Hydrafacial

Ταλαιπωρείστε από λιπαρότητα στο δέρμα; Παρατηρείτε ατέλειες στο πρόσωπό σας, όπως πόρους, κηλίδες και ανομοιομορφία στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας; Είναι πραγματικότητα πως όλοι μας θέλουμε ένα λείο, λαμπερό και φωτεινό πρόσωπο απαλλαγμένο από τις παραπάνω ατέλειες. Αντί να ξοδεύετε τα χρήματα σας σε προϊόντα όπως κρέμες προσώπου, serum χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε το Hydrafacial.

Το Hydrafacial με μια ματιά

Σκοπός Θεραπείας
Σκοπός Θεραπείας Βαθύς καθαρισμός του δέρματος
Χρόνος Θεραπείας
30-45 λεπτά
Επίπεδο Πόνου
Χωρίς Πόνο
Κόστος Θεραπείας
80€
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα
Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φαίνεται μετά το τέλος της θεραπείας
Βλεφαροπλαστική

Hydrafacial Τι είναι;

Το Hydrafacial είναι μία θεραπεία που εφαρμόζεται σε 4 στάδια από το αυθεντικό μηχάνημα του Hydrafacial που κατασκευάζεται από την Edge Systems. Πιο συγκεκριμένα, στο Hydrafacial χρησιμοποιείται μία σύγχρονη ιατρική συσκευή υδροδερμοαπόξεσης του προσώπου που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την διάχυση με ευεργετικά θρεπτικά στοιχεία, την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία της επιδερμίδας.

Παράλληλα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα. Η πολύ πιο ήπια προσέγγιση του Hydrafacial απορροφά όλα τα ανεπιθύμητα ρυπαρά στοιχεία από την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα διαχέει ισχυρά ενεργά συστατικά στο πρόσωπο που το ενυδατώνουν, το προστατεύουν, το εμπλουτίζουν με ωφέλιμα στοιχεία και το κάνουν πιο λαμπερό και φωτεινό.

Hydrafacial Στάδια Θεραπείας

1o Στάδιο Hydrafacial: Cleanse and Peel (Καθαρισμός και Απολέπιση)

Στο πρώτο στάδιο του καθαρισμού με Hydrafacial, γίνεται η απολέπιση του δέρματος. Στο στάδιο αυτό αφαιρούνται και απομακρύνονται από το εξωτερικό στρώμα του δέρματος τα νεκρά κύτταρα που “κατοικούν” στο δέρμα μας από διάφορες αιτίες όπως διατροφή, καυσαέριο στην ατμόσφαιρα και άλλες πιθανές αιτίες. Το στάδιο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί αποφράσσει του πόρους και ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς την πιο καθαρή και λαμπερή. Στη συνέχεια εφαρμόζεται από την ειδικό του ιατρείου μας, χημικό peeling (ήπιας δράσης όπως είναι σαλικυλικό και γλυκολικο οξύ) για την αντιμετώπιση ρυτίδων, καφέ κηλίδων που προκαλούνται από τον ήλιο και γενικότερα τη διόρθωση της υφής του δέρματος.

2o Στάδιο Hydrafacial: Extract + Hydrate (Εξαγωγή και ενυδάτωση)

Στο δεύτερο στάδιο έρχεται η τεχνολογία Vortex του Hydrafacial όπου η ειδική λαβή του του μηχανήματος ελέγχει ειδικά διαμορφωμένες σπειροειδείς κεφαλές μίας χρήσης που εξάγουν το σμήγμα από το δέρμα, διώχνουν τα μαύρα στίγματα και καθαρίζουν εν βάθει τους ανοιχτούς πόρους. Η τεχνολογία vortex του hydrafacial παράγει τη δύναμη του στροβιλισμού που χαρίζει στο πρόσωπό σου όλα όσα αναδεικνύουν την ομορφιά του και απομακρύνει όλα όσα την κρύβουν.

3o Στάδιο Hydrafacial: Infuse + Protect (Θρέψη και προστασία)

Στο τελευταίο στάδιο, ο καθαρισμός hydrafacial ολοκληρώνεται με δερματολογικά “boosters” και ορούς serum, τα οποία είναι προσανατολισμένα για τη μείωση εμφάνισης υπερμελάγχρωσης, των ρυτίδων και λεπτών γραμμών, θαμπού δέρματος και διογκωμένων πόρων.
Συμπέρασμα: O καθαρισμός με Hydrafacial είναι μία αφάνταστα ενυδατική, μη επεμβατική θεραπεία που προσφέρει στο πρόσωπό σου ομοιόμορφο, λαμπερό δέρμα μέσα σε 30 μόλις λεπτά.

Είναι το Hydrafacial η κατάλληλη θεραπεία για εσένα;

Ο καθαρισμός με hydrafacial απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και είναι κατάλληλη θεραπεία για:
Hydrafacial Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
Hydrafacial Μελαγχρωματικές κηλίδες
Μελαγχρωματικές κηλίδες
Hydrafacial Ελαστικότητα του δέρματος
Ελαστικότητα του δέρματος
Hydrafacial Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
Διευρυμένους και Φραγμένους πόρους
Hydrafacial Λιπαρό Δέρμα
Λιπαρό Δέρμα
Hydrafacial Ανομοιομορφία στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας
Ανομοιομορφία στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας
Βλεφαροπλαστική

Hydrafacial Πλεονεκτήματα

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος που έχετε, το hydrafacial είναι ιδανικό για όλους. Είτε έχετε ξηρή, λιπαρή ή μεικτή επιδερμίδα, είτε έχετε τάση ακμής στο δέρμα σας ο καθαρισμός με hydrafacial σίγουρα θα σας ωφελήσει.
Απαλό στο δέρμα
Ένα από τα στάδια του hydrafacial είναι η απολέπιση και η εξαγωγή του σμήγματος. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι το hydrafacial αφήνει κάποιο ερεθισμό στο δέρμα, μάλιστα το αντίθετο. Δεδομένου ότι εφαρμόζονται και οροί ενυδάτωσης κατά τη θεραπεία, το δέρμα αποκτά λαμπερή και υγιή λάμψη.
Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας
Το hydrafacial διαρκεί 30-45 λεπτά και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας για τον ασθενή. Το αποτέλεσμα της ενυδάτωσης και της λάμψης που προσφέρει ο καθαρισμός με hydrafacial είναι άμεσα ορατό χωρίς καμία ερυθρότητα που επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.
Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;
Το hydrafacial είναι μη επεμβατική θεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος ασθενής θέλει να εφαρμόσει στο πρόσωπό του άλλες θεραπείες (πχ fillers, μεσοθεραπεία, laser) μπορεί ακόμη και την ίδια μέρα να τις εφαρμόσει για να πετύχει το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.
Προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ασθενή
Στην MD Clinics η θεραπεία του hydrafacial προσαρμόζεται στις ανάγκες που έχει ο κάθε ασθενής. Πριν την εφαρμογή της θεραπείας συζητάμε μαζί τις ατέλειες που σας ενοχλούν και φροντίζουμε να προσαρμοστεί η θεραπεία στις μοναδικές σας ανάγκες και αισθητικούς στόχους.

Hydrafacial Αποτελέσματα

Βλεφαροπλαστική

Hydrafacial Διαφορά Hydrafacial με Απλό Καθαρισμό

Πολλοί ασθενείς μας ρωτάνε “Γιατί να επιλέξω το hydrafacial από έναν δερματολογικό καθαρισμό;”. Το hydrafacial απολεπίζει το δέρμα καλύτερα από μία Δερμοαπόξεση, καθώς περιλαμβάνει βαθύ καθαρισμό, εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα και εγχύει στο δέρμα θρεπτικά αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ. Επιπλέον, το hydrafacial προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς και με την τεχνολογία vortex που χρησιμοποιείται επιτυγχάνεται βαθύτερη διείσδυση των συστατικών από μια κανονική μικροδερμοαπόξεση. Τέλος, ο απλός καθαρισμός αφήνει το δέρμα πιο ερεθισμένο και οι ερεθισμοί μπορεί να παραμείνουν για 2-3 ημέρες.

Hydrafacial Συχνές ερωτήσεις

Γιατί να κάνω καθαρισμό με Hydrafacial;

Διότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Είτε το δέρμα σου είναι λιπαρό και με τάσεις ακμής, είτε ξηρό και ξεφλουδισμένο, η θεραπεία με Hydrafacial θα σου είναι πολύ ωφέλιμη. Ακόμη και όσοι έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα μπορούν να απολαύσουν πολλές συνεδρίες με απόλυτη ασφάλεια!
Διότι ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδενικός.
Όλη η διαδικασία του Hydrafacial διαρκεί μόνο 30 λεπτά. Δεν χρειάζεται χρόνος για να αναρρώσεις ή να περιμένεις να απομακρυνθεί κάποια ερυθρότητα στην επιδερμίδα. Αν θέλεις βάζεις μακιγιάζ και συνεχίζεις τις κανονικές σου δραστηριότητες αμέσως μετά.
Διότι μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες.
Το Hydrafacial είναι μη επεμβατικό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πλαισιωθεί και από επιπλέον θεραπείες περιποίησης του δέρματος. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να ενισχύσει τη δράση ενέσιμων θεραπειών, είτε θεραπειών λέιζερ. Μπορείς να ζητήσεις από τον ιατρό σου να συνδυάσει ένα Hydrafacial με κάποια ακόμη διαδικασία για να πετύχεις τους ιδανικούς αισθητικούς σου στόχους.
Διότι είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις δικές σου απαιτήσεις.
Ο ιατρός σου θα προσαρμόσει τη θεραπεία Hydrafacial στις μοναδικές ανάγκες του επιδερμίδας σου. Μπορούν να προστεθούν ενισχυτικά δέρματος για να το φωτίσουν το δέρμα και να αφαιρέσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επίσης, μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση της αναρρόφησης έτσι ώστε να είναι πιο ήπια σε ευαίσθητα σημεία, όπως η περιοχή των ματιών.

Το Hydrafacial είναι απαλό στο δέρμα;

Βέβαια! Πολλοί παρομοιάζουν την αίσθηση του Hydrafacial με ένα ελαφρύ μασάζ προσώπου. Παρά το γεγονός ότι περιλαμβάνει τόσο απολέπιση όσο και εξαγωγή δεν ερεθίζει το δέρμα, καθώς οι ενυδατικοί οροί που περιέχει αφήνουν μία απαλή, λαμπερή, υγιή λάμψη στο πρόσωπό σου.

Δηλαδή, δεν θα πονέσω;

Όχι, καθόλου. Αντιθέτως, το Hydrafacial είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις στο ιατρείο μας, όχι μόνο επειδή συνδυάζει στοιχεία από γνωστές δερματικές θεραπείες προσώπου όπως η μικροδερμοαπόξεση και το χημικό peeling, αλλά και επειδή είναι μία πραγματικά χαλαρωτική, ευχάριστη εμπειρία.

Μπορώ να κάνω Hydrafacial μετά από επέμβαση lifting στο πρόσωπο;

Ναι, περίπου 6 εβδομάδες μετά. Η συγκεκριμένη θεραπεία μάλιστα συνήθως ενδείκνυται μετά από χειρουργική επέμβαση λίφτινγκ προσώπου. Αυτό συμβαίνει επειδή το Hydrafacial είναι πολύ αποτελεσματικό για τον καθαρισμό τυχόν υπολειμμάτων, των νεκρών κυττάρων του δέρματος, δηλαδή, που μπορεί να εμφανιστούν τις πρώτες εβδομάδες μετά από την επέμβαση.

Πότε ΔΕΝ συστήνεται το Hydrafacial;

Η επιλογή της συγκεκριμένης θεραπείας δεν είναι σωστή αν θέλουμε να επέμβουμε σε βαθιές γραμμές, ρυτίδες και ουλές, ή εάν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υπερμελάγχρωσης, ή σπασμένες φλέβες στο δέρμα. Αυτές οι περιπτώσεις συνήθως απαιτούν πιο επεμβατικές τεχνικές όπως λέιζερ, βαθιά χημική αφαίρεση ή, ενίοτε, και θεραπεία με ενέσιμα.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα;

Με το που ολοκληρωθεί η θεραπεία του hydrafacial από το προσωπικό μας, θα σας δοθεί καθρέφτης να αντικρίσετε το πρόσωπό σας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και θα σας εντυπωσιάσει η λάμψη και η ενυδάτωση του δέρματος σας.

Αν έχω ακμή μπορώ να κάνω hydrafacial;

Σε περίπτωση που κάποιος ασθενής έχει ακμή μπορεί να κάνει hydrafacial χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το δέρμα του στη συνέχεια. Μάλιστα το hydrafacial μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επωφελές για το ακνεϊκό δέρμα, αντιμετωπίζοντας παράλληλα σημάδια από ακμή όπως είναι οι ουλές και βλάβες δέρματος από κυστική ακμή. Επιπρόσθετα το hydrafacial αντιμετωπίζει τους διογκωμένους πόρους, τα μαύρα στίγματα.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας για το hydrafacial, είναι μια τελείως ανώδυνη και αποτελεσματική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες μετά το πέρας της θεραπείας.

Γιατί να επιλέξω την κλινική MD Clinics για το Hydrafacial;

Η κλινική MD Clinics και το προσωπικό της ειδικεύονται στον καθαρισμό με Hydrafacial με πολλά χρόνια εμπειρίας και πολλούς ευχαριστημένους ασθενείς. Πριν την εφαρμογή του Hydrafacial θα εξηγήσουμε στον ασθενή επακριβώς τη διαδικασία και των συστατικών που θα χρησιμοποιηθούν. Η βοήθεια μας δε σταματάει μετά το πέρας της θεραπείας και της αποχώρησης του ασθενούς από το χώρο μας. Είμαστε διαθέσιμοι 7 ημέρες την εβδομάδα για οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία μετά την θεραπεία. Επίσης διαθέτουμε το τελευταίο μηχάνημα Hydrafacial για την ανώτερη περιποίηση του δέρματος σας.

Πόσο συχνά συνίσταται να κάνω Hydrafacial;

Αυτό το οποίο συστήνουμε ως ιατρική κλινική είναι να γίνεται καθαρισμός με Hydrafacial 4 φορές το χρόνο. Ωστόσο, αν για κάποιον ασθενή δεν είναι εφικτή αυτή η συχνότητα, συνίσταται να γίνονται 2 hydrafacial το χρόνο, ένα στο τέλος του χειμώνα και ένα στο τέλος του καλοκαιριού, καθώς το δέρμα αυτές τις περιόδους “ταλαιπωρείται” περισσότερο.

Πόσες συνεδρίες Hydrafacial πρέπει να κάνω για να δω διαφορα;

Αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία hydrafacial όλοι οι ασθενείς μας έχουν δει διαφορά στο δέρμα τους. Σύμφωνα με την εμπειρία μας τα αποτελέσματα είναι ορατά έως και 10 μέρες μετά, ενώ μετά την τρίτη συνεδρία hydrafacial ενισχύονται πραγματικά τα αποτελέσματα.

Μπορεί να συνδυαστεί με Fillers ή αλλες θεραπείες;

Φυσικά, το Hydrafacial μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες προσώπου όπως είναι το υαλουρονικό και η θεραπεία νευροτοξίνης για τις ρυτίδες. Αυτό το οποίο συνιστούμε είναι να γίνεται πρώτα το hydrafacial και μετά οι ενέσιμες θεραπείες προσώπου. Αν έχετε εφαρμόσει fillers υαλουρονικού οξέος θα συνιστούσαμε να εφαρμοστεί το hydrafacial 2 εβδομάδες μετά, ενώ σε περίπτωση που έχετε εφαρμόσει θεραπεία νευροτοξίνης στο μέτωπο για την καταπολέμηση των ρυτίδων, συνιστούμε το hydrafacial να εφαρμοστεί 1 εβδομάδα μετά.

MDClinics Κλείστε τώρα το online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Hydrafacial Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Ήταν το πρώτο μου, αλλά σε καμία περίπτωση το τελευταίο HydraFacial που θα κάνω στην MD Clinics! Ο χώρος εξαιρετικός και το προσωπικό πολύ ευγενικό. Όσο για τη θεραπεία είδα κατευθείαν αποτέλεσμα.
Ελπίδα Δ.
Έκανα το πρώτο μου Hydrafacial θεραπεία στην MD Clinics και το δέρμα μου ποτέ δεν το έχω νιώσει τόσο απαλό, ούτε το έχω δει τόσο ωραίο! Όλη η εμπειρία μου, από τη πρώτη συνάντηση μέχρι και το τέλος της διαδικασίας ήταν εξαιρετική.
Γιώργος Α.
Όλα καταπληκτικά! Έκανα το hydrafacial με την Ιωάννα από την MD Clinics και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, ειδικά μετά το καλοκαίρι.
Αγγελική Κ.
Εξαιρετικοί από κάθε άποψη. Επαγγελματικό, φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό που με έκανε να νιώθω άνετα σε κάθε βήμα. Μου εξήγησαν αναλυτικά τη διαδικασία, απάντησε όλες μου τις ερωτήσεις και με καθησύχασε σε όποιες ανησυχίες είχα. Πολύ χαρούμενη!
Θάλεια Γ.

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.