Coolsculpting

Τα ενοχλητικά, επίμονα αποθέματα λίπους γύρω από τη μέση, τους γοφούς και τους μηρούς δεν φαίνεται να αποχωρούν, όσο κι αν εσύ ασκείσαι, όσο σωστά και μετρημένα και αν τρως.

Coolsculpting

Τί είναι η Coolsculpting

Όταν η άσκηση στο γυμναστήριο και η υγιεινή διατροφή δεν παράγει τα σωματικά αποτελέσματα που επιθυμείς, η απογοήτευση και η σύγχυση που βιώνεις μπορεί να είναι πολύ παραπάνω από απογοητευτική.

Ευτυχώς, υπάρχει λύση! Το CoolSculpting είναι μια τεχνολογία αιχμής στην ψύξη του λίπους που αδυνατίζει το σώμα, χαρίζοντάς σου την λεπτή, γραμμωμένη σωματική διάπλαση που πάντα σου έμοιαζε απρόσιτη.

Τα λιποκύτταρα που αντιστέκονται στη γυμναστική και τη δίαιτα συσσωρεύονται σε πολύ συγκεκριμένα σημεία στο σώμα σου αλλά η μυστική δύναμη του CoolSculpting είναι πως η τεχνολογία της ελεγχόμενης ψύξης στοχεύει αυτά ακριβώς τα λιποκύτταρα μεμονωμένα, ώστε να τα εξαλείψει. Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε στην MD Clinics είναι ασφαλής, αποδεδειγμένα αποτελεσματική και δεν απαιτεί την ταλαιπωρία ή τον χρόνο ανάρρωσης που μπορεί να έχουν άλλες, πιο επεμβατικές διαδικασίες.
Coolsculpting

Coolsculpting Σε ποιες περιοχές γίνεται;

Πλαϊνά ράχης

Κοιλιά

ΣΤΟΜΑΧΙ

Στομάχι

Πλαϊνά οσφύος

'Εσω μηροί

Έσω γόνατα

Βραχίονες

Πλαϊνά γλουτών

Διπλοσάγονο

Coolsculpting Ποια είναι τα οφέλη;

Cool Sculpting ασφαλής μη επεμβατική

Ασφαλής μη επεμβατική

Cool Sculpting άμεσα αποτελέσματα

Άμεσα αποτελέσματα

Cool Sculpting ανώδυνη αφαίρεση λίπους

Ανώδυνη αφαίρεση λίπους

Cool Sculpting κατάλληλη για τις ευαίσθητες περιοχές

Κατάλληλη για τις ευαίσθητες περιοχές

Ποια ειναι τα οφέλη;

Μη επεμβατική

Χωρίς μώλωπες

Άμεσα Αποτελέσματα

Coolsculpting Γιατί να κάνω CoolSculpting;

Διότι είναι ο πιο ασφαλής μη επεμβατικός τρόπος να απαλλαγείς από το τοπικό λίπος. Ειδικά όταν διενεργείται στην MD Clinics με το εξειδικευμένο μας προσωπικό και τα κορυφαίας τεχνολογίας μηχανήματά μας.

Διότι όσο ασφαλής είναι η μέθοδος της κρυολιπόλυσης, είναι άλλο τόσο αποτελεσματική. Μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι μετά τη θεραπεία θα χάσεις γύρω στο 30% του λίπους στην περιοχή που θα εφαρμοστεί το Coolsculpting.

Διότι σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, μαζί με την απώλεια του λίπους θα δεις και περισσότερη σφριγηλότητα στο δέρμα σου, αποφεύγοντας έτσι το δυσάρεστο φαινόμενο της χαλαρωμένης επιδερμίδας στην περιοχή.

Διότι η διαδικασία δεν είναι απλώς μη επεμβατική· είναι και ουσιαστικά ανώδυνη. Το περισσότερο που μπορεί να προκύψει είναι μία μικρή ενόχληση καύσης, λιγοστούς μώλωπες και ένα μούδιασμα στην επιδερμίδα.

Coolsculpting Αποτελέσματα

Coolsculpting Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Έχοντας κάνει τρία παιδιά, (δύο από αυτά με καισαρική τομή,) είχα επίμονο λίπος στην κοιλιά μου από το οποίο δεν μπορούσα να απαλλαγώ με τίποτα. Παρόλο που γύρισα στο κανονικό μου βάρος και γυμναζόμουν τακτικά, η κρεμαστή κοιλίτσα μου δεν έλεγε να φύγει. Το Coolsculpting με βοήθησε να πετύχω σχεδόν αμέσως τα αποτελέσματα που ήθελα εδώ και χρόνια! Η επίδραση ήταν άμεση και θεαματική. Ο σύζυγός μου παρατήρησε τη διαφορά μέσα σε δύο εβδομάδες. Συνιστώ την MD Clinics για θεραπεία Coolsculpting με τα μάτια κλειστά!
Μάρω Τ.
Μετά από την θεραπεία που έκανα στην κοιλιά και τους μηρούς μου, η αυτοπεποίθησή μου είναι στα ύψη, τα ρούχα μου ταιριάζουν καλύτερα και έχω ένα ισχυρό κίνητρο να φροντίζω καλύτερα τον εαυτό μου μέσω της σωστής διατροφής και άσκησης. Το προσωπικό στην MD Clinics είναι εξαιρετικά εξυπηρετικό. Ένιωσα άνετα σε κάθε φάση της διαδικασίας. Δεν είναι εύκολο για όλους μας να μιλήσουμε ανοιχτά για το σώμα μας, αλλά η συνδιαλλαγή με σοβαρούς (αλλά και φιλικούς!) επαγγελματίες που έδειξαν γνήσιο ενδιαφέρον για το καλό μου, μού το έκανε εύκολο, ακόμα και ευχάριστο.
Γρηγόρης Κ.
Αμέσως μετά από την πρώτη μου συνεδρία για Coolsculpting παρατήρησα ήδη μεγάλη αλλαγή στη μέση μου, την περιοχή που μου είχε δημιουργήσει το μεγαλύτερό μου πρόβλημα. Τώρα, μετά από μία άλλη συνάντηση και για την κοιλιά μου, το κάτω μέρος της κοιλιάς μου έχει επίσης μειωθεί σημαντικά σε μέγεθος. Είμαι αφάνταστα χαρούμενη με τα αποτελέσματα μου και νιώθω πραγματικά τυχερή που επέλεξα την MD Clinics!
Αλίκη Γ.
Μοιάζω σαν να έχω χάσει κιλά! Τα παχάκια γύρω από τη μέση μου έχουν φύγει τελείως. Τόσο χαρούμενη! Και δεν είναι επώδυνο. Επιπλέον, δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης! Μπορείς να το κάνεις σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα και να επιστρέψεις στη δουλειά. Δοκιμάστε το, θα είστε πολύ χαρούμενοι!
Στέλλα Σ.

Coolsculpting Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι κατάλληλος υποψήφιος για CoolSculpting;

Η εύκολη απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι: κάθε υγιής ενήλικας που θέλει να ξεφορτωθείς το περιττό τοπικό λίπος. Από την άλλη μεριά, άνθρωποι που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα, έγκυοι και νέες μητέρες που θηλάζουν, καθώς και όσοι έχουν κιρσούς στα κάτω άκρα ή κήλες στην περιοχή της κοιλιάς, δεν επιτρέπεται να υποβληθούν σε θεραπεία. Όλα αυτά τα ζητήματα θα ληφθούν υπόψιν από τον ιατρό σου στην MD Clinics και θα τα συζητήσεις μαζί τους στην πρώτη σας συμβουλευτική συνάντηση.

Πόσες φορές θα χρειαστεί να κάνω τη διαδικασία;

Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί μία μόνο εφαρμογή, με το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών μας να δηλώνουν πλήρως ευχαριστημένοι με τα πρώτα αποτελέσματα. Πολύ πιο σπάνια, μπορεί να χρειαστεί κάποια επαναληπτική επίσκεψη.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω για μετά τη θεραπεία;

Εάν μια περιοχή του σώματός σου πονάει λίγο μετά τη θεραπεία, είναι προτιμότερο να μην πιέσεις τον εαυτό σου στο γυμναστήριο, ασκώντας αυτό το συγκεκριμένο σημείο, ειδικά ένα φοράς ρούχα που μπορεί να τρίβονται πάνω του την ώρα της άσκησης και να το ερεθίσουν περισσότερο. Δώσε λίγο χρόνο να ηρεμήσει η περιοχή που αναρρώνει ώσπου να υποχωρήσει η ερυθρότητα.

Το χαμένο λίπος μπορεί να επιστρέψει;

Όχι. Ο συνολικός αριθμός των λιποκυττάρων στο σώμα σου είναι σταθερός μετά την ενηλικίωση. Αυτά τα κύτταρα μπορούν να γίνουν μεγαλύτερα ή μικρότερα καθώς παίρνεις ή χάνεις βάρος, αλλά ο αριθμός τους παραμένει σταθερός. Με το CoolSculpting εξαλείφονται οριστικά. Έτσι, μειώνεται ο συνολικός αριθμός των λιποκυττάρων σου, ώστε να το σώμα σου μην μπορεί πλέον να αποθηκεύσει τόσο πολύ λίπος στην συγκεκριμένη περιοχή. Αυτή θα παραμείνει “γραμμωμένη” ακόμα και εάν αυξηθεί το βάρος σου στο μέλλον.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.