβαση

Από την πλευρά σας μπορείτε να:
Να κάνετε εξέταση αίματος
Να προσαρμόσετε ή να σταματήσετε τη λήψη φαρμάκων που μπορεί να παίρνετε
Να αποφύγετε συγκεκριμένες τροφές που θα σας πει ο γιατρός
Να αποφύγετε τη λήψη ασπιρίνης ή αντιφλεγμονώδων

Μετά την επέμβαση

Μετά την αυξητική στήθους ενδέχεται να χρειαστεί να παραμείνετε στο νοσοκομείο ή την κλινική για νοσηλεία, έως ότου σταθεροποιηθεί η κατάστασή σας και ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Είναι βασικό να έχετε κάποιον συνοδό ο οποίος θα σας μεταφέρει με ασφάλεια στο σπίτι σας.

Πριν φύγετε από την κλινική, ο χειρουργός σας θα σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες τις οποίες θα πρέπει να τηρήσετε ευλαβικά ώστε να μην υπάρξουν επιπλοκές. Επίσης, θα προγραμματίσετε και το ραντεβού της επανεξέτασης.

Σε περίπου 10 με 15 ημέρες, θα επισκεφτείτε ξανά τον χειρουργό σας για να σας αφαιρέσει τα ράμματα. Για τουλάχιστον 4 εβδομάδες θα πρέπει να αποφύγετε να σηκώνετε βάρη. Επίσης, για 6 εβδομάδες θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη σωματική δραστηριότητα και τα αθλήματα που απαιτούν σωματική καταπόνηση.

Αυξητική Στήθους Πλεονεκτήματα

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πως:
Με την αυξητική στήθους βελτιώνεται η συνολική σας εμφάνιση.
Χρησιμοποιούμε ενθέματα κορυφαίας ποιότητας και ασφάλειας.
Τα ενθέματα είναι πιστοποιημένα από παγκόσμιους φορείς ώστε να διασφαλίζεται ότι η αναβάθμιση της εμφάνισής σας θα συνοδεύεται και από την ολοκληρωμένη προστασία της υγείας σας.
Ταυτόχρονα στην MD Clinics, μέσω του ειδικού προγράμματος προσομοίωσης Crisalix:
Παρέχεται η δυνατότητα να δείτε ψηφιακά το αποτέλεσμα του χειρουργείου.
Έτσι, μπορούμε μαζί να επιλέξουμε με απόλυτη ακρίβεια και σιγουριά το μέγεθος και το σχήμα του ενθέματος που πραγματικά ταιριάζει στο σώμα σας.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Βλεφαροπλαστική

Αυξητική Στήθους Ιδανική υποψήφια

Η ιδανική υποψήφια για αυξητική στήθους είναι οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Είναι η κατάλληλη επέμβαση για μία γυναίκα που έχει μικρό στήθος και θέλει να το μεγαλώσει, καθώς και για εκείνη που μπορεί να έχει ασυμμετρία μαστών και επιθυμεί να επαναφέρει τη συμμετρία στο στήθος της. Προτείνεται, επίσης, σε γυναίκες στις οποίες οι μαστοί δεν έχουν αναπτυχθεί κανονικά ή έχουν επίμηκες σχήμα.

Βασική προϋπόθεση για να υποβληθεί μία γυναίκα σε αυξητική στήθους είναι να είναι σωματικά υγιής, να μην είναι έγκυος και να μη θηλάζει, καθώς επίσης να έχει πλήρως ανεπτυγμένο στήθος.
Βλεφαροπλαστική

Αυξητική Στήθους Είδη ενθεμάτων

Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφοροι τύποι ενθεμάτων, όπως:
Ένθεμα με νερό
Ένθεμα με υγρή σιλικόνη
Ένθεμα συμπαγούς υφής σιλικόνη
Στην MD Clinics επιλέγουμε το ένθεμα συμπαγούς υφής σιλικόνης, καθώς έχει αποδειχθεί πως είναι το ασφαλέστερο για ιατρική χρήση, χαρίζει τα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα και έχει σχεδόν μηδενικές πιθανότητες ρήξης ή μετακίνησης.
Επίσης, τα ενθέματα διαφοροποιούνται επίσης και ανάλογα το σχήματος και χωρίζονται σε:
Στρογγυλά
Ανατομικά (σχήμα δάκρυ)
Τέλος, τα ενθέματα διαχωρίζονται και ανάλογα το μέγεθός τους σε:
Μικρής και μεγάλης προβολής
Μικρού και μεγάλου εύρους
Μικρού και μεγάλου ύψους

Αυξητική Στήθους Αποτελέσματα

Θέλετενα προβείτε σε Αυξητική Στήθους;

Ενημερωθείτε από τους έμπειρους Ιατρούς της MD Clinics.
Βλεφαροπλαστική

Αυξητική Στήθους Αποθεραπεία

Μετά την αυξητική στήθους θα χρειαστεί να φοράτε ένα ειδικό σουτιέν για 15 ημέρες, το οποίο στη συνέχεια μπορείτε να αντικαταστήσετε με ένα αθλητικό μπουστάκι.

Δεν απαιτείται ιδιαίτερη αποθεραπεία, θα πρέπει όμως να αποφύγετε να σηκώνετε βάρη και να σκύβετε για τις πρώτες μέρες, όπως επίσης θα πρέπει να αποφύγετε και την έντονη γυμναστική για τις πρώτες εβδομάδες.

Σε περίπτωση πόνου, συστήνεται η λήψη κοινών αναλγητικών.
Βλεφαροπλαστική

Αυξητική Στήθους Επιπλοκές

Η Αυξητική Στήθους, όπως και κάθε άλλη χειρουργική επέμβαση, μπορεί να συνοδεύεται από πιθανές επιπλοκές όπως:
Παραμόρφωση του σχήματος
Έντονο πόνο στο στήθος
Αλλαγές στη θηλή
Μετακίνηση του ενθέματος
Ρήξη του ενθέματος
Λοίμωξη
Αιμορραγία ή οίδημα
Για τους παραπάνω λόγους, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέγετε Πλαστικούς Χειρουργούς με εμπειρία, αλλά και αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην Αυξητική Στήθους. Εξίσου σημαντική είναι και η επιλογή ενθεμάτων με ιατρικές πιστοποιήσεις.

Αυξητική Στήθους Συχνές ερωτήσεις

Πώς γίνεται η επέμβαση αυξητικής στήθους;

Η επέμβαση πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός κάνει μια μικρή τομή (τομή) στην πτυχή κάτω από το στήθος για να δημιουργήσει μια τσέπη. Αυτή μπορεί να βρίσκεται είτε κάτω από τον ιστό του μαστού είτε σε διπλό επίπεδο (dual plane) εν μέρη κάτω από τον μείζονα θωρακικό και τον μαζικό αδένα. Τα ενθέματα τοποθετούνται σε αυτό το χώρο και οι τομές κλείνουν με ράμματα.

Πώς θα είναι το σώμα μου μετά την επέμβαση;

Αρχικά θα υπάρξει οίδημα, όχι όμως εκχυμώσεις (μελανιές), καθώς στην αυξητική στήθους η επέμβαση γίνεται με ατραυματικό τρόπο, δηλαδή χωρίς τραυματισμό αγγείων. Το οίδημα θα αρχίσει να εξασθενεί μέσα σε μία εβδομάδα. Το στήθος θα φαίνεται φυσικό και η περίοδος ανάρρωσης δεν θα είναι αντιληπτή.

Υπάρχει περίπτωση τα ενθέματα να επηρεάσουν μελλοντικές εξετάσεις, όπως τη μαστογραφία;

Τα εμφυτεύματα τοποθετούνται πίσω από τον ιστό του μαστού, χωρίς να αλλοιώνουν την εικόνα του. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέγετε γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα που να διαθέτουν σύγχρονα μηχανήματα εξέτασης, προηγμένης τεχνολογίας, ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα λήψης αλλοιωμένων αποτελεσμάτων.

Επίσης, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με την αυτοεξέταση των μαστών σας, καθώς η παρουσία των εμφυτευμάτων μπορεί να σας δυσκολέψει στην αρχή.

Πόσο διαρκεί η περίοδος ανάρρωσης;

Αν και αυτό κυμαίνεται από ασθενή σε ασθενή, οι περισσότερες μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους εντός λίγων ημερών (2-3), ανάλογα και με την φύση της εργασίας. Πόνος πρακτικά δεν υπάρχει, καθώς μετεγχειρητικά μπορείτε να λαμβάνετε ήπια αναλγητικά και αυτά για όχι περισσότερο από 2 με 3 ημέρες.

Μετά από ένα μήνα, το οίδημα θα έχει υποχωρήσει αρκετά. Μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις κανονικές σας δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της μέτριας άσκησης. Αποφύγετε την έντονη άσκηση και την άρση βαρών σε αυτό το στάδιο, καθώς το στήθος εξακολουθεί να επουλώνεται.

Η επέμβαση αυξητικής στήθους θα μου αφήσει σημάδια;

Όχι, συνήθως δεν υπάρχει ορατή ουλή μετά την ολοκλήρωση της επούλωσης. Οι τομές ακολουθούν τις φυσικές πτυχές του δέρματος και μόλις επουλωθούν θα εξασθενίσουν, αφήνοντας μια πολύ δυσδιάκριτη γραμμή τομής που γίνεται ουσιαστικά αόρατη μετά την επούλωση.

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;

Η επέμβαση αυξητικής στήθους διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.

Υπάρχει περίπτωση η αυξητική στήθους να μου προκαλέσει καρκίνο του μαστού;

Αυτή είναι μία πολύ συχνή ερώτηση που τίθεται από τις ενδιαφερόμενες. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ της αυξητικής στήθους και του καρκίνου του μαστού. Θα πρέπει ωστόσο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές με τα ακτινολογικά κέντρα που επιλέγετε για τις εξετάσεις σας, ώστε να μην υπάρξει η πιθανότητα τα εμφυτεύματα να επηρεάσουν την εικόνα της μαστογραφίας.

Μπορώ να θηλάσω κανονικά με την αυξητική στήθους;

Μετά την αυξητική στήθους μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά το θηλασμό με επιτυχία και η ποιότητα του μητρικού γάλακτος δεν επηρεάζεται.

MDClinics Κλείστε τώρα το online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αυξητική Στήθους Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Πριν έρθω εδώ ήμουν αναποφάσιστη σχετικά με την επέμβαση. Είχα ακούσει διάφορες ιστορίες για γιατρούς που έκαναν το στήθος μεγαλύτερο από αυτό που είχαν συμφωνήσει. Στην MD Clinics είχα εγώ τον έλεγχο του μεγέθους μου και αυτό ήταν πολύ καθησυχαστικό. Ο χειρουργός μου και το προσωπικό του ήταν άψογοι επαγγελματίες και με κρατούσαν ενήμερη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, κάνοντάς με να νιώθω πάντα άνετα και χωρίς να νιώσω ούτε μία στιγμή καθόλου πόνο. Ευχαριστώ!
Νατάσα Π.
Οι φίλες μου μου κάνουν κομπλιμέντα όλη την ώρα και δεν βλέπουν την ώρα να κάνουν και εκείνες την ίδια επέμβαση και. Μπορώ μόνο να πω από την εμπειρία μου ότι αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ για τον εαυτό μου στη ζωή μου και δεν θα μπορούσα να είχα επιλέξει καλύτερο γιατρό - όπως και το προσωπικό του - για να μου κάνουν αυτό το δώρο. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά!
Έλλη Ρ.
Έχοντας μεγαλώσει δύο παιδιά, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και έτσι είπα να σκεφτώ το ενδεχόμενο της αυξητικής στήθους. Ήθελα να έχω μια πολύ φυσική εμφάνιση, παρόμοια με εκείνη που είχα όταν ήμουν νεότερη, πριν από το θηλασμό, δηλαδή όχι τίποτα δραστικό. Μοιράστηκα όλες τις ανησυχίες μου με τον ιατρό μου και εντυπωσιάστηκα πολύ με το πόσο προσεκτικά με άκουσε και ανταποκρίθηκε σε όλα όσα με απασχολούσαν. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα! Η διαδικασία ήταν εύκολη, ο χρόνος αποθεραπείας ήταν γρήγορος και η παρακολούθηση ήταν καταπληκτική!
Αμαλία Τ.
Η απόφαση να το τολμήσω και να κάνω την Αυξητική Στήθους ήταν τελικά το μόνο δύσκολο κομμάτι της όλης διαδικασίας. Η ίδια η επέμβαση πραγματικά δεν ήταν τίποτα. Πονούσα πολύ λίγο μετά (πιο πολύ ένιωθα άβολα, παρά πονούσα) και δεν είχα μώλωπες. Έχω αναρρώσει πολύ γρήγορα και ωραία. Ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ, νιώθω υπέροχα!!
Αντωνία Κ.

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.