Υαλουρονικό Οξύ

Ίσως ένα από τα πιο ευχάριστα θαύματά της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας είναι πως μία αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό σου δεν χρειάζεται πάντα να είναι και χειρουργική. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα πιο λαμπρά παραδείγματα!

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Υαλουρονικό Οξύ

Τί είναι το Υαλουρονικό Οξύ

Πρόκειται για ένα ενυδατικό συστατικό που υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και έχει την εκπληκτική ιδιότητα να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό.

Έτσι, ενισχύει τη γερή σύνδεση ανάμεσα στις ίνες κολλαγόνου και της ελαστίνης. Καθώς περνούν τα χρόνια, ο λόγος που αποκτούμε ρυτίδες και χάνουμε όγκο στα ζυγωματικά και τους κροτάφους μας είναι ότι η φυσική παραγωγή του υαλουρονικού οξέος μειώνεται.

Γι’ αυτό λοιπόν και η θεραπεία με ένεση υαλουρονικό οξύ μπορεί να επαναφέρει στο πρόσωπό σου την νεανική του όψη χωρίς να χρειαστεί να περάσεις από καμία χειρουργική διαδικασία και τους χρόνους ανάρρωσης που την ακολουθούν.

Υαλουρονικό Οξύ

Υαλουρονικό Οξύ Σε ποιες περιοχές γίνεται;

Ρυτίδες μετώπου

Ρυτίδες μεσόφρυου

Ρυτίδες ματιών

Ρυτίδες μύτης

Χείλη

Περίγραμμα γνάθου

Ρινοπαρειακή πτυχή

Μύτη

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ;

Άμεσα αποτελέσματα

Γρήγορη εφαρμογή

Μεγάλη διάρκεια

Υαλουρονικό Οξύ Γιατί να κάνω θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Διότι θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Με το που θα λήξει η διαδικασία, λίγο μετά θα αρχίσεις ήδη να παρατηρείς τη βελτιωμένη σου εμφάνιση.

Διότι είναι ασύγκριτα γρήγορη. Ανάλογα με το πόσες είναι οι περιοχές που θέλεις να γίνει η εφαρμογή του υαλουρονικού, μπορεί να τελειώσεις με τη θεραπεία ακόμη και σε 10 λεπτά. Με το που θα φύγεις από την κλινική μας μπορείς να επιστρέψεις απευθείας στις καθημερινές σου ασχολίες ή τη δουλειά σου.

Διότι οι πιθανές παρενέργειες που μπορεί να αντιμετωπίσεις μετά από την θεραπεία είναι ελάχιστες και ασήμαντες. Στη χειρότερη περίπτωση, θα πρόκειται για ένα μικρό πρήξιμο ή αμελητέο ερεθισμό στο δέρμα, που εύκολα θα μπορείς να καλύψεις με μακιγιάζ.

Διότι τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια. Θα δείχνεις νέα/νέος και θα βλέπεις το αποτέλεσμα στον καθρέφτη για περίπου έναν ολόκληρο χρόνο.

Υαλουρονικό Οξύ Αποτελέσματα

Υαλουρονικό Οξύ Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Έκλεισα ένα ραντεβού για μια διαβούλευση και από την πρώτη στιγμή ένιωσα σίγουρη ότι τα χείλη μου θα γίνουν όμορφα ξανά. Έφτιαξε τα χείλη μου και με ενθάρρυνε να αφαιρέσουμε και τις ρυτίδες από τα μάγουλα. Νιώθω πως ξαναβρήκα το πρόσωπό μου και την αυτοπεποίθησή μου!
Όλγα Λ.
Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να κάνω θεραπεία με υαλουρονικό στα μάτια μου. Ο γιατρός μου έκανε να νιώσω αμέσως ότι είχα κάνει την σωστή επιλογή πηγαίνοντας εκεί. Αυτό που με έπεισε ήταν οι φωτογραφίες που μου έδειξε από προηγούμενους πελάτες του. Έκανα την θεραπέια και είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα.
Αλέκα Π.
Στην αρχή ήμουν λίγο ανήσυχη για το αν θα πονέσω αλλά μετά από την πρώτη ένεση ήταν όλα εντάξει! Ήταν η πρώτη φορά που έκανα θεραπεία με υαλουρονικό στα χείλη μου και είμαι πάρα πολύ ανακουφισμένη που ήρθα στην MD Clinics.
Λένα Μ.
Μία πολύ γρήγορη θεραπεία που κράτησε λιγότερο από 15 λεπτά. Σίγουρα θα κλείσω ραντεβού και για άλλη θεραπεία μέσα στις επόμενες εβδομάδες γιατί είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με το πρόσωπο που βλέπω στον καθρέφτη κάθε μέρα!
Ελίνα Α.

Υαλουρονικό Οξύ Συχνές ερωτήσεις

Θα πονέσουν οι ενέσεις;

Όχι περισσότερο από οποιαδήποτε μικρή ένεση με λεπτή βελόνα. Για τους περισσότερους ανθρώπους αυτή η αίσθηση είναι σαν το τρύπημα μίας μικρής καρφίτσας που δεν ενοχλεί ιδιαίτερα. Ορισμένες περιοχές του προσώπου (όπως τα χείλη που περιέχουν πολλές νευρικές απολήξεις) είναι πιο ευαίσθητες από άλλες. Σε τέτοιες περιπτώσεις συνιστούμε τη χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας για να καταπραΰνει την περιοχή και να μετριάσει κάθε τυχόν ενόχληση.

Είναι ασφαλές το να κάνω αυτή τη θεραπεία;

Βέβαια. Στην MD Clinics η ασφάλειά σου αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα. Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι θα είσαι πάντα απολύτως ασφαλής καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας σου, καθώς και πέρα από αυτήν. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλέστερα προϊόντα, εγκεκριμένα από τον FDA. Η θεραπεία εφαρμόζεται από ιατρούς που έχουν τεράστια πείρα και απαράμιλλη αξιοπιστία και είναι εξειδικευμένοι στην ανατομία του προσώπου.

Το πρόσωπό μου θα φαίνεται φυσικό;

Όταν το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται στην κατάλληλη ποσότητα και στα σωστά σημεία του προσώπου, το αποτέλεσμα είναι πάντα μία νεανική, φυσική όψη. Είναι μία θεραπεία που σε καμία περίπτωση δεν στοχεύει στην δημιουργία διαφορετικών χαρακτηριστικών στο πρόσωπο. Στα χέρια ενός έμπειρου ιατρού που έχει εκτεταμένη γνώση της ανατομίας του προσώπου, το αποτέλεσμα απλώς βελτιώνει τα δικά σου χαρακτηριστικά, αναδεικνύοντας την ομορφιά σου.

Ποιο προϊόν χρησιμοποιείται;

Η επιλογή του συγκεκριμένου προϊόντος που χρησιμοποιείται κάθε φορά προκύπτει μετά από την διαβούλευση με εσάς, πριν από την επέμβαση. Επειδή διαφορετικοί τύποι δέρματος έχουν τις δικές τους ιδιομορφίες και ανάγκες το προσωπικό μας θα φροντίσει να έχεις το υαλουρονικό οξύ που θα φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο πρόσωπό σας.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.