Neck Lift

ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ

Οι αλλoιώσεις στον λαιμό και στη γραμμή της κάτω γνάθου είναι ανάμεσα στα πιο εμφανή πρώιμα σημάδια γήρανσης του προσώπου μας. Συνήθως έχουν τη μορφή του χαλαρού δέρματος, με πτυχώσεις και ρυτίδες, κατακόρυφες μυϊκές ζώνες που εκτείνονται από το πηγούνι μέχρι τη βάση του λαιμού, καθώς και συσσωρευμένο λίπος.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Facelift

Τι είναι η Neck Lift

Κάποιοι από εμάς ίσως να έχουμε κληρονομικά προβλήματα στο περίγραμμα του λαιμού μας τα οποία να μην σχετίζονται απαραίτητα με τη γήρανση, όπως έναν βαρύ και γεμάτο, φουσκωμένο λαιμό.

Σε κάθε περίπτωση, έρχεται η στιγμή στη ζωή μας που όλοι παρουσιάζουμε κάποια από αυτά τα σημάδια και αναρωτιόμαστε που και πώς μπορούμε να αναζητήσουμε την αισθητική βελτίωσή τους.

Neck Lift

Neck Lift Ποιά είναι τα οφέλη;

Η αισθητική επέμβαση του Neck Lift, μπορεί να αποκαταστήσει το περίγραμμα του λαιμού σου, τροποποιώντας τους υποκείμενους μύες, επανατοποθετώντας το δέρμα, λειαίνοντας τις κάθετες γραμμές του λαιμού και αφαιρώντας το υπερβολικό λίπος.
Οι προηγμένες τεχνικές που εφαρμόζουν οι χειρουργοί μας στην MD Clinics έχουν σχεδιαστεί για να αναζωογονούν τον λαιμό για μία βελτιωμένη και φυσική εμφάνιση που θα είναι προσαρμοσμένη στη μοναδική σου ανατομία και τους δικούς σου στόχους.
Το τελικό αποτέλεσμα που θα σου προσφέρουν είναι η δημιουργία ενός πιο κομψού και νεανικού περιγράμματος προσώπου, χάρη σε έναν λαιμό που θα εκπέμπει μία ανανεωμένη αίσθηση υγείας, καλής φυσικής κατάστασης και ζωτικότητας.
Neck Lift

Neck Lift Για ποιους είναι;

Σε γενικές γραμμές, κατάλληλοι υποψήφιοι για Neck Lift είναι άνδρες και γυναίκες που νοιώθουν πως η γενική εικόνα στην περιοχή του λαιμού τους δεν ταιριάζει με την όψη του προσώπου τους. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ασθενών που επιθυμούν neck lift είναι κατάλληλοι υποψήφιοι και για face lift, οπότε οι δύο επεμβάσεις γίνονται συνδυαστικά.
Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως αναφερόμαστε σε υγιή άτομα που δεν έχουν ιατρικές παθήσεις που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την διαδικασία της επούλωσης. Όπως συμβαίνει πάντα στην κλινική μας, η καταλληλόλητά σου θα καθοριστεί τελικά μετά από την πρώτη σου επίσκεψη με τον χειρουργό σου.

Ποια ειναι τα οφέλη;

Επαναφέρει

Συσφίγγει

Εξαλείφει

Neck Lift Γιατί να κάνω Neck Lift;

Διότι θα ελαττώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ρυτίδες στον λαιμό σου και θα ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των οριζόντιων και κάθετων γραμμών του.

Διότι θα εξαφανίσει εντελώς την όψη του “κρεμασμένου” λαιμού και θα αναδείξει το περίγραμμα της γνάθου σου, επαναφέροντας τη νεανική όψη του προσώπου σου.

Διότι η σύσφιξη που θα επιτύχει η επέμβαση στον λαιμό σου θα βελτιώσει την γενικότερη εμφάνισή σου, αφαιρώντας όχι μόνο ρυτίδες και περιττό λίπος από τον λαιμό, αλλά και πολλά χρόνια από το πρόσωπό σου.

Neck Lift Αποτελέσματα

Neck Lift Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Aποφάσισα να έρθω στην MD Clinics επειδή είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για τους γιατρούς και το προσωπικό τους. Είμαι σχεδόν 60 χρονών και τα τελευταία 15 χρόνια ήμουν πολύ δυσαρεστημένη με το πως είχε κρεμάσει και γεράσει ο λαιμός μου. Ε, λοιπόν αυτά τα 15 χρόνια έχουν πια εξαφανιστεί από πάνω μου! Δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο ευχαριστημένη!
Στρατούλα Β.
Ο καλύτερος πλαστικός, έβερ! Ήρεμος, κατατοπιστικός, και καταπληκτικός. Άλλο τόσο και η κλινική, που είναι πεντακάθαρη και πανέμορφη, ένα πάρα πολύ σωστό περιβάλλον και σε ιδανικό σημείο της Αθήνας για αισθητικές επεμβάσεις. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που το ανακάλυψα και θα ξανάρθω σύντομα!
Τζώρτζης Α.
Ο γιατρός μου ήταν πολύ φιλικός και σπουδαίος χειρουργός. Η κλινική πολύ περιποιημένη και φιλόξενη. Και το καλύτερο από όλα: είμαι ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα του Neck Lift. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πιο όμορφη είμαι και νιώθω, ενώ εξακολουθώ να μοιάζω απόλυτα φυσιολογική, σαν τον παλιό καλό εαυτό μου, αλλά πάρα πολύ πιο αναζωογονημένη!
Σάντρα Τ.
Τρεις βδομάδες μετά την επέμβαση το πρόσωπό μου φαίνεται 15 χρόνια νεότερο. Οι γύρω μου καταλαβαίνoυν ότι κάτι έχει αλλάξει, αλλά δεν μπορούν να πουν τι ακριβώς έχω κάνει. Δεν υπάρχουν ίχνη ουλών και το πρόσωπό μου απλώς φαίνεται φρέσκο και νέο! Νιώθω διαφορετικά και η αυτοπεποίθησή μου έχει ανέβει στα ύψη. Μου αρέσει να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, μετά από πολλά χρόνια!
Γιώργος Ζ.

Neck Lift Συχνές ερωτήσεις

Πονάει η επέμβαση του Neck Lift;

Όχι. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία αν αφορά μόνο λιποαναρρόφηση ή μπορεί να γίνει και με μέθη ή και με γενική. Αυτό σου επιτρέπει να είσαι ξύπνια αλλά ταυτόχρονα χαλαρή, καθώς η διαδικασία θα είναι εντελώς ανώδυνη.

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;

Η διαδικασία του Neck Lift μπορεί να διαρκέσει από μία έως τρεις ώρες για να ολοκληρωθεί. Το απαιτούμενο χρονικό διάστημα εξαρτάται από την πολυπλοκότητα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;

Οι επίδεσμοι αφαιρούνται μετά από μία εβδομάδα και οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους δύο βδομάδες μετά από την επέμβαση. Συνίσταται να αποφεύγουμε την εντατική φυσική άσκηση για περίπου τέσσερις εβδομάδες.

Θα φαίνεται ότι έκανα πλαστική επέμβαση;

Οι τομές είναι μικρές και διακριτικές, γεγονός που βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισής τους μετά την επέμβαση. Σε πολλές περιπτώσεις οι ουλές βρίσκονται κρυμμένες σε φυσικές πτυχές του δέρματος της κεφαλής, ή των μαλλιών. Με την πάροδο του χρόνου γίνονται απαρατήρητες.

Πόσο θα κρατήσουν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα του Neck Lift μπορεί να κρατήσουν από 10 χρόνια εώς και 15 χρόνια. Η διαδικασία δεν σταματά το πέρασμα του χρόνου βέβαια, όμως, όσο περνούν τα χρόνια, ο λαιμός σου θα δείχνει πάντα πολύ πιο σφριγηλός και νεανικός σε σχέση με το εάν δεν είχες κάνει την επέμβαση.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.