Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting®

Ψάχνετε μία αποτελεσματική λύση αντιμετώπισης της χαλάρωσης του δέρματος;
Θέλετε να αποκτήσετε σφριγηλό και σφιχτό σώμα; Η θεραπεία σύσφιξης σώματος Fotona TightSculpting® είναι η ιδανική επιλογή. Η θεραπεία Fotona TightSculpting® αξιοποιεί δύο μοναδικές τεχνολογίες λέιζερ και χαρίζει σύσφιξη και ανάπλαση σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ FOTONA TIGHTSCULPTING® ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Σκοπός θεραπείας
Σύσφιξη δέρματος και αντιμετώπιση της χαλάρωσης
Διάρκεια θεραπείας
Περίπου μισή ώρα, ανάλογα με τις περιοχές εφαρμογής
Αριθμός συνεδριών
Συνηθέστερα χρειάζονται 3-5 συνεδρίες, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και τις ανάγκες του δέρματος
Διάρκεια αποτελέσματος
Έως και χρόνια
Αναισθησία
Δεν χρειάζεται αναισθησία, καθώς η θεραπεία είναι απολύτως ανώδυνη
Αποθεραπεία
Μηδενική
Κόστος
Από 199€

Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting®Πού οφείλεται η χαλάρωση του δέρματος 

Η χαλάρωση του δέρματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι κυριότεροι παράγοντες που επηρεάζουν την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος περιλαμβάνουν:
Γήρανση: Με την πάροδο του χρόνου μειώνεται η παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, μετά την ηλικία των 20 χρονών, το δέρμα παράγει 1% λιγότερο κολλαγόνο κάθε χρόνο.

Φύλο: Οι γυναίκες εμφανίζουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα χαλάρωση, καθώς το δέρμα τους είναι περίπου 25% πιο λεπτό από το ανδρικό. Έτσι, με το πέρας των χρόνων, το δέρμα γίνεται λεπτότερο με αποτέλεσμα να χαλαρώνει και να “κρεμάει”.
Κατανάλωση αλκοόλ: Η μεγάλη και συστηματική κατανάλωση αλκοόλ έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των ελεύθερων ριζών στον οργανισμό. Οι ελεύθερες ρίζες “καταστρέφουν” το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος, οδηγώντας έτσι σε χαλάρωση.
Διατροφή: Όπως ήταν αναμενόμενο, η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη χαλάρωση του δέρματος. Μία ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και υγιές. Έτσι, καθυστερεί τη γήρανση και τη χαλάρωση του δέρματος. Αντιθέτως, μία διατροφή που δεν περιλαμβάνει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, μπορεί να οδηγήσει σε χαλάρωση και πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.
Κάπνισμα: Οι τοξίνες που παράγονται από το τσιγάρο και τον καπνό οδηγούν σε μείωση της φυσιολογικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και τη χαλάρωση του δέρματος.
Έκθεση στον ήλιο: Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε περιπτώσεις ήπιας έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία, αλλά στην υπερβολική έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) του ήλιου που καταστρέφει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος. Για αυτό το λόγο, εφόσον δεν γίνεται να αντισταθούμε 100% στην ηλιακή ακτινοβολία, θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή με την εφαρμογή αντηλιακής κρέμας και την αποφυγή ηλιοθεραπείας και σολάριουμ.
Απότομη απώλεια βάρους: Σε περιπτώσεις απότομης απώλειας βάρους, μπορεί να προκληθεί έντονη χαλάρωση της επιδερμίδας.
Εγκυμοσύνη: Συνηθέστερα παρατηρείται έντονη χαλάρωση στην κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη, λόγω της έντονης επέκτασης του δέρματος κατά τη διάρκειά της.

Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting®Πώς δρα η Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting®

Η θεραπεία σύσφιξης Fotona TightSculpting® αποτελεί μία μοναδική, καινοτόμα τεχνολογία στην οποία εφαρμόζονται δύο διαφορετικά μήκη κύματος λέιζερ. Αρχικά, γίνεται εφαρμογή του Nd:YAG Laser και στη συνέχεια, η επιδερμίδα σαρώνεται με το Er:YAG SMOOTH®. Με την εφαρμογή των δύο laser, επιτυγχάνεται σύσφιξη και ανάπλαση του δέρματος και αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η χαλάρωση.
fotona tightsculpting Πλεονεκτήματα

Βήμα προς βήμα

Η θεραπεία σύσφιξης Fotona TightSculpting® αποτελείται από δύο στάδια.

1ο στάδιο: Εφαρμογή Nd:YAG Laser

Το Laser Nd:YAG είναι ειδικά σχεδιασμένο για ομοιογενή μεταφορά θερμότητας στους ιστούς, με τρόπο γρήγορο και ασφαλή. Η θερμότητα αυτή διεγείρει το μεταβολισμό των λιποκυττάρων, αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα. Στο ειδικά αυτό σχεδιασμένο Nd:YAG laser, υπάρχει η λειτουργία PIANO®, η οποία καθιστά δυνατή την πολύ γρήγορη εφαρμογή των παλμών του laser και έτσι επιτυγχάνεται η μεταφορά θερμότητας σε όλο το πάχος των ιστών, με αποτέλεσμα μία συνολική και συνεργιστική δράση ενάντια στη χαλάρωση του δέρματος.

2ο στάδιο: Εφαρμογή Er:YAG Laser

Στο δεύτερο στάδιο της θεραπείας σύσφιξης Fotona TightSculpting® εφαρμόζεται το Er:YAG Laser και πιο συγκεκριμένα η λειτουργία SMOOTH®. Το λέιζερ αυτό είναι ιδανικό για τη σύσφιξη του δέρματος. Κατά την εφαρμογή του, γίνεται έντονη και ελεγχόμενη θέρμανση των επιφανειακών ιστών του δέρματος, με αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Έτσι, βελτιώνεται συνολικά η όψη του δέρματος, αντιμετωπίζεται η χαλάρωση και αποκαθίσταται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting® Πλεονεκτήματα

Η Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting® υπερτερεί έναντι άλλων μη επεμβατικών θεραπειών γιατί χαρίζει άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, αντιμετωπίζεται η χαλάρωση και το δέρμα εμφανίζεται πιο σφριγηλό και υγιές.
Η Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting®:
είναι ανώδυνη
δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας και έχει μηδενικό χρόνο ανάρρωσης
είναι αποτελεσματική και βελτιώνει την όψη του δέρματος από την πρώτη κιόλας συνεδρία
αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος
είναι απόλυτα ασφαλής και εγκεκριμένη από ευρωπαϊκούς φορείς
fotona tightsculpting Τι ειναι η χαλαρωση

Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting® Που εφαρμόζεται

Η θεραπεία σύσφιξης Fotona TightSculpting® μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία οπουδήποτε παρατηρείται χαλάρωση του δέρματος, όπως:
Κοιλιά
Μπράτσα
Μηροί
Γλουτοί (ψωμάκια)
Γόνατα
Ντεκολτέ

Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting® Αποτελέσματα

Η Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting® χαρίζει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Κατά μέσο όρο χρειάζονται 3-5 συνεδρίες, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής της θεραπείας, το πρόβλημα χαλάρωσης που υπάρχει και τις προσδοκίες του ενδιαφερόμενου.
Με τη θεραπεία σύσφιξης σώματος Fotona TightSculpting® επιτυγχάνουμε:
Contouring σώματος
Μείωση της περίσσειας τοπικού λίπους
Σύσφιξη δέρματος
Αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος
Παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
Βελτίωση της όψης και της υφής του δέρματος
Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος
Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting® Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τη χαλάρωση του δέρματος

Για να αποφύγετε τη χαλάρωση του δέρματος ή μάλλον καλύτερα, να την προλάβετε, μπορείτε να ακολουθήσετε μικρά μυστικά που θα κρατήσουν το δέρμα σας ενυδατωμένο κα υγιές.
Προστασία από τον ήλιοΕίναι απαραίτητη η καθημερινή χρήση αντηλιακής προστασίας τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα.
Υγιεινή διατροφήΑκολουθήστε ένα πλάνο ισορροπημένης διατροφής που να περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες.
ΕνυδάτωσηΠίνετε άφθονο νερό, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, για να διατηρείτε το δέρμα σας ενυδατωμένο.

Φροντίδα επιδερμίδαςΧρησιμοποιείτε κατάλληλα για την επιδερμίδας σας προϊόντα περιποίησης με συστατικά όπως ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ και πεπτίδια.

Αποφυγή καπνίσματοςΕπειδή όπως ήδη αναφέραμε, το κάπνισμα μειώνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, θα πρέπει να αποφεύγεται ώστε να διατηρείται το δέρμα λαμπερό και υγιές.
Κατάλληλες θεραπείεςΣε συνδυασμό με την περιποίηση του δέρματος, την ενυδάτωση και την ισορροπημένη διατροφή, υπάρχουν θεραπείες πρόληψης και αντιμετώπισης της χαλάρωσης του δέρματος, όπως η θεραπεία σύσφιξης σώματος Fotona TightSculpting®.

Μύθοι & Αλήθειες για τη χαλάρωση του δέρματος 

Hydrafacial

Μύθος 1: Η χαλάρωση οφείλεται μόνο στη γήρανση

Αλήθεια:
Πράγματι η γήρανση είναι βασικός παράγοντας που προκαλεί χαλάρωση του δέρματος, δεν είναι όμως ο μοναδικός. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που έχουν ενοχοποιηθεί για τη χαλάρωση του δέρματος, όπως η έντονη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το κάπνισμα, το αλκοόλ και η κακή διατροφή.
Hydrafacial

Μύθος 2: Οι θεραπείες είναι αποτελεσματικές μόνο σε ήπιες περιπτώσεις

Αλήθεια:
Πλέον, έχουμε στα χέρια μας πλήθος θεραπειών έτσι ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τα πιο απαιτητικά περιστατικά. Ακόμα και η κάθε θεραπεία, μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς, έτσι ώστε να πετυχαίνουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα σύσφιξης και ανάπλασης.
Hydrafacial

Μύθος 3: Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης μπορεί να γίνει μόνο χειρουργικά

Αλήθεια:
Αυτό είναι μύθος, καθώς ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά ακόμα και περιστατικά έντονης χαλάρωσης, χαρίζοντας σύσφιξη χωρίς νυστέρι. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η χαλάρωση, χρειάζεται η βοήθεια χειρουργείου.

Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting® Συχνές ερωτήσεις

1. Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα από τη θεραπεία σύσφιξης σώματος Fotona TightSculpting®;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας γίνονται άμεσα ορατά και υπάρχει εμφανής βελτίωση στην υφή και τη χαλάρωση του δέρματος ήδη από την πρώτη συνεδρία. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, προτείνουμε να ακολουθηθεί ένα πρωτόκολλο θεραπειών, που κατά μέσο όρο περιλαμβάνει 3-5 συνεδρίες. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από την έκταση του προβλήματος χαλάρωσης που υπάρχει και τις προσδοκίες του ασθενούς.

2. Τι πρέπει να κάνω πριν τη θεραπεία σύσφιξης σώματος Fotona TightSculpting®;

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες και αυστηρές οδηγίες πριν τη θεραπεία. Προτείνουμε να έχετε καταναλώσει αρκετό νερό, ώστε να έχετε ενυδατωμένους ιστούς και δέρμα. Επίσης, θα χρειαστεί να αποφύγετε την ηλιοθεραπεία και το σολάριουμ πριν τη θεραπεία, έτσι ώστε να μην έχετε ερεθισμένο δέρμα.

3. Τι πρέπει να κάνω μετά τη θεραπεία σύσφιξης σώματος Fotona TightSculpting®;

Μετά τη θεραπεία θα χρειαστεί να εφαρμόσετε ενυδατική κρέμα στην περιοχή. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί ερύθημα (κοκκινίλα) τότε μπορείτε να εφαρμόσετε κρύα κομπρέσα για να ανακουφίσετε το δέρμα σας. Τέλος, η κατανάλωση νερού είναι απαραίτητη, για ενυδάτωση.

4. Είμαι κατάλληλος υποψήφιος για τη θεραπεία σύσφιξης σώματος Fotona TightSculpting®;

Η θεραπεία σώματος Fotona TightSculpting® είναι ιδανική για άντρες και γυναίκες που θέλουν να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση του δέρματος, καθώς επίσης και το τοπικό λίπος και να επαναφέρουν την υγιή όψη της επιδερμίδας. Μπορεί να εφαρμοστεί σε ενήλικα άτομα που εμφανίζουν έως μέτριου βαθμού χαλάρωση και επιθυμούν να αποκτήσουν σφριγηλό δέρμα χωρίς νυστέρι και τομές.

5. Έχει παρενέργειες η θεραπεία σύσφιξης σώματος Fotona TightSculpting®;

Η θεραπεία σώματος Fotona TightSculpting® είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος, εφόσον φυσικά εκτελείται από εξειδικευμένους Ιατρούς. Στην κλινική μας διαθέτουμε το επίσημο και αυθεντικό μηχάνημα TightSculpting® της εταιρίας Fotona, η αποτελεσματικότητα του οποίου έχει αποδειχθεί διεθνώς και περιλαμβάνεται σε διεθνείς έρευνες.

6. Επιτρέπεται η θεραπεία σύσφιξης σώματος Fotona TightSculpting® κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Η θεραπεία σώματος Fotona TightSculpting® πρέπει να αποφεύγεται κατά τη περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Εκτός από ιατρικούς λόγους, προτείνουμε να περιμένετε, ώστε να έχουν εξισορροπηθεί οι ορμόνες προτού προβείτε στη θεραπεία. Επίσης, επειδή είναι πολύ πιθανό να παρατηρηθεί χαλάρωση στην περιοχή μετά τον τοκετό, λόγω της απότομης μεταβολής του δέρματος, προτείνουμε η θεραπεία να ξεκινήσει μετά την εγκυμοσύνη ώστε να αντιμετωπιστούν μια και καλή τυχόν προβλήματα χαλάρωσης.

MDClinics Κλείστε τώρα το online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Θεραπεία Σύσφιξης Σώματος Fotona TightSculpting® Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

H διαδικασία πήγε πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματά μου. Το προσωπικό ήταν φιλικό και εξυπηρετικό. Η φροντίδα μετά την επέμβαση ήταν εξαιρετική, με συνεχή επικοινωνία ανάμεσα σε εμένα και την κλινική και τα ραντεβού να κλείνονται αμέσως. Σας ευχαριστώ για όλα!
Κωνσταντίνα Ζ.
Όταν μπήκα για την επέμβαση ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί δεν είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν. Ωστόσο, όταν μπήκα στην κλινική, ένιωσα άνετα αμέσως. Η διαδικασία ήταν εξαιρετική, με ελάχιστο πόνο. Κοιτάζοντας τώρα φωτογραφίες μου από 6 μήνες πριν, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που βλέπω ήμουν εγώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που αποφάσισα να κάνω αυτή την επέμβαση!
Στεφανία Λ.
Όλοι οι άνθρωποι στην MD Clinics είναι άψογοι, φιλικοί, και η φροντίδα μετά την επέμβαση παίρνει από μένα βαθμό 10/10. Από το πρώτο ραντεβού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, είναι επαγγελματίες στη δουλειά τους και σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου γιατί νοιάζονται για κάθε σου ανάγκη. Έκανα vaser σε τρία σημεία και τα αποτελέσματα είναι 100%!
Χριστίνα Μ.
Η διαβούλευση με τον γιατρό ήταν πάρα πολύ κατατοπιστική, πήρα όλες τις πληροφορίες που ήθελα. Με φρόντισαν σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα.
Πάνος Α.

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2024. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Design & Development by Pixel Design

elGreek