VASER Lipo Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική

Πολύ συχνά, το επίμονο τοπικό λίπος αντιστέκεται παρά την ισορροπημένη διατροφή και την συστηματική άσκηση. Στις περιπτώσεις αυτές, τη λύση έρχεται να δώσει η πιο σύγχρονη μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης, η VASER Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική.

Η Vaser Lipo Λιποαναρρόφηση με μια ματιά

Σκοπός Χειρουργείου
Σκοπός Χειρουργείου Αποσκοπεί στη μείωση της περίσσειας τοπικού λίπους, στην μείωση της κυτταρίτιδας, στη σύσφιγξη του δέρματος και στην ανάδειξη των μυών του σώματος
Χρόνος Χειρουργείου
1.5 με 2 ώρες
Διάρκεια Αποτελέσματος
Μόνιμο αποτέλεσμα, εφόσον ακολουθηθεί ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση
Επίπεδο Πόνου
Ήπια ενόχληση
Κόστος Συνεδρίας
Από 900€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Μετά από 4 εβδομάδες
Αναισθησία
Τοπική Αναισθησία
Διάρκεια αποθεραπείας
2 εβδομάδες
Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Τι είναι;

Η VASER Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική είναι η πιο προηγμένη τεχνική λιπογλυπτικής στον κόσμο για γράμμωση και σμίλευση. Χρησιμοποιώντας μία υπερσύγχρονη τεχνολογία υπερήχων, ρευστοποιεί τα λιποκύτταρα ώστε να τα αφαιρέσει χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο για τα γύρω νεύρα, τα αιμοφόρα αγγεία ή τους μυς.

Ουσιαστικά, με τη VASER Lipo Λιποαναρρόφηση γίνεται “ανακίνηση” των λιποκυττάρων και καταστροφή τους, χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω ιστοί. Το αποτέλεσμα είναι η σημαντική μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας, η μόνιμη σύσφιξη του δέρματος και η ανάδειξη των μυών. Ό,τι πρέπει δηλαδή για six-pack στους κοιλιακούς, σφιχτό στήθος, ορθούς γλουτούς, θεαματικούς μηρούς και γραμμωμένα χέρια!

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Με 4D Natural Definition

Λιποαναρροφηση - Λιπογλυπτικη Vaser Ελάχιστα επεμβατική χωρίς ουλές και μώλωπες

Ελάχιστα επεμβατική χωρίς ουλές και μώλωπες

Λιποαναρροφηση - Λιπογλυπτικη Vaser Άμεσα αποτελέσματα

Άμεση αποθεραπεία

Λιποαναρροφηση - Λιπογλυπτικη Vaser Ανώδυνη αφαίρεση λίπου

Ανώδυνη αφαίρεση λίπους

Λιποαναρροφηση - Λιπογλυπτικη Vaser Κατάλληλη για τις ευαίσθητες περιοχές

Κατάλληλη για τις ευαίσθητες περιοχές

Βλεφαροπλαστική

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Πώς γίνεται;

Η ολοκληρωμένη διαδικασία της VASER Lipo Λιποαναρρόφησης & Λιπογλυπτικής αποτελείται από τα παρακάτω στάδια:
Πριν την επέμβαση
Το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει μία συνάντηση με τον εξειδικευμένο Iατρό της MD Clinics, ώστε να λυθούν τυχόν απορίες. Η συνάντηση αυτή δεν αποτελεί δέσμευση για επέμβαση, αλλά μία διαβούλευση για τη διαδικασία και τις προσδοκίες. Ουσιαστικά, γίνεται συζήτηση για το πού επιθυμείτε να γίνει η VASER Λιποαναρρόφηση, τι θέλετε να επιτύχετε, πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία και πώς θα φροντίζετε τον εαυτό σας μετά.
Κατά τη διάρκεια της επέμβασης
Η VASER Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό γενική αναισθησία ή, πιο συχνά με μέθη, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και η ασφαλέστερη.
Μετά την επέμβαση
Συνήθως, το δέρμα αρχίζει να σφίγγει λίγο μετά τη διαδικασία. Επομένως, τα αποτελέσματα γίνονται ορατά σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σε περίπου 4 εβδομάδες. Βέβαια, τα αποτελέσματα συνεχίζουν να βελτιώνονται και τους επόμενους μήνες, καθώς το σώμα χρειάζεται χρόνο για να επουλωθεί. Είναι πιθανό να νιώσετε κάποιον ήπιο πόνο και ενόχληση, σαν να ένα “πιάσιμο” μετά από το γυμναστήριο. Δεν θα χρειαστεί να λείψετε από την εργασία, παρά μόνο την ημέρα της επέμβασης. Θα χρειαστεί όμως να φοράτε ένα ειδικό ρούχο συμπίεσης, αρχικά για 3 συνεχόμενες εβδομάδες και για άλλες 3 εβδομάδες διακεκομμένα.
Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Σε ποιους απευθύνεται;

VASER Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική απευθύνεται ουσιαστικά σε οποιονδήποτε θέλει να απαλλαχθεί από τη περίσσεια τοπικού, υποδόριου λίπους. Βασική προϋπόθεση είναι να έχει συμπληρωθεί το 18ο έτος της ηλικίας.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζει ο/η κάθε ενδιαφερόμενος/η είναι πως η τεχνική λιποαναρρόφησης με VASER Lipo δεν αποτελεί μέθοδο απώλειας βάρους και αδυνατίσματος, αλλά τρόπο απαλλαγής από το τοπικό λίπος. Αυτό σημαίνει πως μετά το χειρουργείο θα πρέπει ο ασθενής να ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή και να εντάξει την άσκηση στην καθημερινότητά του.
Βλεφαροπλαστική

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Σε ποιες περιοχές γίνεται;

Η VASER Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική πραγματοποιείται με ασφάλεια και επιτυχία σε οποιαδήποτε περιοχή παρατηρείται πλεονάζον τοπικό λίπος, όπως:
Λαιμός
Βραχίονες (Μπράτσα)
Ώμοι
Μέση
Άνω & Κάτω Πλάτη
Ανδρικό Στήθος (Γυναικομαστία)
Κοιλιά (Άνω & Κάτω Κοιλία)
Εξωτερικό Μηρών
Εσωτερικό Μηρών
Γόνατα
Γλουτοί
Κνήμες
Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Πλεονεκτήματα

Η VASER Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική είναι μία απόλυτα ασφαλής και πρακτικά ανώδυνη διαδικασία. Βασικό πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός πως μπορούμε να επέμβουμε απευθείας στα λιποκύτταρα χωρίς να τραυματίσουμε τους γύρω ιστούς και αγγεία.
Επίσης, η VASER Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική πλεονεκτεί έναντι άλλων μεθόδων λιποαναρρόφησης καθώς:
Έχει λιγότερο οίδημα μετεγχειρητικά
Έχει μικρότερο χρόνο αποθεραπείας
Έχει λιγότερες πιθανότητες μετεγχειρητικών επιπλοκών
Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Μειονεκτήματα

Παρότι η VASER Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική είναι μία απόλυτα ασφαλής διαδικασία, σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθούν μικρές επιπλοκές, όπως οίδημα και εκχύμωση στην περιοχή εφαρμογής. Οι επιπλοκές αυτές είναι φυσιολογικές και αναστρέψιμες.

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Αποτελέσματα

Η VASER Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική είναι ιδανική για υγιή άτομα άνω των 18 ετών, που θέλουν να εξαλείψουν το περίσσιο τοπικό λίπος. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σε περίπου 4 εβδομάδες, ενώ συνεχίζουν να βελτιώνονται και τους πρώτους μήνες μετά την επέμβαση.
Εκτός από τη σημαντική μείωση του λίπους στην περιοχή εφαρμογής, η VASER Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική προσφέρει επίσης:
Μείωση της κυτταρίτιδας
Σύσφιγξη του δέρματος
Ανάδειξη των μυών και των κοιλιακών
Σμίλευση και αποκατάσταση της αρμονίας του σώματος (contouring)
Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Χρόνος αποθεραπείας

Η VASER Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική αποτελεί μία αναίμακτη διαδικασία που δεν απαιτεί παραμονή σε κλινική ή νοσοκομείο, ούτε μεγάλο χρόνο αποθεραπείας.
Συστήνεται η αποφυγή έντονης σωματικής άσκησης, καθώς και το σήκωμα βάρους για τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση.
Απαιτείται η εφαρμογή ενός ειδικού ρούχου συμπίεσης (κορσέ) για 3 συνεχόμενες εβδομάδες και για άλλες 3 εβδομάδες διακεκομμένα.
Μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στην εργασία σας την επόμενη κιόλας ημέρα.
Δεν απαιτείται η λήψη φαρμακευτικής αγωγής, μπορούν όμως να χορηγηθούν ήπια παυσίπονα σε περίπτωση που τα χρειάζεται ο/η ασθενής.

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να κάνω VASER Lipo Λιποαναρρόφηση;

Διότι το VASER προκαλεί αισθητά λιγότερους μώλωπες και οιδήματα και τραύμα λόγω της προβλέψιμης και ακριβούς παλμικής ενέργειας υπερήχων που ρευστοποιούν τα λιποκύτταρα.
Διότι η τεχνική VASER Lipo είναι πολύ πιο ήπια και ασφαλής από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, το επίπεδο δυσφορίας μετά την επέμβαση πολύ χαμηλότερο και ο συνολικός χρόνος αποκατάστασης πιο σύντομος.
Διότι, αποκλειστικά στην κλινική μας, υπάρχει η τόσο η βασική επιλογή του 4D High Definition καθώς και του 4D Natural Definition, μία καινοτόμος τεχνική που λαμβάνει υπόψιν το σώμα ως σύνολο για τη συμμετρική αφαίρεση του λίπους. Έτσι, αποφεύγεται το ακαλαίσθητο αποτέλεσμα του να έχεις μία αφύσικα γραμμωμένη περιοχή στο σώμα σου δίπλα σε μία αναντίστοιχα χαλαρή.
Διότι αν θέλεις, το λίπος που σου αφαιρείται μπορεί να συλλεχθεί και να χρησιμοποιηθεί με λιπομεταφορά για τη διαμόρφωση ή τον καθορισμό μυών όπως οι ώμοι, το στήθος, οι γλουτοί και οι γάμπες.

Πονάει η VASER Lipo Λιποαναρρόφηση;

Η VASER Lipo Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία και αυτό την καθιστά μια πολύ καλά ανεκτή διαδικασία. Κατά την έναρξη της επέμβασης ενδέχεται να νιώσετε μία ήπια ενόχληση, η οποία σταδιακά ‘εξαφανίζεται’ λόγω της τοπικής αναισθησίας. Με το πέρας της επέμβασης, μπορεί να νιώθετε ένα "τράβηγμα" ή "πιάσιμο" στην περιοχή για τις πρώτες 2 με 3 ημέρες.

Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για το ποιος μπορεί να κάνει;

Ναι. Πρέπει να είσαι υγιής και το συνολικό σου βάρος να μην υπερβαίνει κατά 25% το ιδανικό σου βάρος. Είναι επίσης ωφέλιμο να έχεις καλές διατροφικές συνήθειες και να ασκείσαι τακτικά. Πρέπει επιπλέον να μην υπάρχει καμία απολύτως διαταραχή στα νεφρά, την καρδιά και το αίμα.

Μπορώ να κάνω VASER Lipo Λιποαναρρόφηση κατά της παχυσαρκίας;

Όχι. Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας πέραν από την ισορροπημένη διατροφή και την κατάλληλη άθληση, είναι η λύση του ιατρικού αδυνατίσματος. Η διαδικασία της Λιπογλυπτικής Vaser δεν προβλέπεται ως πρακτική μέθοδος για την απώλεια μεγάλου βάρους.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνω την επέμβαση;

Αυτή η θεραπεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από 18 ετών και άνω. Τα καλά αποτελέσματα εξαρτώνται περισσότερο από την κατάσταση της υγείας σου, τον τόνο του δέρματος και το επίπεδο της σωματικής σου δραστηριότητας, παρά από τη βιολογική σου ηλικία.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνω την επέμβαση;

Αυτή η θεραπεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από 18 ετών και άνω. Τα καλά αποτελέσματα εξαρτώνται περισσότερο από την κατάσταση της υγείας σου, τον τόνο του δέρματος και το επίπεδο της σωματικής σου δραστηριότητας, παρά από τη βιολογική σου ηλικία.

Ποιο είναι το κόστος της Vaser Λιποαναρρόφησης;

Όπως κάθε χειρουργείο, το κόστος μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο καθώς είναι διαφορετικές οι ανάγκες του κάθε ασθενούς (η ποσότητα λίπους που πρέπει να αφαιρεθεί, οι περιοχές που χρειάζονται λιποαναρρόφηση, κτλ). Στην κλινική MD Clinics, αρχικά πραγματοποιείται διαγνωστικό ραντεβού του ασθενούς με τον πλαστικό χειρουργό, όπου παρέχεται δωρεάν. Το κόστος της vaser λιποαναρρόφησης ξεκινάει από τα 900€ ανά περιοχή και δίνεται η δυνατότητα στον ασθενή να πραγματοποιήσει την πληρωμή με πληθώρα διαφορετικών τρόπων (κάρτα, μετρητά, δόσεις, κτλ).

Είναι ασφαλής η Vaser Λιποαναρρόφηση;

Η VASER Lipo Λιποαναρρόφηση είναι μια απόλυτα ασφαλής διαδικασία, που δεν πρέπει να αγχώνει κανέναν υποψήφιο ασθενή. Η αποθεραπεία μετά τη VASER Lipo Λιποαναρρόφηση εξαρτάται κατά 95% στον ασθενή και διαφέρει, καθώς κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μερικοί ασθενείς έχουν πιο ευαίσθητο δέρμα ή τάση για μελάνιασμα σε σύγκριση με κάποιους άλλους. Ο χρόνος επούλωσης της VASER Lipo Λιποαναρρόφησης είναι περίπου 2 εβδομάδες.

Πόσο λίπος μπορεί να αφαιρεθεί με τη Vaser Λιποαναρρόφηση;

Η ποσότητα λίπους που θα αφαιρεθεί από κάθε ασθενή εξαρτάται από τις ανάγκες του και την περιοχή όπου επιθυμεί να πραγματοποιήσει την λιποαναρρόφηση. Αυτό το οποίο συστήνουν οι έμπειροι πλαστικοί χειρουργοί της MD Clinics, είναι να μην αφαιρούνται περισσότερα από 3-5 λίτρα, που αντιστοιχεί στο 4-5% του σωματικού βάρους του ασθενούς. Σε περίπτωση που πρέπει να αφαιρεθεί παραπάνω λίπος, χρειάζεται να γίνει σε διαφορετικές συνεδρίες.

Γιατί να επιλέξετε την κλινική MD Clinics για Vaser Λιποαναρρόφηση;

Οι έμπειροι χειρουργοί της κλινικής μας, Δρ. Ιωάννης Δαλιανούδης και Δρ. Ηλίας Μουστάκης, ειδικεύονται στη VASER Lipo Λιποαναρρόφηση έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3,000 περιστατικά vaser λιποαναρρόφησης σε Ελλάδα, Κύπρο, Ιρλανδία και Αγγλία. Μάλιστα οι γιατροί της MD Clinics έχουν παρευρεθεί σε συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής για να παρουσιάσουν τις εξελίξεις και την τεχνική της VASER Lipo Λιποαναρρόφησης.

MDClinics Κλείστε τώρα το online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Vaserlipo Λιποαναρρόφηση Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

H διαδικασία πήγε πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματά μου. Το προσωπικό ήταν φιλικό και εξυπηρετικό. Η φροντίδα μετά την επέμβαση ήταν εξαιρετική, με συνεχή επικοινωνία ανάμεσα σε εμένα και την κλινική και τα ραντεβού να κλείνονται αμέσως. Σας ευχαριστώ για όλα!
Κωνσταντίνα Ζ.
Όταν μπήκα για την επέμβαση ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί δεν είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν. Ωστόσο, όταν μπήκα στην κλινική, ένιωσα άνετα αμέσως. Η διαδικασία ήταν εξαιρετική, με ελάχιστο πόνο. Κοιτάζοντας τώρα φωτογραφίες μου από 6 μήνες πριν, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που βλέπω ήμουν εγώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που αποφάσισα να κάνω αυτή την επέμβαση!
Στεφανία Λ.
Όλοι οι άνθρωποι στην MD Clinics είναι άψογοι, φιλικοί, και η φροντίδα μετά την επέμβαση παίρνει από μένα βαθμό 10/10. Από το πρώτο ραντεβού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, είναι επαγγελματίες στη δουλειά τους και σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου γιατί νοιάζονται για κάθε σου ανάγκη. Έκανα vaser σε τρία σημεία και τα αποτελέσματα είναι 100%!
Χριστίνα Μ.
Η διαβούλευση με τον γιατρό ήταν πάρα πολύ κατατοπιστική, πήρα όλες τις πληροφορίες που ήθελα. Με φρόντισαν σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα.
Πάνος Α.

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.