Λίφτινγκ Προσώπου (Ρυτιδεκτομή) - H Ολική Ανανέωση για το Πρόσωπό Σας

Τι είναι το Λίφτινγκ Προσώπου (Ρυτιδεκτομή);

Το λίφτινγκ προσώπου, επίσης γνωστό ως ρυτιδεκτομή, αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς χειρουργικές επεμβάσεις στην αισθητική χειρουργική που έχει ως στόχο τη βελτίωση των ορατών σημείων γήρανσης στο πρόσωπο και τον λαιμό. Με το λίφτινγκ προσώπου, πετυχαίνουμε ένα πιο σφριγηλό και φυσικά νεανικό πρόσωπο, μειώνοντας την χαλάρωση του δέρματος που συμβαίνει φυσιολογικά με την πέρασμα του χρόνου.

Το λίφτινγκ προσώπου αποκαθιστά τη χαλαρωμένη και κρεμασμένη επιδερμίδα στο πρόσωπο, βαθιές ρυτίδες ανάμεσα στη μύτη και τις γωνίες του στόματος, την απώλεια ή τη μετακίνηση του λίπους, καθώς και την κρεμασμένη επιδερμίδα στα μάγουλα και το σαγόνι. Επιπλέον, η επέμβαση αυτή αντιμετωπίζει το χαλαρό δέρμα και το περιττό λίπος στο λαιμό, που μπορεί να οδηγήσει στην δημιουργία διπλοσάγονου.

Τι Αντιμετωπίζουμε με το Λίφτινγκ Προσώπου;

vector1
Χαλάρωση του δέρματος του προσώπου
vector2
Ρυτίδες ανάμεσα σε μύτη, στόμα & ζυγωματικά
vector3
Χαλαρό δέρμα και περίσσεια λίπους γύρω από το λαιμό (διπλοσάγονο)

To Λίφτινγκ Προσώπου Με Μια Ματιά

Θεραπεία
Λίφτινγκ Προσώπου (Facelift)
Διάρκεια θεραπείας
H διάρκεια μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πολυπλοκότητα της επέμβασης. Συνήθως 3-5 ώρες.
Σκοπός
Ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος του προσώπου και του λαιμού.
Περιοχές στόχος
Κάτω μέρος του προσώπου, μάγουλα, σαγόνι, λαιμός.
Κύρια Οφέλη
Μείωση χαλαρότητας του δέρματος, βελτίωση των ρυτίδων, αναδιαμόρφωση περιγράμματος προσώπου.
Αναισθησία
Γενική αναισθησία
Χρόνος ανάρρωσης
Η περίοδος ανάρρωσης μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με το είδος της επέμβασης και την ατομική ανταπόκριση του ασθενούς. Συνήθως 3-4 εβδομάδες.
Κόστος
Ενδεικτική τιμή: από 5,000€

O Γιατρός εξηγεί τη θεραπεία

Λίφτινγκ Προσώπου Αποτελέσματα

vector2

Λίφτινγκ ΠροσώπουΠλεονεκτήματα από το Λίφτινγκ Προσώπου

Φυσικό Αποτέλεσμα

Το λίφτινγκ προσώπου προσφέρει ανόρθωση του εσωτερικού συνδετικού ιστού, χωρίς να τεντώνει το δέρμα, για ένα φυσικό look.

Διατήρηση Νεανικής Εμφάνισης

Αποκαθιστά τη θέση των πτωτικών ιστών όπως ήταν πριν από 10-15 χρόνια, με αποτέλεσμα να διαρκεί έως και 20 χρόνια.

Διακριτικές Τομές

Τοποθετούνται σε στρατηγικά σημεία για να μην είναι διακριτές.

Ενίσχυση Όγκου του Προσώπου

Χρήση σύγχρονων τεχνικών λιπομεταφοράς για την ενίσχυση των χαμένων όγκων του προσώπου.

Εκτεταμένες Επιλογές

Δυνατότητα συνδυασμού με Neck Lift, λίφτινγκ μετώπου, βλεφαροπλαστική ή brow lift για θεαματικό contouring προσώπου και λαιμού.

Mini Lift

Ιδανικό για ήπια έως μέτρια χαλάρωση, εκτελείται με τοπική αναισθησία και ακόμα πιο διακριτικές τομές.

 Εξαιρετική Επούλωση

Οι τομές επουλώνονται εξαιρετικά, λόγω της έλλειψης τάσης στο δέρμα, μειώνοντας τον κίνδυνο ουλών

Τεχνικές Λίφτινγκ Προσώπου

λιφτινγκ προσωπου

S.M.A.S. Facelift – Deep Plane Lifting

Το S.M.A.S. Facelift αποτελεί την πιο δημοφιλή τεχνική λίφτινγκ προσώπου και προσφέρει μια ουσιαστική ανόρθωση των πτωτικών ιστών. Αυτή η μέθοδος διαφέρει από τα παραδοσιακά λίφτινγκ που συνήθως επικεντρώνονται στο εξωτερικό τράβηγμα του δέρματος, το οποίο μπορεί να δώσει ένα αφύσικο αποτέλεσμα. Το S.M.A.S. Facelift στοχεύει στους βαθύτερους ιστούς, προσφέροντας ένα φυσικότερο και διαρκές αποτέλεσμα που μπορεί να διατηρηθεί έως και 20 χρόνια.

Η τεχνική του Deep Plane Lifting αλλάζει σημαντικά την όψη του προσώπου και του λαιμού, επιτρέποντας την ανόρθωση του προσώπου στη θέση που ήταν πριν από 15 χρόνια. Αυτό γίνεται μέσω μιας διακριτικής τομής που γίνεται ακριβώς μπροστά από το αυτί, από όπου γίνεται προσβάσιμο το S.M.A.S. και στη συνέχεια γίνεται η ανόρθωση με διαγώνια κατεύθυνση προς τα πίσω και προς τα πάνω. Αυτό συμβάλλει στην ανακατασκευή του νεανικού οβάλ σχήματος του προσώπου και στην βελτίωση της συνολικής εμφάνισης.

Επιπλέον, το Deep Plane Lifting ενισχύει το σχήμα και τον όγκο των ζυγωματικών, μειώνοντας τις ρινοπαρειακές πτυχές και τις σκιές κάτω από τα κάτω βλέφαρα. Αυτή η ανανέωση όχι μόνο βελτιώνει την εμφάνιση αλλά και αποκαθιστά την αυτοπεποίθηση του ατόμου που υποβάλλεται στην επέμβαση.

μίνι λίφτινγκ

M.A.C.S. Facelift (Μίνι λίφτινγκ)

Το M.A.C.S. Facelift, γνωστό και ως μίνι λίφτινγκ, αποτελεί μια εξειδικευμένη τεχνική που προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην όψη του προσώπου, ειδικά σε άτομα νεότερης ηλικίας με ήπια ή μέτρια χαλάρωση. Η διαδικασία αυτή εκτελείται συνήθως υπό τοπική αναισθησία και επιτρέπει την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πρώτων ενδείξεων γήρανσης στο μεσαίο και κάτω τμήμα του προσώπου. Η επέμβαση περιλαμβάνει μια μικρότερη τομή που ξεκινά λίγο πάνω από το αυτί και τελειώνει κάτω από τον λοβό του αυτιού, προσεγγίζοντας τον καθοριστικό για τη νεότητα του προσώπου SMAS (Superficial Muscular Aponeurotic System). Με ειδικά ράμματα, το SMAS ανορθώνεται στην πιο νεανική του θέση, βελτιώνοντας τις ρυτίδες και αποκαθιστώντας το νεανικό οβάλ περίγραμμα του προσώπου. Το M.A.C.S. Facelift είναι ιδανικό για γυναίκες και άνδρες με μικρού έως μέτριου βαθμού χαλάρωση και προσφέρει εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα. Η τεχνική αυτή επιτρέπει γρήγορη ανάρρωση, με τους ασθενείς να επιστρέφουν στις δραστηριότητές τους μετά από περίπου 10 ημέρες. Επίσης, το M.A.C.S. Facelift δεν περιλαμβάνει παρεμβάσεις σε βαθύτερα στρώματα, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και αποφεύγοντας τον κίνδυνο τραυματισμού νευρικών ινών. Η τεχνική αυτή μπορεί να συνδυαστεί με άλλες διαδικασίες όπως μετωπιαίο λίφτ, βλεφαροπλαστική ή ρυτιδοπλαστική του λαιμού για ακόμα πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα, καθιστώντας το μία εξαιρετική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν βελτίωση χωρίς εκτεταμένες χειρουργικές παρεμβάσεις.  
μίνι λίφτινγκ
mid-facelift

Mid-Facelift

Το mid-facelift, ή cheek lift, έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονήσει το μεσαίο τμήμα του προσώπου, αντιμετωπίζοντας τη χαλάρωση στα μάγουλα, τις γραμμές γέλιου και τις ρυτίδες γύρω από τα φρύδια που επιφέρουν μια κουρασμένη ή θλιμμένη εμφάνιση. Η επέμβαση αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορες μεθόδους, μεταξύ άλλων μέσω μιας τομής στο κάτω βλέφαρο, ενδοσκοπικά με μικρές τομές στο τριχωτό της κεφαλής ή μέσω μιας τομής λίφτινγκ στα μάγουλα, παρόμοιας με αυτές που χρησιμοποιούνται στα «παραδοσιακά λίφτινγκ προσώπου». H ανόρθωση του μέσου προσώπου στοχεύει στο στρώμα λίπους του μήλου για να ανυψώσει και να ενισχύσει το μάγουλο και την περιοχή κάτω από τα μάτια, προσφέροντας μια ανανεωμένη, νεανική εμφάνιση. Συχνά συνδυάζεται με βλεφαροπλαστική ή ανόρθωση του μετώπου.
thread lift

Thread Lift (Νήματα Ανόρθωσης)

Η ανόρθωση με νήματα είναι μια σύγχρονη αισθητική επέμβαση που προσφέρει μια ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές επεμβάσεις λίφτινγκ προσώπου. Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει την εισαγωγή ιατρικών νημάτων στο πρόσωπο και στη συνέχεια τη σύσφιξή τους για να ανασηκωθεί και να σμιλευτεί το περίγραμμα της περιοχής. Οι ιδανικοί υποψήφιοι για λίφτινγκ με νήματα είναι συνήθως άτομα ηλικίας μεταξύ 30 και 50 ετών, άτομα που μόλις αρχίζουν να παρατηρούν τα σημάδια της γήρανσης και που θα επωφεληθούν περισσότερο από τις διακριτικές βελτιώσεις που προσφέρει αυτή η τεχνική. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για όσους δεν μπορούν να υποβληθούν σε χειρουργική ανόρθωση προσώπου λόγω καταστάσεων υγείας που καθιστούν τη γενική αναισθησία επικίνδυνη. Συχνά αναφέρεται ως το « lunchime facelift » λόγω της γρήγορης διαδικασίας και του ελάχιστου χρόνου διακοπής, το thread lift παρέχει μια αποτελεσματική λύση με άμεση ανάρρωση. Τα αποτελέσματα από ένα lifting με νήματα είναι προσωρινά και διαρκούν από ένα έως τρία χρόνια, καθώς τα νήματα διαλύονται σταδιακά και απορροφώνται από τον οργανισμό. Εάν είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, οι ασθενείς μπορούν να επιλέξουν να επαναλάβουν τη διαδικασία μόλις τα αποτελέσματα αρχίσουν να εξασθενούν.
thread lift
thread lift

Liquid Lifting (Υγρό Lifting)

Το υγρό λίφτινγκ αποτελεί μια σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική εναλλακτική στις παραδοσιακές μεθόδους χειρουργικού λίφτινγκ. Ειδικά σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να ανακτήσουν τη νεανική τους εμφάνιση χωρίς την ανάγκη για χειρουργική παρέμβαση, το υγρό λίφτινγκ ενσωματώνει τη χρήση ενέσιμων υλικών όπως το botox και τα dermal fillers. Η διαδικασία του υγρού λίφτινγκ είναι γρήγορη και σχεδόν ανώδυνη, διαρκώντας λιγότερο από μισή ώρα, με τους ασθενείς να επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για άτομα που επιθυμούν να δουν πώς θα ήταν το αποτέλεσμα ενός πιο δραστικού χειρουργικού λίφτινγκ, προσφέροντας μια ενδιάμεση λύση με μικρότερη δέσμευση σε χρόνο και χωρίς τους κινδύνους μιας χειρουργικής επέμβασης.

Επεμβάσεις που Συνδυάζονται με το Λίφτινγκ Προσώπου

λιφτινγκ λαιμου

Λίφτινγκ Λαιμού (Neck Lift)

Το λίφτινγκ λαιμού αποτελεί μια δημοφιλή αισθητική διαδικασία που συχνά συνδυάζεται με το λίφτινγκ προσώπου για την επίτευξη ενός ολοκληρωμένου αποτελέσματος ανανέωσης. Η διαδικασία αυτή στοχεύει στους χαλαρούς ιστούς του λαιμού επεκτείνοντας την τομή του λίφτινγκ προσώπου πίσω από το αυτί και κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών. Για περιπτώσεις με λιγότερη χαλάρωση, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω μιας μικρότερης υπομετωπιαίας τομής (κάτω από το πηγούνι). Ο στόχος είναι να ενισχυθεί ο πλατύς μυς με ειδικά ράμματα, να συσφίξει το δέρμα του λαιμού για να αποκατασταθεί η νεανική του σφριγηλότητα και να αντιμετωπιστούν οι κάθετες «λωρίδες» που συχνά είναι ορατές στην περιοχή του λαιμού. Επιπλέον, μπορεί να εφαρμοστεί λιποαναρρόφηση λαιμού για την αφαίρεση του αντιαισθητικού διπλοσάγονου που «βαραίνει» το προφίλ του προσώπου. Ο λαιμός είναι μία από τις πρώτες περιοχές που εμφανίζουν σημάδια γήρανσης και για πολλούς ανθρώπους, η χαλάρωση του δέρματος και η εμφάνιση διπλοσάγονου μπορεί να αποτελέσει σημαντικό αισθητικό πρόβλημα. ΤΗ ανόρθωση λαιμού μπορεί να πραγματοποιηθεί ως αυτόνομη επέμβαση ή σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις, όπως η βλεφαροπλαστική. Η ανάρρωση από την ανόρθωση λαιμού είναι συνήθως γρήγορη, με τους ασθενείς να επιστρέφουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες αμέσως μετά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μακροχρόνια, καθιστώντας την ανόρθωση λαιμού μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν ένα νεανικό και ελκυστικό ντεκολτέ.
λιφτινγκ μετωπου

Λίφτινγκ Μετώπου

Το λίφτινγκ μετώπου είναι μία επέμβαση που στόχο έχει την εξάλειψη των εεμφανών σημαδιών γήρανσης στην περιοχή του μετώπου. Η διαδικασία περιλαμβάνει 3-5 μικροσκοπικές τομές κρυμμένες στο τριχωτό της κεφαλής.Χρησιμοποιώντας ένα ενδοσκόπιο, στοχεύουμε συγκεκριμένα και αποδυναμώνουμε τους μιμητικούς μύες που ευθύνονται για τις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου και τις κάθετες γραμμές μεταξύ των φρυδιών λόγω της έντονης εκφραστικότητας. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα ανόρθωσης της εξωτερικής γωνίας των ματιών, δίνοντας ένα σαγηνευτικό "cat-eye-look". Αυτή η επέμβαση τονίζει το μέτωπο, μειώνει τις οριζόντιες και κάθετες ρυτίδες και ανασηκώνει τα φρύδια, προσφέροντας μια πιο ξεκούραστη και νεανική εμφάνιση. Η επέμβαση πραγματοποιείται κατά κανόνα υπό τοπική αναισθησία με ήπια νάρκωση και η ανάρρωση είναι γρήγορη με ελάχιστο χρόνο διακοπής. Τα αποτελέσματα είναι μακροχρόνια και ικανοποιητικά, επιτρέποντας στους ασθενείς να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες με αυξημένη αυτοπεποίθηση.
λιφτινγκ μετωπου
λίφτινγκ προσώπου και βλεφαροπλαστική

Συνδυασμός Λίφτινγκ και βλεφαροπλαστικής

Το λίφτινγκ προσώπου και η βλεφαροπλαστική αποτελούν δύο διαδικασίες που συχνά συνδυάζονται για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη ανανέωση της εμφάνισης του προσώπου. Ενώ το λίφτινγκ προσώπου αναδιαμορφώνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και τις υποδορίες δομές για να επαναφέρει τη νεανικότητα στο πρόσωπο, η βλεφαροπλαστική εστιάζει στην απομάκρυνση του περιττού δέρματος και λίπους από τα βλέφαρα που προκαλεί κούραση και θλίψη στο βλέμμα. Η βλεφαροπλαστική απομακρύνει στοχευμένα το περίσσιο δέρμα και βελτιώνει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, εξαλείφοντας τις σακούλες που συχνά δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου. Η επέμβαση γίνεται συνήθως κατά τη διάρκεια του ίδιου χειρουργικού χρόνου με το λίφτινγκ προσώπου, και οι τομές που χρησιμοποιούνται παραμένουν καλά κρυμμένες. Στην άνω βλεφαροπλαστική, η τομή γίνεται στη φυσική πτυχή του άνω βλεφάρου ενώ στην κάτω βλεφαροπλαστική, η τομή κρύβεται είτε εσωτερικά του κάτω βλεφάρου είτε στη γραμμή των βλεφαρίδων. Το αποτέλεσμα αυτού του συνδυασμού είναι μια σημαντικά πιο νεανική και ξεκούραστη εμφάνιση. Το βλέμμα γίνεται πιο ζωηρό και το πρόσωπο αποκτά ένα πιο ομοιόμορφο και αρμονικό περίγραμμα. Επιπλέον, βελτιώνεται το περιφερειακό πεδίο όρασης, το οποίο συχνά επηρεάζεται από την πτώση των βλεφάρων

Συνδυασμός Λίφτινγκ Προσώπου και Λιπομεταφοράς

Το λίφτινγκ προσώπου είναι μια διαδικασία που στοχεύει στην αναδιαμόρφωση των βαθύτερων δομών του δέρματος για την επαναφορά της νεανικής όψης. Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπου υπάρχει σημαντική απώλεια όγκου στα ζυγωματικά ή τα μάγουλα, η ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση γίνεται επιτακτική. Για αυτό τον λόγο, συχνά συνδυάζουμε το λίφτινγκ προσώπου με λιπομεταφορά, ώστε να αναπληρώσουμε τους χαμένους όγκους και να ενισχύσουμε την έκφραση και τη σφριγηλότητα του προσώπου.

Η λιπομεταφορά περιλαμβάνει τη λήψη λίπους από άλλες περιοχές του σώματος του ασθενούς, όπως την κοιλιά ή τους μηρούς, το οποίο μετά από ειδική επεξεργασία, εγχέεται στο πρόσωπο. Το λίπος αυτό χρησιμοποιείται για να “γεμίσει” τις περιοχές που έχουν υποστεί απώλεια όγκου, προσφέροντας ένα φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα. Οι περιοχές που συνήθως ενισχύονται είναι τα μάγουλα, οι κρόταφοι και η περιοχή κάτω από τα μάτια.

Η διαδικασία ενισχύεται επιπλέον με τη χρήση βλαστοκυττάρων από το ίδιο το λίπος του ασθενούς, τα οποία βοηθούν στην αναγέννηση των ιστών και εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια και βελτίωση των αποτελεσμάτων. Αυτός ο συνδυασμός τεχνικών προσφέρει μια ισχυρή λύση για ασθενείς που επιθυμούν να αντιστρέψουν τα σημάδια του χρόνου και να επαναφέρουν τη νεανική τους εμφάνιση με φυσικό και αρμονικό τρόπο.

Ποιοι Είναι Οι Κατάλληλοι Υποψήφιοι Για Ένα Λίφτινγκ Προσώπου;

Εάν οι μαλακοί ιστοί του προσώπου και του λαιμού σας εμφανίζουν σημαντική χαλάρωση, βαθιές ρυτίδες, έχει δημιουργηθεί έντονο διπλοσάγονο και χαλαρά ζυγωματικά, τότε είστε πιθανώς κατάλληλος υποψήφιος για λίφτινγκ προσώπου. Αντίθετα, αν το δέρμα σας δεν έχει επαρκή ελαστικότητα ή αν είστε σημαντικά υπέρβαροι, η επέμβαση αυτή μπορεί να μην είναι κατάλληλη για εσάς.

Τέλος, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι το λίφτινγκ προσώπου δεν αποτελεί μόνιμη λύση για τη γήρανση. Η γήρανση θα συνεχιστεί και μπορεί να χρειαστείτε πρόσθετες διαδικασίες στο μέλλον για να διατηρήσετε τη νεανική σας εμφάνιση.

Λίφτινγκ Προσώπου Συχνές ερωτήσεις

Πόσο χρόνο διαρκεί η ανάρρωση από ένα λίφτινγκ προσώπου;

Η περίοδος ανάρρωσης μετά από ένα λίφτινγκ προσώπου μπορεί να διαφέρει, αλλά συνήθως απαιτούνται περίπου 3-4 εβδομάδες για την πλήρη επούλωση και επιστροφή στις κανονικές δραστηριότητες.

Ποια είναι η ιδανική ηλικία για να υποβληθώ σε λίφτινγκ προσώπου;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ιδανική ηλικία για λίφτινγκ προσώπου. Οι υποψήφιοι κυμαίνονται συνήθως μεταξύ 40 και 70 ετών, αλλά το κυριότερο κριτήριο είναι η ελαστικότητα του δέρματος και η γενική υγεία.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα ενός λίφτινγκ προσώπου;

Τα αποτελέσματα ενός λίφτινγκ προσώπου μπορούν να διαρκέσουν από 10 έως 15 χρόνια, ανάλογα με τον τρόπο ζωής, τη γενετική κληρονομιά και τη φροντίδα του δέρματος.

Ποιες είναι οι οδηγίες μετεγχειρητικής φροντίδας μετά από ένα λίφτινγκ προσώπου

Μετά την επέμβαση, συνιστάται η αποφυγή έντονων δραστηριοτήτων, η χρήση παγοκύστεων για μείωση των οιδημάτων, και η προσεκτική καθαριότητα των τομών για την πρόληψη λοιμώξεων.

Πώς μπορώ να διατηρήσω τα αποτελέσματα του λίφτινγκ προσώπου;

Για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων, συνιστάται η τακτική περιποίηση του δέρματος, η χρήση αντηλιακού, η υγιεινή διατροφή και η αποφυγή καπνίσματος. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να επαναλάβετε κάποιες διαδικασίες με το πέρασμα του χρόνου για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης

MDClinics Κλείστε τώρα το online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Λίφτινγκ Προσώπου Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

H διαδικασία πήγε πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματά μου. Το προσωπικό ήταν φιλικό και εξυπηρετικό. Η φροντίδα μετά την επέμβαση ήταν εξαιρετική, με συνεχή επικοινωνία ανάμεσα σε εμένα και την κλινική και τα ραντεβού να κλείνονται αμέσως. Σας ευχαριστώ για όλα!
Κωνσταντίνα Ζ.
Όταν μπήκα για την επέμβαση ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί δεν είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν. Ωστόσο, όταν μπήκα στην κλινική, ένιωσα άνετα αμέσως. Η διαδικασία ήταν εξαιρετική, με ελάχιστο πόνο. Κοιτάζοντας τώρα φωτογραφίες μου από 6 μήνες πριν, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που βλέπω ήμουν εγώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που αποφάσισα να κάνω αυτή την επέμβαση!
Στεφανία Λ.
Όλοι οι άνθρωποι στην MD Clinics είναι άψογοι, φιλικοί, και η φροντίδα μετά την επέμβαση παίρνει από μένα βαθμό 10/10. Από το πρώτο ραντεβού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, είναι επαγγελματίες στη δουλειά τους και σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου γιατί νοιάζονται για κάθε σου ανάγκη. Έκανα vaser σε τρία σημεία και τα αποτελέσματα είναι 100%!
Χριστίνα Μ.
Η διαβούλευση με τον γιατρό ήταν πάρα πολύ κατατοπιστική, πήρα όλες τις πληροφορίες που ήθελα. Με φρόντισαν σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα.
Πάνος Α.

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2024. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Design & Development by Pixel Design

elGreek