Νευροτοξίνη

Mία ανώδυνη ένεση που διώχνει τις ρυτίδες από το πρόσωπο. Ας το πούμε όμως και λίγο πιο εμπεριστατωμένα.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΝΗ

Τι είναι;

Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας έχουν να κάνουν – μεταξύ άλλων – και με τις φυσικές μας εκφράσεις. Οι επαναλαμβανόμενες μυϊκές συσπάσεις που συμβαίνουν όποτε εμείς εκφράζουμε έκπληξη, θυμό, χαρά, ή οτιδήποτε άλλο, κάνουν τα φρύδια μας, τα μάτια μας, το στόμα μας και άλλα πολλά σημεία του προσώπου να τεντώνονται, να λυγίζουν, να ανασηκώνονται, να διπλώνουν και, αναπόφευκτα, να μας δημιουργούν ρυτίδες.
Η νευροτοξίνη είναι ένα ενέσιμο εκχύλισμα υψηλής καθαρότητας που όταν εφαρμόζεται στους στους μυς του προσώπου τους χαλαρώνει, μειώνοντας προσωρινά τη δραστηριότητά τους.
Το αποτέλεσμα είναι πως οι ρυτίδες στο μέτωπο, το μεσόφρυο, τα μάτια, τα μύτη, γύρω από τα χείλη, το πηγούνι και τον λαιμό υποχωρούν κάτω από την επιφάνεια του νεανικού σου, αναζωογονημένου προσώπου.

Σε ποιες περιοχές γίνεται;

ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΤΩΠΟΥ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΣΟΦΡΥΟΥ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΑΤΙΩΝ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΥΤΗΣ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ & ΧΕΙΛΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΗΓΟΥΝΙΟΥ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΛΑΙΜΟΥ
ΜΑΣΧΑΛΙΑΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ
Νευροτοξίνη
Νευροτοξίνη

Τί είναι η Νευροτοξίνη

Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας έχουν να κάνουν – μεταξύ άλλων – και με τις φυσικές μας εκφράσεις. Οι επαναλαμβανόμενες μυϊκές συσπάσεις που συμβαίνουν όποτε εμείς εκφράζουμε έκπληξη, θυμό, χαρά, ή οτιδήποτε άλλο, κάνουν τα φρύδια μας, τα μάτια μας, το στόμα μας και άλλα πολλά σημεία του προσώπου να τεντώνονται, να λυγίζουν, να ανασηκώνονται, να διπλώνουν και, αναπόφευκτα, να μας δημιουργούν ρυτίδες.

Η θεραπεία με νευροτοξίνη είναι ένα ενέσιμο εκχύλισμα υψηλής καθαρότητας που όταν εφαρμόζεται στους στους μυς του προσώπου τους χαλαρώνει, μειώνοντας προσωρινά τη δραστηριότητά τους.

Το αποτέλεσμα είναι πως οι ρυτίδες στο μέτωπο, το μεσόφρυο, τα μάτια, τα μύτη, γύρω από τα χείλη, το πηγούνι και τον λαιμό υποχωρούν κάτω από την επιφάνεια του νεανικού σου, αναζωογονημένου προσώπου.
Θεραπεία Νευροτοξίνης

Νευροτοξίνη Σε ποιες περιοχές γίνεται;

Ρυτίδες μετώπου

Ρυτίδες μεσόφρυου

Ρυτίδες ματιών

Ρυτίδες μύτης

Ρυτίδες στόματος & χειλίων

Περιοχή πηγουνιού

Ρυτίδες λαιμού

Μασχαλιαία υπεριδρωσία

Ποια ειναι τα οφέλη;

Καθόλου πόνος

Φυσικό αποτέλεσμα

Νευροτοξίνη Γιατί να κάνω θεραπεία με Νευροτοξίνη;

Διότι μπορεί να δεις αποτελέσματα μέσα σε 24 έως 48 ώρες, για μέτριες έως έντονες ρυτίδες του προσώπου. Σίγουρα θα δεις διαφορά μέσα σε 7 ημέρες.

Διότι η θεραπεία αυτή προσφέρει προβλέψιμα, διακριτά και διακριτικά αποτελέσματα. Δηλαδή, θα εξακολουθείς να μοιάζεις με τον εαυτό σου, απλώς με λιγότερες ρυτίδες.

Διότι απαιτεί ελάχιστο χρόνο. Επιστρέφεις στην καθημερινή σου δραστηριότητα με το που θα φύγεις από το ιατρείο μας.

Διότι πέρα από όλα τα αισθητικά οφέλη, αποτελεί θεραπεία και για επίμονες ημικρανίες που δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή. Επίσης, σταματά την έκκριση των ιδρωτοποιών αδένων, απαλλάσσοντάς σε από την άβολη κατάσταση του υπερβολικού ιδρώτα.

Νευροτοξίνη Αποτελέσματα

Νευροτοξίνη Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Όταν πρόκειται για το πρόσωπό σου, θέλεις να είσαι σίγουρη ότι έχεις επιλέξει κάποιον που μπορείς να εμπιστευτείς. Ο ιατρός είναι ειλικρινής, σοβαρός επαγγελματίας, γνώστης του αντικειμένου του και εξαιρετικά ευχάριστος άνθρωπος. Τον επισκεφθεί 4 φορές τα τελευταία 2 χρόνια για Νευροτοξίνη και έχω εντυπωσιαστεί εξαιρετικά με την ποιότητα της θεραπείας. Δεν θα πήγαινα πουθενά αλλού!
Σωτηρία Δ.
Ο γιατρός μου ήταν ένας αληθινός επαγγελματίας που κάθε φορά λειτουργούσε με πολλή ευαισθησία και απόλυτη αφοσίωση στη δουλειά του. Για μένα είναι πολύ καθησυχαστικό πως, εκτός του ότι είναι καταρτισμένος γιατρός, επεκτείνει συνεχώς τις γνώσεις του για νέα προϊόντα και τεχνικές ώστε να είναι ένας από τους καλύτερα ενημερωμένους στον τομέα του. Τον έχω δει αρκετές φορές για διάφορες θεραπείες όπως Νευροτοξίνη και fillers στα μάγουλα και γύρω από τα χείλη. Πάντα είχα τα πιο φυσικά και ωραία αποτελέσματα.
Κατερίνα Π.
Πήγα στην MD Clinics για να κάνω την θεραπεία νευροτοξίνης στο μέτωπο. Συνήθως τις φοβάμαι αυτές τις διαδικασίες αλλά ήταν καταπληκτικός μαζί μου και με έκανε να νιώσω μεγάλη ασφάλεια. Θα ξανάρθω οπωσδήποτε!
Ελευθερία Τ.
Ένας έμπειρος γιατρός που με τον ζεστό και φιλικό τρόπο που σε κάνει να νιώσεις άνετα αμέσως. Η κλινική είναι πάρα πολύ ευχάριστη και καθαρή και όλη η ομάδα είναι φιλόξενη και ταυτόχρονα πολύ συγκεντρωμένη στη δουλειά. Έχω κάνει επαναλαμβανόμενες θεραπείες νευροτοξίνης και η διαδικασία προχωρά πάντα χωρίς προβλήματα, πολύ γρήγορα και σε απόλυτα λογικές τιμές. Κοίταξα πολλές κλινικές προτού επιλέξω την MD Clinics και θα τις συνιστούσα χωρίς κανένα δισταγμό.
Γεωργία Φ.

Νευροτοξίνη Συχνές ερωτήσεις

Θα αλλάξει το πρόσωπό μου; Θα μοιάζει αφύσικο;

Όχι. Η νευροτοξίνη είναι μια θεραπεία που βασίζεται στη σωστή τεχνική. Στην MD Clinics μπορείτε να έχετε την απόλυτη βεβαιότητα πως θα σας προσφέρουμε τα διακριτικά αποτελέσματα που επιθυμείτε από κάποιον που είναι αξιόπιστος, εκπαιδευμένος και ειδικός ιατρός στην ανατομία του προσώπου. Έτσι θα μοιάζετε με τον εαυτό σας—μόνο με λιγότερο εμφανείς γραμμές. Και, με το τελικό αποτέλεσμα, κανείς ποτέ δεν θα υποθέσει ότι κάνατε την παραμικρή επέμβαση στο πρόσωπό σας.

Η θεραπεία νευροτοξίνης είναι μόνο για γυναίκες;

Καθόλου! Πολλοί άντρες κάνουν θεραπεία με νευροτοξίνη για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Ο αριθμός των ανδρών που επιλέγουν το ΝΕΥΡΟΤΟΞΊΝΗ έχει αυξηθεί με πολύ ταχύ ρυθμό τα τελευταία τρία χρόνια. Πρόσφατες έρευνες μας δείχνουν πως μία μεγάλη μερίδα ανδρών λένε ότι θέλουν να δείχνουν όμορφα και ενοχλούνται από τις αλλαγές που παρατηρούν στον καθρέφτη και θεωρούν τη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη μία πάρα πολύ αποτελεσματική και εύκολη λύση.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία; Πονάει η ένεση;

Ο ειδικευμένος γιατρός σας θα συζητήσει εκτενώς μαζί σας τους στόχους της θεραπείας σας και θα εκπονήσει ανάλυση του προσώπου για να καθορίσει τις κατάλληλες περιοχές θεραπείας για εσάς. Εφόσον κρίνει ότι είστε κατάλληλη/ος υποψήφια/ος, η ένεση μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα. Κάποιοι ασθενείς αναφέρουν ότι η ένεση με νευροτοξίνη είναι σαν ένα τσίμπημα. Ο γιατρός σας μπορεί να χρησιμοποιήσει πάγο για να αναισθητοποιήσει την περιοχή. Ή, εάν ανησυχείτε ιδιαίτερα, μπορεί να εφαρμόσει μια τοπική αναισθητική κρέμα πριν σας χορηγήσει την ένεση.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2024. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Design & Development by Pixel Design

elGreek