Αυξητική Στήθους

Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να σκέφτεσαι να τονώσεις το σχήμα του στήθους σου, ή και να ενισχύσεις το μέγεθός του. Ίσως η φυσική του ανάπτυξη να είχε μικρότερη έκταση από αυτήν που θα ήθελες.

Crisalix Virtual Aesthetics

Θέλετε να δείτε τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

κλειστε 3d συνεδρια
Crisalix Virtual Aesthetics
Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, επέμβαση σας.
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.

Απλώς εγγραφείτε και ανεβάστε 3 τυπικές φωτογραφίες!

ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.

Crisalix Virtual Aesthetics

Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.

δειτε περισσοτερα
0
%

Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.

0
%

Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.

Αυξητική Στήθους

Τί είναι η Αυξητική Στήθους

Ίσως μετά από ένα ή περισσότερα παιδιά, ή και μετά από ένα αρκετά εντατικό αδυνάτισμα, το στήθος σου να έχει χάσει την σφριγηλότητά του και να είναι πιο χαλαρό και πεσμένο απ’ ό,τι θα σου άρεσε. Μπορεί πάλι τα στήθη σου να έχουν έντονη διαφορά μεγέθους μεταξύ τους την οποία θα ήθελες να διορθώσεις.

Όποιοι κι αν είναι οι δικοί σου λόγοι που σκέφτεσαι την Αυξητική Στήθους, στην MD Clinics θα σε ακούσουμε με μεγάλη προσοχή και θα σου προσφέρουμε την καλύτερη λύση και την πιο ολοκληρωμένη φροντίδα.

Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα;

Η Αυξητική Στήθους είναι η επέμβαση όπου χρησιμοποιούμε ενθέματα για τη αύξηση του μεγέθους των μαστών και τη βελτίωση της συνολικής εμφάνισής τους. Είναι λοιπόν σημαντικό να γνωρίζεις πως τα ενθέματα που χρησιμοποιούν οι χειρουργοί μας είναι τα καλύτερα που υπάρχουν, κορυφαίας ποιότητας και πιστοποιημένα ώστε να διασφαλίζεται ότι η αναβάθμιση της εμφάνισής σου θα συνοδεύεται και από την ολοκληρωμένη προστασία της υγείας σου.

Ταυτόχρονα στην MD Clinics, μέσω του ειδικού προγράμματος προσομοίωσης Crisalix, έχεις την δυνατότητα να δεις το αποτέλεσμα του χειρουργείου. Έτσι μπορείς να επιλέξεις με απόλυτη ακρίβεια το μέγεθος του ενθέματος που πραγματικά ταριάζει στο σώμα σου.

Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους Για ποιους είναι;

Κατάλληλη υποψήφια για Αυξητική Στήθους είναι κάθε γυναίκα που είναι σωματικά υγιής, δεν είναι έγκυος και δεν θηλάζει, και έχει πλήρως ανεπτυγμένο στήθος.

Πέραν από όλους τους αισθητικούς λόγους που αναφέραμε παραπάνω, η Αυξητική Στήθους προτείνεται και σε γυναίκες που έχουν έναν ή δύο μαστούς που απέτυχαν να αναπτυχθούν κανονικά οι έχουν επίμηκες σχήμα.

Ποια ειναι τα οφέλη;

Νεανική Όψη

Βελτιωμένη Συμμετρία

Γρήγορη Ανάρρωση

Αυξητική Στήθους Γιατί να κάνω Αυξητική Στήθους;

Διότι στην MD Clinics είσαι στα χέρια εξειδικευμένων χειρουργών που λειτουργούν με πόρους παγκόσμιας κλάσης και τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα της ιατρικής περίθαλψης.

Διότι θα έχεις στη διάθεσή σου τις πιο προηγμένες λύσεις και τις πιο έγκυρες συμβουλές, καθώς και ό,τι χρειαστείς για να αναρρώσεις γρήγορα και να επιστρέψεις υγιέστατη στην καθημερινή σου ζωή.

Διότι τα στήθη σου θα έχουν βελτιωμένη συμμετρία, ομορφότερες καμπύλες και εντυπωσιακότερο μέγεθος.

Διότι πέρα από την εμφάνιση σου, θα βελτιωθεί και η αυτοπεποίθησή σου.

Αυξητική Στήθους Αποτελέσματα

Αυξητική Στήθους Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Πριν έρθω εδώ ήμουν αναποφάσιστη σχετικά με την επέμβαση. Είχα ακούσει διάφορες ιστορίες για γιατρούς που έκαναν το στήθος μεγαλύτερο από αυτό που είχαν συμφωνήσει. Στην MD Clinics είχα εγώ τον έλεγχο του μεγέθους μου και αυτό ήταν πολύ καθησυχαστικό. Ο χειρουργός μου και το προσωπικό του ήταν άψογοι επαγγελματίες και με κρατούσαν ενήμερη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, κάνοντάς με να νιώθω πάντα άνετα και χωρίς να νιώσω ούτε μία στιγμή καθόλου πόνο. Ευχαριστώ!
Νατάσα Π.
Οι φίλες μου μου κάνουν κομπλιμέντα όλη την ώρα και δεν βλέπουν την ώρα να κάνουν και εκείνες την ίδια επέμβαση και. Μπορώ μόνο να πω από την εμπειρία μου ότι αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ για τον εαυτό μου στη ζωή μου και δεν θα μπορούσα να είχα επιλέξει καλύτερο γιατρό - όπως και το προσωπικό του - για να μου κάνουν αυτό το δώρο. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά!
Έλλη Ρ.
Έχοντας μεγαλώσει δύο παιδιά, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να κάνω κάτι για τον εαυτό μου και έτσι είπα να σκεφτώ το ενδεχόμενο της αυξητικής στήθους. Ήθελα να έχω μια πολύ φυσική εμφάνιση, παρόμοια με εκείνη που είχα όταν ήμουν νεότερη, πριν από το θηλασμό, δηλαδή όχι τίποτα δραστικό. Μοιράστηκα όλες τις ανησυχίες μου με τον ιατρό μου και εντυπωσιάστηκα πολύ με το πόσο προσεκτικά με άκουσε και ανταποκρίθηκε σε όλα όσα με απασχολούσαν. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα! Η διαδικασία ήταν εύκολη, ο χρόνος αποθεραπείας ήταν γρήγορος και η παρακολούθηση ήταν καταπληκτική!
Αμαλία Τ.
Η απόφαση να το τολμήσω και να κάνω την Αυξητική Στήθους ήταν τελικά το μόνο δύσκολο κομμάτι της όλης διαδικασίας. Η ίδια η επέμβαση πραγματικά δεν ήταν τίποτα. Πονούσα πολύ λίγο μετά (πιο πολύ ένιωθα άβολα, παρά πονούσα) και δεν είχα μώλωπες. Έχω αναρρώσει πολύ γρήγορα και ωραία. Ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ, νιώθω υπέροχα!!
Αντωνία Κ.

Αυξητική Στήθους Συχνές ερωτήσεις

Πώς γίνεται η επέμβαση;

Η επέμβαση πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο χειρουργός κάνει μια μικρή τομή (τομή) στην πτυχή κάτω από το στήθος για να δημιουργήσει μια τσέπη. Αυτή μπορεί να βρίσκεται είτε κάτω από τον ιστό του μαστού είτε σε διπλό επίπεδο (dual plane) εν μέρη κάτω από τον μείζονα θωρακικό και τον μαζικό αδένα. Τα ενθέματα τοποθετούνται σε αυτό το χώρο και οι τομές κλείνουν με ράμματα.

Πως θα είναι το σώμα μου αμέσως μετά την επέμβαση;

Αρχικά θα υπάρξει οίδημα, όχι μελανιές, καθώς στην αυξητική στήθους η επέμβαση γίνεται με ατραυματικό τρόπο, δηλαδή χωρίς τραυματισμό αγγείων. Το οίδημα θα αρχίσει να εξασθενεί μέσα σε μία εβδομάδα. Το στήθος θα φαίνεται φυσικό και η περίοδος ανάρρωσης δεν θα είναι αντιληπτή.

Πόσο κρατάει η επέμβαση;

Η χειρουργική διαδικασία πραγματοποιείται διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα.

Πόσο διαρκεί η περίοδος της ανάρρωσης;

Αν και αυτό κυμαίνεται από ασθενή σε ασθενή, οι περισσότερες μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους εντός λίγων ημερών (2-3), ανάλογα και με την φύση της εργασίας. Πόνος πρακτικά δεν υπάρχει, καθώς μετεγχειρητικα θα λαμβάνεις ήπια αναλγητικά και αυτά για όχι περισσότερο από 2 με 3 ημέρες. Μετά από ένα μήνα, το οίδημα θα έχει υποχωρήσει αρκετά . Μπορείς να συνεχίσεις τις κανονικές σου δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της μέτριας άσκησης. Απόφυγε την έντονη άσκηση και την άρση βαρών σε αυτό το στάδιο, καθώς το στήθος εξακολουθεί να επουλώνεται.

Η επέμβαση θα μου αφήσει σημάδια;

Όχι. Συνήθως δεν υπάρχει ορατή ουλή μετά την ολοκλήρωση της επούλωσης. Οι τομές ακολουθούν τις φυσικές πτυχές του δέρματος και μόλις επουλωθούν θα εξασθενίσουν, αφήνοντας μια πολύ δυσδιάκριτη γραμμή τομής που γίνεται ουσιαστικά αόρατη μετά την επούλωση.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.