Ρινοπλαστική

Η μύτη μας είναι το κατεξοχήν χαρακτηριστικό του προσώπου που – στην κυριολεξία – βγαίνει μπροστά! Είναι αυτό που καθορίζει τη γραμμή του προφίλ μας και το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς επάνω μας με εξαίρεση, ίσως, τα μάτια.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Ρινοπλαστική

Τι είναι η

Είναι φυσικό, λοιπόν, το ότι η μύτη παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη ελκυστικότητα του προσώπου μας, καθώς και στον χαρακτήρα που αποπνέει η προσωπικότητά μας. Το πρόβλημα είναι ότι ελάχιστοι από εμάς γεννιόμαστε με μία τέλεια σχηματισμένη μύτη που ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας.
Η Ρινοπλαστική είναι η διαδικασία που αποκαθιστά την αισθητική αρμονία του προσώπου επεμβαίνοντας στη συνολική μορφολογία και τις αναλογίες της μύτης. Μπορεί επίσης να αποκαταστήσει τη φυσιολογική λειτουργία της αναπνοής δίνοντας λύση σε δύο προβλήματα ταυτοχρόνως.
Η Ρινοπλαστική είναι ίσως η πιο τεχνικά απαιτητική και πρακτικά λεπτεπίλεπτη επέμβαση που αναλαμβάνουμε, μάλλον επειδή είναι πιθανώς και η πιο απαιτητική που υπάρχει σε όλο το φάσμα της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Εάν σκέφτεσαι το ενδεχόμενο της Ρινοπλαστικής επειδή δεν νιώθεις άνετα με το σχήμα ή το μέγεθος της μύτης σου, να ξέρεις πώς στην MD Clinics έχουμε βοηθήσει αμέτρητους ανθρώπους να αποκτήσουν την μύτη που πάντα ονειρεύονταν.
Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική Για ποιους είναι;

Η Ρινοπλαστική είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες ηλικίας άνω των 18 ετών για τη βελτίωση της όψης της μύτης τους καθώς και της γενικότερης εμφάνισης του προσώπου τους.
Επίσης, ενδείκνυται για ανθρώπους που μπορεί να έχουν κάποιο εκ γενετής ελάττωμα, σπασμένη μύτη, ή άλλο ενδεχόμενη ζήτημα που έχει προκληθεί λόγω τραύματος.

Ποια ειναι τα οφέλη;

Αυτοπεποίθηση

Καλύτερη αναπνοή

Μικρή τομή

Ρινοπλαστική Γιατί να κάνω Ρινοπλαστική;

Διότι θα βελτιώσει την εμφάνιση της μύτης σου και θα δημιουργήσει μία πανέμορφη αρμονία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου που θα αναδείξουν συνολικά την καλύτερη δυνατή εκδοχή του.

Διότι θα κατακτήσεις ένα ανώτερο επίπεδο αυτοπεποίθησης που μπορεί να αλλάξει καθοριστικά την ποιότητα της ζωής σου.

Διότι θα έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα, σχεδιασμένο στα δικά σου μέτρα, που ποτέ δεν θα κάνει τους γύρω σου να μαντέψουν ότι έχεις κάνει κάποια επέμβαση. Θα παρατηρούν την ασύγκριτα βελτιωμένη εμφάνισή σου και δεν θα μπορούν να πουν γιατί.

Διότι θα σε απαλλάξει από κάθε σχετική δυσλειτουργία της αναπνοής. Έτσι, θα κοιμάσαι σωστά, θα ξυπνάς με πολλή ενέργεια, θα έχεις αυξημένες αντοχές και θα αρρωσταίνεις σπανιότερα. Στόχος της ρινοπλαστικής είναι να αποκαταστήσει τόσο τα αισθητικά όσο και τα πρακτικά προβλήματα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα της ζωής σου και την ψυχοσωματική σου ευεξία.

Ρινοπλαστική Αποτελέσματα

Ρινοπλαστική Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Ο χειρουργός μου ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και άλλαξε τη ζωή μου με έναν τόσο θετικό τρόπο! Είμαι ευγνώμων και χαρούμενος. Είναι απόλυτα τελειομανής, πολύ ακριβής, ξέρει τι κάνει, ακούει και καταλαβαίνει τι προσπαθείς να πετύχεις. Τον συνιστώ ειλικρινά, θα είστε σε καλά χέρια!
Πάνος Σ.
Ήμουν αβέβαιη για το αν ήθελα να κάνω επέμβαση στη μύτη μου μετά από ένα όχι πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχα. Ο γιατρός μου, μαζί με όλο το προσωπικό του, με έκανε να νιώσω πολύ άνετα μέσω του ενδιαφέροντος που έδειξε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα, μπορώ να αναπνέω καλύτερα και η μύτη μου είναι ομορφότερη από πριν!
Μιράντα Β.
Αν πω ότι αυτή η επέμβαση άλλαξε τη ζωή μου δεν θα υπερβάλλω καθόλου. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, μπορώ να πω ότι μου αρέσει η μύτη μου. Είναι χαριτωμένη, είναι κομψή, ίσια, και απαλή στην αφή. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν σε θέση να νιώσω έτσι και να αισθάνομαι τόσο απίστευτα τυχερή και ευγνώμων!”
Έλσα Κ.
Θα πω μόνο ένα πράγμα: Αγαπώ τη μύτη μου! Μοιάζει τόσο φυσική, σαν να γεννήθηκα έτσι! Επιπλέον, αναπνέω καλύτερα! Το οίδημα ανάμεσα στα μάτια μου έχει φύγει. Ο γιατρός ήταν εξαιρετικός και το προσωπικό του πολύ καλά ενημερωμένο και ευγενικό. Η μετέπειτα φροντίδα ήταν εξίσου καλή και προσεγμένη. Εάν σκέφτεστε σοβαρά τη Ρινοπλαστική, πρέπει να πάτε στην MD Clinics.”
Ιωάννα Κ.

Ρινοπλαστική Συχνές ερωτήσεις

Πώς ακριβώς μπορεί να αλλάξει η μύτη μου με τη Ρινοπλαστική;

Κάποιες χαρακτηριστικές αλλαγές που μπορεί να κάνει ο χειρουργός στη μύτη σου μέσω της Ρινοπλαστικής είναι η αλλαγή του μεγέθους, η τροποποίηση της κλίσης σε σχέση με το πρόσωπο (αλλαγή γωνίας,) το ίσιωμα της γέφυρας της μύτης και η αναμόρφωση του ακρορινίου.

Μπορώ να ξέρω εκ των προτέρων πως θα είναι η μύτη μου μετά την επέμβαση;

Πριν την επέμβαση, γίνεται πάντα μία τρισδιάστατη ψηφιακή προσομοίωση με βάση τις επιθυμίες και ανάγκες σου, ενώ παράλληλα σε συμβουλεύουμε προκειμένου να πάρεις το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πώς γίνεται η επέμβαση;

Η Ρινοπλαστική περιλαμβάνει αλλαγή του σχήματος των οστών και των χόνδρων , χόνδρου. Ιδίως η παρέμβαση στον οστείνο σκελετό της μύτης γίνεται με την βοήθεια υπερήχων, δίνοντας ακρίβεια χιλιοστού και μειώνοντας το μετεχειρητικό οίδημα καθώς και τον χρόνο αποκατάστασης.

Πόσο κρατάει η επέμβαση;

Διαρκεί δύο με τρεις ώρες, ανάλογα με το συγκεκριμένο χειρουργείο. Μετά την επέμβαση μπορείς να επιστρέψεις στο σπίτι σου την ίδια μέρα. Αρκεί να μην οδηγήσεις εσύ. Αυτό θα πρέπει να το αναλάβει κάποιο συγγενικό ή φιλικό σου πρόσωπο.

Πως θα είναι το πρόσωπό μου αμέσως μετά την επέμβαση;

Θα μπορείς να δεις το αποτέλεσμα αμέσως αφότου αφαιρεθεί ο νάρθηκας, αλλά αρχικά θα υπάρχει οίδημα και μικρές εκχυμώσεις.

Τι θα πρέπει να γνωρίζω ή να κάνω πριν από την επέμβαση;

Ο πλαστικός χειρουργός σου θα σου δώσει πολύ συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς να προετοιμαστείς. Θα πρέπει να αποφύγεις την ασπιρίνη ή αντιφλεγμονώδη φάρμακα και φυτικά συμπληρώματα που αυξάνουν την αιμορραγία και τους μώλωπες. Εάν ακολουθείς κάποια φαρμακευτική αγωγή, ίσως θα πρέπει να τροποποιηθεί. Στις προεγχειρητικές συναντήσεις που θα κάνεις στην κλινική μας θα προετοιμαστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να απολαύσεις όλο το συναρπαστικό ταξίδι που θα ακολουθήσει.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.