Κοιλιοπλαστική

Για τους περισσότερους από εμάς, όλα τα κιλά πάνε πρώτα στην κοιλιά. Κάποιες φορές, μπορεί να φταίνε τα γονίδια. Άλλες φορές, μπορεί να φταίει το ότι δεν γυμναζόμαστε αρκετά.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Κοιλοπλαστική

Τί είναι η Κοιλιοπλαστική

Η Κοιλιοπλαστική είναι η επέμβαση που αποκαθιστά και τονώνει τους κοιλιακούς μυς αφαιρώντας γύρω από την περιοχή του ομφαλού το περιττό δέρμα και το περιττό λίπος, διορθώνοντας την εικόνα μίας “κρεμασμένης” κοιλιάς.

Άλλοτε πάλι, μπορεί να έχει προηγηθεί μία εγκυμοσύνη, ή απότομη απώλεια βάρους. Η συχνότερη αιτία όμως είναι, απλούστατα, το πέρασμα του χρόνου.

Αποσκοπεί στο να μειωθεί η χαλάρωση των κοιλιακών που - από τη φύση τους - δεν είναι ιδιαίτερα ελαστικοί μυς και γι’ αυτό είναι δύσκολο να επανέλθουν στην ιδανική τους κατάσταση αφότου έχουν χαλαρώσει.

Βλεφαροπλαστική

Κοιλιοπλαστική Ποιά είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία της κοιλοπλαστικής μπορεί να γίνει με συνδυασμό λιποαναρρόφησης και χειρουργικής επαναφοράς των μυών, αλλά, εάν δεν υπάρχει μεγάλη ποσότητα περιττού λίπους στην περιοχή, η mini Κοιλιοπλαστική είναι μία κομψή εναλλακτική λύση.

Σε κάθε περίπτωση, η κοιλιά επανέρχεται στην ιδανική της μορφή, με λεία επιδερμίδα και ανανεωμένη, νεανική και σφριγηλή όψη.

Κοιλοπλαστική

Κοιλιοπλαστική Για ποιους είναι;

Η Κοιλιοπλαστική προτείνεται σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 25 μέχρι 60 ετών. Πρέπει να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να βρίσκονται σχετικά κοντά στο ιδανικό τους βάρος (δηλαδή, να μην απέχουν δέκα κιλά πάνω ή κάτω από το προτεινόμενο,) και να έχουν αρκετή μάζα περιττού δέρματος στην περιοχή της κοιλιάς, καθώς και χαλαρωμένους κοιλιακούς μυς.

Επίσης, οι προσδοκίες όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα της Κοιλιοπλαστικής θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές. Πρέπει δηλαδή να είσαι εντάξει με το ότι η επέμβαση αφήνει μία οριζόντια ουλή.

Είναι βέβαια μια ουλή που καλύπτεται εύκολα κάτω από κάθε εσώρουχο ή μαγιό, με αντάλλαγμα μία ακαταμάχητη εμφάνιση. Απλώς πρέπει να είναι κάτι που κάνεις πρόθυμα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ;

Αφαίρεση έως 5 κιλών.

Επαναφέρει τη σιλουέτα.

Αναδεικνύει κοιλιακούς.

Κοιλιοπλαστική Γιατί να κάνω Κοιλιοπλαστική;

Διότι θα επαναφέρει τη φυσική χάρη στη σιλουέτα σου.

Διότι θα αποκατασταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό όχι μόνο η συμμετρία στο σώμα σου, αλλά και η ευκινησία του.

Διότι μπορεί να σου αφαιρέσει έως και πέντε κιλά περιττού βάρους.

Διότι θα βελτιώσει την όψη του δέρματός σου, απομακρύνοντας τις πτυχώσεις και τις ραγάδες κάτω από τον ομφαλό και αναδεικνύοντας τους κοιλιακούς σου μυς.

Κοιλιοπλαστική Αποτελέσματα

Κοιλιοπλαστική Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Η εμπειρία ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, από τη φροντίδα και την επιμέλεια που είχα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαδικασία. Ο γιατρός και η ομάδα του με καθησύχασαν και ήταν μαζί μου σε κάθε βήμα. Απάντησαν στις πολλές ερωτήσεις μου και έκαναν την κοιλιοπλαστική μου επέμβαση μια πολύτιμη, αξέχαστη εμπειρία. Η κοιλιά μου είναι σφικτή και έχω πάλι κοιλιακούς!
Εριέττα Τ.
Μέσα σε ένα διάστημα περίπου 6 μηνών είχα συναντηθεί με 5 διαφορετικούς πλαστικούς χειρουργούς και ποτέ δεν ένιωσα άνετα μέχρι που ήρθα στην MD Clinics. Από τη στιγμή που μπήκα στο ιατρείο εντυπωσιάστηκα με τον επαγγελματισμό και την ευγένεια όχι μόνο του ιατρού αλλά και ολόκληρου του προσωπικού του. Δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο να προγραμματίσω την κοιλιοπλαστική μου και το αποτέλεσμα επιβεβαιώνει καθημερινά την απόφασή μου.
Σάντρα Ο.
Ο ιατρός μου έκανε την όλη διαδικασία να φαίνεται εντελώς φυσική αβίαστη. Ήταν σαν να είχα απέναντί μου έναν καλό φίλο. Είμαι τόσο χαρούμενη που πήρα την απόφαση να το κάνω μετά από τόσο καιρό που το σκεφτόμουν και δίσταζα. Και όταν βλέπω την κοιλιά μου, ακόμα νομίζω ότι ονειρεύομαι.
Εύη Φ.
Ονειρευόμουν να κάνω κοιλιοπλαστική για πολύ καιρό. Έχοντας κάνει 3 παιδιά, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που κρεμόταν η κοιλιά μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που αποφάσισα να προχωρήσω και να κάνω τη διαδικασία. Είμαι ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματά μου. Δεν μπορώ να επαινέσω αρκετά τον χειρουργό μου και όλο το προσωπικό. Μου έδωσαν ρεαλιστικές προσδοκίες και η διαδικασία και η αποθεραπεία μου ήταν εξαιρετική!
Δέσποινα Σ.

Κοιλιοπλαστική Συχνές ερωτήσεις

Τι μπορώ να περιμένω από την πρώτη μου συμβουλευτική συνεδρία;

Ο ιατρός σου θα κατανοήσει τους στόχους σου, καθώς και τον βαθμό της χαλάρωσης των μυών του κοιλιακού τοιχώματος. Θα εκτιμήσει επίσης την ποσότητα του περιττού δέρματος και το υποδόριο λίπος γύρω από το κοιλιακό τοίχωμα. Κατόπιν, θα προτείνει το είδος της Κοιλιοπλαστικής που είναι ιδανικό για εσένα και ποια ακριβώς αποτελέσματα μπορείς να
περιμένεις.

Πόσο κρατάει η αποθεραπεία;

Ο ιατρός σου θα απαντήσει τελικά σε αυτήν την ερώτηση, με βάση μεμονωμένους παράγοντες που αφορούν αποκλειστικά εσένα, καθώς και τον τύπο της επέμβασης. Πάντως, ο χρόνος αποκατάστασης είναι συνήθως μία εβδομάδα. Αυτό είναι το διάστημα που παρέρχεται πριν να επιστρέψεις στην εργασία σου, εκτός εάν αυτή περιλαμβάνει βαριά ή έντονη δραστηριότητα, οπότε η ανάρρωση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

Γιατί να μην κάνω απλώς μία λιποαναρρόφηση στην κοιλιά;

Πολλοί ασθενείς έχουν απορίες σχετικά με τη διαφορά ανάμεσα στην Κοιλιοπλαστική και τη Λιποαναρρόφηση. Η απάντηση είναι πως η κοιλιοπλαστική αναδομεί τους μύες από κάτω και αφαιρεί το υπερβολικό δέρμα ενώ η λιποαναρρόφηση αφαιρεί μόνο το περιττό λίπος. Μία λιποαναρρόφηση, δηλαδή, δεν θα αφαιρέσει ή θα μειώσει το χαλαρό ή κρεμασμένο περιττό δέρμα, ούτε θα επιδράσει στον τόνο των κοιλιακών μυών σου.

Πώς γίνεται να αναπλάσει κάποιος τους κοιλιακούς μου;

Οι κοιλιακοί, με την πάροδο του χρόνου ή την εγκυμοσύνη, χαλαρώνουν και αποκτούν αυτό που ονομάζουμε διάσταση των ορθών κοιλιακών. Μέρος της επέμβασης είναι η συρραφή της θήκης των ορθών κοιλιακών και η επανατοποθέτησή τους στην φυσική ανατομική τους θέση.

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;

Την ημέρα του χειρουργείου, η όλη διαδικασία θα κρατήσει από 2 έως 3 ώρες. Η ίδια η επέμβαση δεν διαρκεί πολύ και ο υπόλοιπος χρόνος θα αφιερωθεί στη χορήγηση αναισθησίας και έπειτα στην προετοιμασία της επιστροφής σου στο σπίτι.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
cross