Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Ξέρεις αυτά τα πεισματάρικα σημεία στο σώμα σου όπου το λίπος απλά αρνείται να φύγει όση γυμναστική ή δίαιτα κι αν κάνεις;

Crisalix Virtual Aesthetics

Θέλετε να δείτε τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

κλειστε 3d συνεδρια
Crisalix Virtual Aesthetics
Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, επέμβαση σας.
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.

Απλώς εγγραφείτε και ανεβάστε 3 τυπικές φωτογραφίες!

ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.

Crisalix Virtual Aesthetics

Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.

δειτε περισσοτερα
0
%

Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.

0
%

Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Τί είναι η Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Η Λιπογλυπτική Vaser είναι η μέθοδος που στοχεύει ακριβώς εκεί, επαναφέροντας τη σιλουέτα σου στο ιδανικό της σχήμα.

Η Λιπογλυπτική VASER είναι η πιο προηγμένη τεχνική λιπογλυπτικής στον κόσμο για γράμμωση και σμίλευση. Χρησιμοποιώντας μία υπερσύγχρονη τεχνολογία υπερήχων, ρευστοποιεί τα λιποκύτταρα ώστε να τα αφαιρέσει χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο για τα γύρω νεύρα, τα αιμοφόρα αγγεία ή τους μυς.

Το αποτέλεσμα είναι η σημαντική μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας, η μόνιμη σύσφιξη του δέρματος και η ανάδειξη των μυών. Ό,τι πρέπει δηλαδή για six-pack στους κοιλιακούς, σφιχτό στήθος, ορθούς γλουτούς, θεαματικούς μηρούς και γραμμωμένα χέρια!
Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser Σε ποιες περιοχές γίνεται;

Λαιμός

Μπράτσα

Ώμοι

Μέση

Άνω & κάτω πλάτη

Ανδρικό στήθος

Άνω & κάτω κοιλιά

Εξωτερικό μηρών

Εσωτερικό μηρών

Γόνατα

Γλουτοί

Κνήμες

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser Με 4D Natural Definition

Λιποαναρροφηση - Λιπογλυπτικη Vaser Ελάχιστα επεμβατική χωρίς ουλές και μώλωπες

Ελάχιστα επεμβατική χωρίς ουλές και μώλωπες

Λιποαναρροφηση - Λιπογλυπτικη Vaser Άμεσα αποτελέσματα

Άμεση αποθεραπεία

Λιποαναρροφηση - Λιπογλυπτικη Vaser Ανώδυνη αφαίρεση λίπου

Ανώδυνη αφαίρεση λίπους

Λιποαναρροφηση - Λιπογλυπτικη Vaser Κατάλληλη για τις ευαίσθητες περιοχές

Κατάλληλη για τις ευαίσθητες περιοχές

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser Στάδια Θεραπείας

Πριν την επέμβαση

Εάν αποφασίσεις ότι θες να προχωρήσεις με τη διαδικασία της Λιπογλυπτικής Vaser, το πρώτο στάδιο θα είναι μία διαβούλευση με τον γιατρό της MD Clinics που θα την αναλάβει. Η συνάντηση αυτή δεν αποτελεί δέσμευση για επέμβαση. Απλώς σου δίνει την ευκαιρία να λάβεις συμβουλές και να κάνεις ερωτήσεις. Θα μιλήσεις για το πού θέλεις να κάνεις Vaser Lipo, τι θέλεις να πετύχεις, πώς ακριβώς γίνεται η διαδικασία και πώς θα φροντίζεις τον εαυτό σου μετά.

Κατά την επέμβαση

Η Λιπογλυπτική Vaser μπορεί να πραγματοποιηθεί υπό γενική αναισθησία ή, πιο συχνά, μέθη, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ασφαλέστερη.

Μετά την επέμβαση

Συνήθως, το δέρμα αρχίζει να σφίγγει λίγο μετά τη διαδικασία. Επομένως, μπορεί να δεις ορατά αποτελέσματα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδόν σίγουρα σε 4 εβδομάδες. Βέβαια, τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορεί να φανούν στους επόμενους μήνες, επειδή το σώμα χρειάζεται και χρόνο για να επουλωθεί. Είναι πιθανό να νιώσεις κάποιον ήπιο πόνο και ενόχληση, σαν να είχες “πιάσιμο” μετά από το γυμναστήριο. Δεν θα χρειαστεί να λείψεις από την εργασία σου. Θα χρειαστεί όμως να φοράς ένα ειδικό ρούχο συμπίεσης, αρχικά για 3 συνεχόμενες εβδομάδες και για άλλες 3 εβδομάδες διακεκομμένα.

Ποια ειναι τα οφέλη;

4D Natural Definition

Χωρίς μώλωπες

Ομοιομορφία

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser Γιατί να κάνω Λιπογλυπτική Vaser;

Διότι το VASER προκαλεί αισθητά λιγότερους μώλωπες και οιδήματα και τραύμα λόγω της προβλέψιμης και ακριβούς παλμικής ενέργειας υπερήχων που ρευστοποιούν τα λιποκύτταρα.

Διότι η τεχνική VASER Lipo είναι πολύ πιο ήπια και ασφαλής από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, το επίπεδο δυσφορίας μετά την επέμβαση πολύ χαμηλότερο και ο συνολικός χρόνος αποκατάστασης πιο σύντομος.

Διότι, αποκλειστικά στην κλινική μας, υπάρχει η τόσο η βασική επιλογή του 4D High Definition καθώς και του 4D Natural Definition, μία καινοτόμος τεχνική που λαμβάνει υπόψιν το σώμα ως σύνολο για τη συμμετρική αφαίρεση του λίπους. Έτσι, αποφεύγεται το ακαλαίσθητο αποτέλεσμα του να έχεις μία αφύσικα γραμμωμένη περιοχή στο σώμα σου δίπλα σε μία αναντίστοιχα χαλαρή.

Διότι αν θέλεις, το λίπος που σου αφαιρείται μπορεί να συλλεχθεί και να χρησιμοποιηθεί με λιπομεταφορά για τη διαμόρφωση ή τον καθορισμό μυών όπως οι ώμοι, το στήθος, οι γλουτοί και οι γάμπες.

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser Αποτελέσματα

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

H διαδικασία πήγε πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματά μου. Το προσωπικό ήταν φιλικό και εξυπηρετικό. Η φροντίδα μετά την επέμβαση ήταν εξαιρετική, με συνεχή επικοινωνία ανάμεσα σε εμένα και την κλινική και τα ραντεβού να κλείνονται αμέσως. Σας ευχαριστώ για όλα!

Κωνσταντίνα Ζ.

Όταν μπήκα για την επέμβαση ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί δεν είχα κάνει ποτέ στο παρελθόν. Ωστόσο, όταν μπήκα στην κλινική, ένιωσα άνετα αμέσως. Η διαδικασία ήταν εξαιρετική, με ελάχιστο πόνο. Κοιτάζοντας τώρα φωτογραφίες μου από 6 μήνες πριν, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνθρωπος που βλέπω ήμουν εγώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη που αποφάσισα να κάνω αυτή την επέμβαση!

Στεφανία Λ.

Όλοι οι άνθρωποι στην MD Clinics είναι άψογοι, φιλικοί, και η φροντίδα μετά την επέμβαση παίρνει από μένα βαθμό 10/10. Από το πρώτο ραντεβού μέχρι το τελικό αποτέλεσμα, είναι επαγγελματίες στη δουλειά τους και σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου γιατί νοιάζονται για κάθε σου ανάγκη. Έκανα vaser σε τρία σημεία και τα αποτελέσματα είναι 100%!

Χριστίνα Μ.

Η διαβούλευση με τον γιατρό ήταν πάρα πολύ κατατοπιστική, πήρα όλες τις πληροφορίες που ήθελα. Με φρόντισαν σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα.

Πάνος Α.

Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική Vaser Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για το ποιος μπορεί να κάνει;

Ναι. Πρέπει να είσαι υγιής και το συνολικό σου βάρος να μην υπερβαίνει κατά 25% το ιδανικό σου βάρος. Είναι επίσης ωφέλιμο να έχεις καλές διατροφικές συνήθειες και να ασκείσαι τακτικά. Πρέπει επιπλέον να μην υπάρχει καμία απολύτως διαταραχή στα νεφρά, την καρδιά και το αίμα.

Μπορώ να κάνω VASER Lipo κατά της παχυσαρκίας;

Όχι. Η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας πέραν από την ισορροπημένη διατροφή και την κατάλληλη άθληση, είναι η λύση του ιατρικού αδυνατίσματος. Η διαδικασία της Λιπογλυπτικής Vaser δεν προβλέπεται ως πρακτική μέθοδος για την απώλεια μεγάλου βάρους.

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να κάνω την επέμβαση;

Αυτή η θεραπεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, από 18 ετών και άνω. Τα καλά αποτελέσματα εξαρτώνται περισσότερο από την κατάσταση της υγείας σου, τον τόνο του δέρματος και το επίπεδο της σωματικής σου δραστηριότητας, παρά από τη βιολογική σου ηλικία.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.