Βλεφαρόπτωση

Ο τρόπος με τον οποίο κοιτάζεις τον κόσμο είναι και ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος σε βλέπει. Όταν μιλάμε για τη βλεφαρόπτωση, αυτό είναι κάτι που ισχύει όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Βλεφαρόπτωση

Τι είναι η

Οι χειρουργοί μας ειδικεύονται στη Bλεφαροπλαστική και η επέμβαση της Βλεφαρόπτωσης είναι μια από τις πιο συνήθεις εγχειρήσεις που κάνουν στα βλέφαρα, αξιοποιώντας τις ανεξάντλητες γνώσεις τους και τις πιο εξελιγμένες, σύγχρονες τεχνικές. Η κλινική μας έχει παράσχει χιλιάδες επεμβάσεις Βλεφαρόπτωσης, πολύ συχνά σε συνδυασμό και με άλλες αισθητικές επεμβάσεις άνω και κάτω βλεφάρου.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει τη δύναμη και την ελαστικότητά του και, καθώς τα βλέφαρα είναι τόσο λεπτά και ευαίσθητα, η εικόνας της γήρανσης μπορεί να είναι πιο έντονη απ’ ότι αντιστοιχεί στην πραγματική μας ηλικία. Επιπλέον, οι μύες που συγκρατούν το βλέφαρο μπορεί να εξασθενήσουν ή να διολισθήσουν από τη φυσική τους πρόσφυση, αφήνοντας το βλέφαρο να πέσει και να επηρεάσει την όραση.
Η πλήρης αποκατάστασης της πτώσης των βλεφάρων γίνεται στην κλινική μας με τοπική αναισθησία ενώ ο ασθενής είναι ξύπνιος, χαλαρός και νιώθει πάρα πολύ άνετα.
Βλεφαρόπτωση

Βλεφαρόπτωση Ποιά είναι τα οφέλη;

Η βλεφαρόπτωση προκύπτει, όταν η άκρη του άνω βλεφάρου κρέμεται πολύ χαμηλά, δίνοντας την εντύπωση μεγάλης κούρασης ή και προχωρημένης ηλικίας. Τα πεσμένα βλέφαρα μπορεί να επηρεάσουν όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την όραση. Η βλεφαρόπτωση μπορεί πράγματι να είναι αποτέλεσμα αλλαγών, που σχετίζονται με την ηλικία, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει το γεγονός αυτό να καθορίζει την εμφάνισή μας.

Είναι μία επέμβαση που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την όραση, αλλά και την έκφρασή σας, όπως και το πώς εκφράζετε τα συναισθήματά σας.
Βλεφαρόπτωση

Βλεφαρόπτωση Για ποιους είναι;

Ιδανικοί υποψήφιοι για την επέμβαση της Βλεφαρόπτωσης είναι άνδρες, γυναίκες, ενίοτε και παιδιά σε καλή γενική κατάσταση υγείας που θέλουν να απαλλαγούν από τα γερμένα, βαριά βλέφαρα πάνω από τα μάτια ώστε να δώσουν την επιθυμητή φρέσκια, νεανική όψη στο πρόσωπό σας.
Σπανιότερα, κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με πεσμένα βλέφαρα ή αυτά μπορεί να προκύψουν μετά από τραυματισμό.

Ποια ειναι τα οφέλη;

Βελτιώνει την όραση

Εξάλειψει Πονοκεφάλων

Ανανέωση προσώπου

Βλεφαρόπτωση Γιατί να κάνω επέμβαση βλεφαρόπτωσης;

Διότι θα ανανεώσει τόσο το πρόσωπό σας όσο και την αυτοπεποίθησή σας.

Διότι σε πολλές περιπτώσεις θα εξαλείψει τους πονοκεφάλους, που προξενούν τα βαριά βλέφαρα εξαιτίας των κουρασμένων μυών γύρω από τα μάτια και τα φρύδια.

Διότι ανάλογα με το συγκεκριμένο σημείο, όπου το βλέφαρο γέρνει πάνω από το μάτι, η επέμβαση θα βελτιώσει και την όρασή σας.

Διότι στο μακιγιάζ, καλλυντικά όπως το eyeliner, η σκιά ματιών και η μάσκαρα θα εφαρμόζονται πολύ πιο εύκολα, καθώς η περιοχή γύρω από τα μάτια θα είναι πολύ πιο λεία.

Βλεφαρόπτωση Αποτελέσματα

Βλεφαρόπτωση Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Κοντεύοντας να κλείσω τα 50 μου αποφάσισα να κάνω επιτέλους κάτι για τα μάτια μου που με ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια. Είχα πάντα αρκετά βαριά βλέφαρα αλλά με την ηλικία το πρόβλημα γινόταν όλο και πιο ορατό. Μετά από την πρώτη γνωριμία με τον χειρουργό μου στην MD Clinics ήμουν αμέσως σίγουρος ότι ήταν η σωστή επιλογή για μένα. Η προσέγγισή του ήταν ακριβώς όσο συντηρητική την ήθελα και ανταποκρινόταν στις προσδοκίες μου για τη διατήρηση μίας φυσικής εμφάνισης. Το χειρουργείο πήγε καλά και μάλιστα μπόρεσα να πάω σε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση, ακριβώς 9 μέρες μετά. Το αποτέλεσμα ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μου. Είναι φυσικό, χωρίς ορατή ουλή και το σχήμα των ματιών μου είναι άθικτο, απλώς ανανεωμένο και λείο!
Στέφανος Π.
Ο χειρουργός μου νοιάζεται πραγματικά για τους ασθενείς του. Πριν από το χειρουργείο με έκανε να νιώσω άνετα και ήρεμα, καθησυχάζοντάς με και απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις μου. Δεν είχα ποτέ στο παρελθόν κάποιον γιατρό που να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη συναισθηματική κατάστασή μου σε όλες τις φάσεις μιας θεραπείας. Όσο για τα αποτελέσματά μου, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη. Τα μάτια μου μού φαίνονται υπέροχα, αισθάνομαι σαν να είμαι ένας εντελώς άλλος άνθρωπος και πάρα πολλοί φίλοι μου έχουν πει πόσο όμορφα είναι!
Ίρις Δ.
Η επέμβαση της Βλεφαρόπτωσης διόρθωσε την πτώση που είχε η κόρη μου στο βλέφαρο του αριστερού ματιού της. Μου είχε πει προηγουμένως ένας άλλος γιατρός ότι δεν είχα κανένα λόγο να βάλω το παιδί μου κάνει την επέμβαση επειδή η πτώση ήταν σχετικά ήπια και πως η ανόρθωση θα ήταν υπερβολική. Είμαι τόσο χαρούμενος που βρήκαμε την MD Clinics! Τα μάτια της είναι πλέον ακριβώς ίδια και φαίνονται τέλεια! Επιτέλους, το κοριτσάκι μου είναι μια χαρά και πάρα πολύ χαρούμενο. Συνιστώ την MD Clinics ανεπιφύλακτα!
Αργυρώ Τ.
Ήταν μία υπέροχη εμπειρία πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το χειρουργείο μου! Τα αποτελέσματά μου έχουν κάνει τεράστια διαφορά στα μάτια μου και στη ζωή μου, και όλα αυτά χάρη στον πολύ εξειδικευμένο και εξαιρετικό χειρουργό μου. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες του σε οποιονδήποτε ψάχνει για έναν θαυμάσιο οφθαλμοπλαστικό χειρουργό!
Διονυσία Ζ.

Βλεφαρόπτωση Συχνές ερωτήσεις

Πονάει η επέμβαση της Βλεφαρόπτωσης;

Κατά κανόνα, όχι. Ίσως υπάρξει ελάχιστος πόνος στη φάση της μετεγχειρητικής ανάρρωσης. Οποιαδήποτε ενόχληση όμως είναι στην ουσία αμελητέα και μπορεί να περιοριστεί ακόμη περισσότερο με αναλγητικά χάπια και οφθαλμικές αλοιφές που παρέχονται από την κλινική μας.

Πότε θα μπορώ να επιστρέψω στη δουλειά μου;

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να δουλέψουν από το σπίτι τους ήδη από την επόμενη μέρα μετά την επέμβαση κατά της βλεφαρόπτωσης και επιστρέφουν στη δουλειά τους, καθώς και στις υπόλοιπες καθημερινές δραστηριότητες της ζωής τους, λίγο μετά.

Βλεφαρόπτωση σε παιδιά: Μπορεί να γίνει επέμβαση;

Η βλεφαρόπτωση μπορεί να γίνει και σε παιδιά μικρότερης ηλικίας, μόνο αν εμφανίζουν μειωμένη όραση. Σε διαφορετικές συνθήκες τα παιδιά που δεν εμφανίζουν σε τόσο έντονο βαθμό βλεφαρόπτωση μπορούν να χειρουργηθούν σε μεγαλύτερη ηλικία.
Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε να συμβουλευτείτε πρώτα τον γιατρό, που παρακολουθεί το παιδί σας. Στη συνέχεια μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού και να σας λύσουμε όλες τις απορίες σχετικά με την επέμβαση.

Είναι επικίνδυνη η επέμβαση;

Η επέμβαση της βλεφαρόπτωσης είναι μια ασφαλής χειρουργική διαδικασία και στην MD Clinics θα είστε στα χέρια ενός έμπειρου χειρουργού παγκοσμίου επιπέδου. Βέβαια, όπως ισχύει και σε κάθε χειρουργική επέμβαση, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες ελαφρώς δυσάρεστες προσωρινές συνέπειες όπως μουδιασμένα βλέφαρα, μαύρο μάτι (μώλωπες) και ερεθισμένα ή υγρά μάτια.

Βλεφαρόπτωση πριν και μετά: Θα αλλάξει το σχήμα των ματιών μου;

Τι γίνεται με τη βλεφαρόπτωση πριν και μετά; Πολλοί πελάτες μας πριν την επέμβαση απορούν, αν θα αλλάξει το σχήμα των ματιών τους. Ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός δεν θα αλλάξει το σχήμα των ματιών σας, εκτός εάν αυτός είναι ο στόχος σας.
Η επιστήμη στη συγκεκριμένη εγχείρηση έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, ώστε να αφαιρείται λιγότερο μυϊκό λίπος και δέρμα. Επίσης, το βλέφαρο μπορεί να αποκατασταθεί χωρίς να υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη, ότι έχει γίνει επέμβαση. Απλώς θα υπάρχει μια πιο φυσική, πιο φρέσκια όψη στο πρόσωπό σας.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2024. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Design & Development by Pixel Design

elGreek