Ωτοπλαστική

Ο ρόλος που παίζουν τα αυτιά στην αισθητική αντίληψη των άλλων σχετικά με την όψη του προσώπου μας, είναι καθοριστικός. Αυτιά που είναι δυσανάλογα μεγάλα, που είναι ιδιαίτερα ανόμοια μεταξύ τους, ή που προεξέχουν αισθητά από το κεφάλι μας, αλλοιώνουν την εικόνα μας και, συνήθως, επηρεάζουν αρνητικά την αυτοπεποίθησή μας.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Ωτοπλαστική

Τί είναι η Ωτοπλαστική

Η Ωτοπλαστική, γνωστή και ως ανάπλαση των αυτιών, είναι μία πολύ λεπτεπίλεπτη τέχνη που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και σε παιδιά μόλις 5 ετών. Ο στόχος της είναι προφανής: να βελτιώσει την όψη των αυτιών ώστε να μην τραβούν πλέον την προσοχή από το πρόσωπό μας. Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός, η αποκατάσταση του αυτιού είναι εφικτή μέσα από πολλές διαφορετικές εκδοχές της Ωτοπλαστικής, ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Η ουσία είναι η εξής: εάν τα αυτιά σου προκαλούν την ανεπιθύμητη προσοχή του κόσμου, η Ωτοπλαστική μπορεί να είναι η ιδανική λύση.

Ωτοπλαστική

Ωτοπλαστική Για ποιους είναι;

Αυτή η διαδικασία είναι κατάλληλη για όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με την όψη των αυτιών τους, είτε έχουν γεννηθεί με κάποια δυσπλασία στα αυτιά, είτε όχι. Στην MD Clinics, ο ειδικευμένος πλαστικός χειρουργός σου θα συζητήσει μαζί σου όλες τις πιθανές ανησυχίες σου και το τελικό αποτέλεσμα που ελπίζεις να επιτύχεις.
Η κυρίαρχη εξέλιξη που παρατηρούμε συνεχώς στους ανθρώπους που προχωρούν με αυτή την επέμβαση είναι η ανανεωμένη αυτοεκτίμηση που τους προσφέρει.

Ποια ειναι τα οφέλη;

Αυτοπεποίθηση

Μικρή τομή

Ωτοπλαστική Γιατί να κάνω ωτοπλαστική;

Διότι, εάν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν σου αρέσει η όψη των αυτιών σου, η Ωτοπλαστική μπορεί να τους δώσει την εμφάνιση που επιθυμείς

Διότι η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία, με μία τομή που έπειτα κρύβεται πίσω από το αυτί και έχει ελάχιστη ενόχληση, καθώς και πολύ γρήγορους χρόνους ανάρρωσης.

Διότι το αποτέλεσμα θα σου χαρίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την ελευθερία να μη χρειάζεται να προσπαθείς να κρύψεις τα αυτιά σου κάτω από μακριά μαλλιά ή καπέλα.

Ωτοπλαστική Αποτελέσματα

Ωτοπλαστική Συχνές ερωτήσεις

Η Ωτοπλαστική είναι μόνο για πεταχτά αυτιά;

Όχι μόνο. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που σχετίζονται με τα αυτιά τα οποία μπορούν να διορθωθούν με την Ωτοπλαστική. Μπορούμε να κάνουμε αισθητικές παρεμβάσεις για την ελάττωση του μεγέθους τους, τον ανασχηματισμό τους, καθώς και να αποκαταστήσουμε δυσπλασίες των αυτιών καθώς και των λοβίων μετά από ανεπιθύμητο τρύπημα για σκουλαρίκια.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν τα αποτελέσματα αμέσως και ενθουσιάζονται. Η τελική εμφάνιση αποκαλύπτεται εντός μίας περίπου εβδομάδας, λόγω του οιδήματος που μπορεί να μεσολαβήσει. Ο γιατρός θα σου εξηγήσει εκτενώς τη διαδικασία αποκατάστασης κατά τη διάρκεια των προεπεμβατικών συναντήσεών σας.

Τα αποτελέσματα διαρκούν για πάντα;

Ναι. Μπορείς να περιμένεις με απόλυτη βεβαιότητα ότι τα αναδιαμορφωμένα αυτιά σου θα είναι μία μόνιμη βελτίωση στην συμμετρία και την ελκυστικότητα του προσώπου σου.

Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η ακοή μου;

Πολλοί ασθενείς αναρωτιούνται εάν υπάρχει κίνδυνος απώλειας ακοής που σχετίζεται με την Ωτοπλαστική. Η απάντηση είναι όχι. Η Ωτοπλαστική δεν μπορεί να αλλοιώσει ή να ελαττώσει την αίσθηση της ακοής μας.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.