Ανόρθωση Μαστών

Το πέρασμα του χρόνου, η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, αλλά και η απλή, καθημερινή ζωή αφήνουν τα σημάδια τους στο σώμα κάθε γυναίκας, ιδιαίτερα στην περιοχή του στήθους.

Ανόρθωση Μαστών

Τι είναι η Ανόρθωση Μαστών

Αυτό μπορεί να έχει μία αρνητική επίδραση στο πώς αισθάνεσαι για την εμφάνισή σου. Αν το ελαφρώς πεσμένο στήθος σου ρίχνει αντίστοιχα και τη διάθεσή σου, η Ανόρθωση Στήθους είναι μία από τις πιο αναζωογονητικές επεμβάσεις που μπορείς να επιλέξεις!
Η Ανόρθωση του Μαστού βελτιώνει την εμφάνιση του στήθους αφαιρώντας το περιττό δέρμα στην περιοχή και αναδιαμορφώνει τον ιστό του μαστού προκειμένου να τον επανατοποθετήσει στην σωστή ανατομική του θέση. Η ανύψωση και συμμετροποίηση των θηλών επαναφέρει στο στήθος την αισθητική συμμετρία και νεανική του όψη.
Με την επέμβαση της Ανόρθωσης των Μαστών αποκτάς όχι μόνο το ιδανικό περίγραμμα στο στήθος σου αλλά ανανεώνεις και ολόκληρη τη σιλουέτα σου. Δίνοντας στο στήθος σου τη ζωντάνια και το σφριγηλό σχήμα της νιότης του, τονώνεται η συνολική σου εμφάνιση και, όπως είναι αναμενόμενο, εκτινάζεται στα ύψη και η αυτοπεποίθησή σου!
Ανόρθωση Μαστών

Ανόρθωση Μαστών Για ποιους είναι;

Θεωρητικά, κάθε γυναίκα που δεν είναι ευχαριστημένη με την χαλαρωμένη όψη και υφή του στήθους της μπορεί να βρει την ιδανική της λύση στην Ανόρθωση Στήθους. Η επέμβαση ενδείκνυται ακόμη και για γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας καθώς δεν επηρεάζεται ο θηλασμός σε περίπτωση μελλοντικής κύησης και γαλουχίας. Φυσικά, όλα αυτά τα θέματα που σε απασχολούν θα τα συζητήσεις με τον ιατρό σου κατά τη διάρκεια της πρώτης σας συμβουλευτικής συνεδρίας.
Έχοντας καταλάβει τους στόχους και τις επιθυμίες σου, ο ιατρός σου θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση που θα ταιριάζει καλύτερα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του δικού σου σώματος.

Ποια ειναι τα οφέλη;

Συμμετρία

Φυσικό & Νεανικό

Αυτοπεποίθηση

Ανόρθωση Μαστών Γιατί να κάνω Ανόρθωση Μαστών;

Διότι η επέμβαση επιδιορθώνει πολύ περισσότερα θέματα πέρα από το πεσμένο στήθος. Εάν έχεις θηλές που φτάνουν κάτω από την πτυχή του μαστού ή δείχνουν προς τα κάτω, εάν το χαλαρωμένο δέρμα στην περιοχή έχει διευρύνει την έκταση των θηλών σου, ή εάν τα στήθη σου είναι ασύμμετρα μεταξύ τους, η Ανόρθωση θα τα αποκαταστήσει όλα.

Επιπλέον, εάν έχει χαθεί ο όγκος από το στήθος σου, ο συνδυασμός της Αύξητικής Στήθους με την Ανόρθωση, είτε με χρήση ενθέματος είτε με αυτόλογη μεταμόσχευση λίπους, αποκαθιστά δύο προβλήματα με μία επέμβαση.

Διότι το στήθος σου θα δείχνει φυσικό και νεανικό, χωρίς κανένα ορατό ίχνος πλαστικής χειρουργικής επέμβασης επάνω του.

Διότι το ανώτερο επίπεδο αυτοπεποίθησης που θα ανακαλύψεις με τα αποτελέσματα θα βελτιώσει αφάνταστα την ποιότητα της καθημερινής σου ζωής.

Ανόρθωση Μαστών Αποτελέσματα

Ανόρθωση Μαστών Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Πάντα ήξερα ότι θα κάποια στιγμή στη ζωή μου θα έκανα ανόρθωση στήθους, αλλά πάντα το ανέβαλλα για αφότου κάνω παιδιά. Αλλά και μετά, κάθε φορά που σκεφτόμουν να κάνω την επέμβαση έβρισκα κάποια δικαιολογία γιατί να μην προχωρήσω. Δύο μήνες πριν πήρα επιτέλους την απόφαση και πήγα στην MD Clinics. Eίμαι τόσο χαρούμενη! Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Η επέμβαση μού άνοιξε τα μάτια στα πραγματικά οφέλη της πλαστικής χειρουργικής και πώς αυτές οι μικρές αισθητικές αλλαγές επηρεάζουν τόσο πολύ τη συνολική μας αυτοπεποίθηση!
Αγγελική Σ.
Ως πρώην μοντέλο, με δουλειές στην τηλεόραση και στη διαφήμιση, ήμουν πάντα μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Μετά από δύο εγκυμοσύνες, όμως, η σιλουέτα μου άλλαξε σημαντικά και μαζί της άλλαξε και η εσωτερική μου διάθεση. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που πήγα στην MD Clinics για Ανόρθωση Στήθους. Η εμπειρία αυτή μου άλλαξε τη ζωή. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω για τον εαυτό μου και, για μεγάλη μου τύχη, το έκανα με έναν καταπληκτικό γιατρό και όλους τους άψογους συνεργάτες του που φρόντισαν η επέμβαση να είναι απόλυτα επιτυχημένη αλλά και η όλη διαδικασία να είναι πολύ ευχάριστη.
Γιώτα Β.
Από την πρώτη στιγμή που μπήκα στην κλινική όλοι με υποδέχτηκαν με ένα θερμό χαμόγελο και πάρα πολλή φροντίδα και ενδιαφέρον. Όλη η διαδικασία πήγε μια χαρά και ο γιατρός μου μου έδωσε ακριβώς το αποτέλεσμα που είχα στο μυαλό μου και που είχαμε συμφωνήσει μαζί. Είμαι τόσο χαρούμενη με την ανόρθωση στήθους μου και τόσο χαρούμενη που επέλεξα την MD Clinics!
Βάσω Δ.
Από πολύ νωρίς στη ζωή μου, τα στήθη μου ήταν πεσμένα. Μετά από τη γέννηση του γιού μου το πρόβλημα αυτό αυξήθηκε ακόμα περισσότερο, οπότε πήρα την απόφαση πως είχε έρθει η σωστή στιγμή να κάνω Ανόρθωση Μαστού. Είναι μία απόφαση που δεν θα μετανιώσω ποτέ! Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο εύκολα έγιναν όλα, με πόσο λίγο πόνο και πόσο ωραίο αποτέλεσμα!
Στεφανία Κ.

Ανόρθωση Μαστών Συχνές ερωτήσεις

Ξέρω ότι υπάρχουν διαφορετικά είδη Ανόρθωσης Μαστών. Ποια κάνετε εσείς;

Κάθε πρόβλημα έχει και την αντίστοιχη αντιμετώπιση. Ανάλογα με τον βαθμό της πτώσης του στήθους επιλέγεται και η ενδεδειγμένη τεχνική. Σταθερός μας γνώμωνας είναι πάντοτε η μικρότερη δυνατή παρέμβαση στο μαστό της ασθενούς και με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί η επέμβαση;

Την ημέρα της επέμβασης σου, θα πρέπει να υπολογίσεις ότι θα περάσεις κάποιες ώρες στην κλινική μας. Η ίδια η ανόρθωση στήθους διαρκεί περίπου 3 ώρες και ο υπόλοιπος χρόνος θα αφιερωθεί στη χορήγηση αναισθησίας και στην προετοιμασία σου να επιστρέψεις σπίτι.

Μπορώ να ξέρω εκ των προτέρων πως θα είναι τα στήθη μου μετά την επέμβαση;

Πριν την επέμβαση, γίνεται πάντα μία τρισδιάστατη ψηφιακή προσομοίωση με βάση τις επιθυμίες και ανάγκες σου, ενώ παράλληλα σε συμβουλεύουμε προκειμένου να πάρεις το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η επέμβαση θα μου αφήσει σημάδια;

Όπως συμβαίνει σε κάθε χειρουργική επέμβαση, μετά από την Ανόρθωση Στήθους θα υπάρχουν κάποιες τομές. Δεν υπάρχει όμως λόγος να ανησυχείς. Ειδικά στο στήθος, λόγω της διαφοράς χρώματος της θηλής με το γύρω δέρμα, η επούλωση των τομών θα εξασθενίσει με την πάροδο του χρόνου και μετά από έναν χρόνο περίπου θα είναι ουσιαστικά δυσδιάκριτες.

Ποια θα είναι η διαδικασία της ανάρρωσης;

Την ίδια ημέρα μετά την επέμβαση κινητοποιείσαι και πρακτικά θα είσαι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθείς. Δεδομένου ότι θα έχεις βγει από την αναισθησία, θα χρειαστεί κάποιος να σε οδηγήσει στο σπίτι από την κλινική.. Θα πρέπει επίσης να προγραμματίσεις 2-3 ημέρες άδεια από την εργασία σου μετά την επέμβαση. Οι περισσότερες ασθενείς βρίσκουν ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει μετεγχειριτικός πόνος ενώ σπάνια μπορεί να χρειαστεί η χορήγηση ήπιων αναλγητικών Για τέσσερις εβδομάδες δεν επιτρέπεται η άσκηση.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.