θεραπευτικό πρόγραμμα για Ιατρικό Αδυνάτισμα

Λένε πως το να χάσεις βάρος είναι θέμα δύναμης χαρακτήρα. Είναι όμως και θέμα δύναμης της μεθόδου που θα επιλέξεις. Θα μπορούσες, δηλαδή, να επιλέξεις μία από τις χιλιάδες διαφημιζόμενες στερητικές δίαιτες που υπόσχονται τα πάντα στους πάντες. Ή, να επιλέξεις την Επιστήμη.

Ιατρικό Αδυνάτισμα

Τί είναι το Ιατρικό Αδυνάτισμα

Το Ιατρικό Αδυνάτισμα είναι η επιστημονική προσέγγιση στην απώλεια βάρους. Πρόκειται για ένα θεραπευτικό πρόγραμμα διατροφής που αρχικά συνδυάζεται με ενέσεις πεπτιδίου, μίας φυσικής ουσίας του οργανισμού που στοχεύει αποκλειστικά στη λιπαποθήκη που θα επαναφέρει τον μεταβολισμό σου σε πλήρη λειτουργία.

Το αποτέλεσμα:

Εάν τηρήσεις στο ακέραιο τις οδηγίες του προγράμματος, μέσα σε 40 μέρες θα χάσεις από 15 μέχρι και 20 κιλά, έχοντας κάνει μόνο καλό στον οργανισμό σου.

Ιατρικό Αδυνάτισμα

Ιατρικό Αδυνάτισμα Σε ποιες περιοχές γίνεται;

Στη κοιλιά

Στους Γλουτούς

Στους μηρούς

Στο διπλοσάγονο

Στα χέρια

Στα έσω γόνατα

Ποια ειναι τα οφέλη;

Δεν πεινάς

Χάνεις εώς 20 κιλά

Δε ξανά παχαίνεις

Ιατρικό Αδυνάτισμα Γιατί να κάνω Ιατρικό Αδυνάτισμα;

Διότι σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας, δεν θα πεινάσεις καθόλου.

Διότι θα χάνεις μισό κιλό την ημέρα, κατά μέσο όρο.

Διότι θα έχεις μηδενική απώλεια μυϊκού ιστού. Σε αντίθεση με άλλες, πολύ πιο αμφίβολες μεθόδους, οι ενέσεις πεπτιδίου στοχεύουν μόνο στον λιπώδη ιστό.

Διότι θα έχεις παρακολούθηση και εποπτεία από τον ιατρό σου και καθημερινή εξ αποστάσεως παρακολούθηση από κλινική διατροφολόγο/διαιτολόγο.

Διότι τα κιλά που θα χάσεις δεν πρόκειται να τα ξαναπάρεις, τηρώντας τη σωστή παρακολούθηση και συντήρηση.

Διότι, εκτός από την εμφάνισή σου, θα βελτιωθεί ο ύπνος σου, θα αυξηθεί η ενέργειά σου και θα φτιάξει η διάθεσή σου!

Ιατρικό Αδυνάτισμα Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Η ομάδα στην MD Clinics ήταν πολύ φιλόξενη και παρείχε πολύτιμες πληροφορίες. Χαίρομαι αφάνταστα που δεν τα παράτησα και τώρα έχω τα εργαλεία που χρειάζομαι για να διατηρήσω το νέο, όμορφο σώμα μου και τον νέο μου τρόπο ζωής!
Στέφανος Μ.
Υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα που δεν μπορώ να τα περιγράψω όλα. Στην πρώτη μου επίσκεψη άκουσα όλα όσα μου είπαν και τα πήρα στα σοβαρά. Και επειδή ακολούθησα τις οδηγίες τους, η ζωή μου δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Τα δύο μεγαλύτερα μαθήματα που πήρα ήταν το να χάσεις πραγματικά βάρος, πρέπει να τηρήσεις το πρόγραμμα και όσο πιο πολλά κιλά χάνεις, τόσο πιο πολύ αποφασισμένη γίνεσαι να συνεχίσεις τη θεραπεία. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στην MD Clinics. Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου.
Αγγέλα Φ.
Mέχρι να έρθω στην MD Clinics ήταν πάντα δύσκολο για μένα να χάσω βάρος. Είδα γρήγορα αποτελέσματα με αυτό το πρόγραμμα. Η εμπειρία μου ήταν πολύτιμη. Το προσωπικό στην κλινική ήταν πάντα εξυπηρετικό και βοηθητικό κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Οι διατροφικές μου συνήθειες έχουν αλλάξει, αισθάνομαι πως έχω πολλή ενέργεια και νιώθω πιο σίγουρος για τον εαυτό μου.
Νίκος Σ.
Νόμιζα πως οι πρώτες εβδομάδες θα ήταν δύσκολες λόγω της απότομης μείωσης των καθημερινών θερμίδων αλλά ο τρόπος που είναι διαμορφωμένη η δίαιτα κάνει τη μετάβαση στο πρόγραμμα πολύ εύκολη. Ο ιατρός και το προσωπικό μου έδιναν συνέχεια την ενθάρρυνση που χρειαζόμουν για να τηρήσω το πρόγραμμα. Έχουν περάσει πλέον 15 βδομάδες από τότε που ολοκλήρωσα τη θεραπεία και έχω χάσει 25 κιλά!
Μαριλή Β.

Ιατρικό Αδυνάτισμα Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι κατάλληλος για αυτή τη θεραπεία και ποιος όχι;

Το Ιατρικό Αδυνάτισμα είναι ιδανικό για άνδρες και γυναίκες που πρέπει να χάσoυν τουλάχιστον 15 κιλά βάρους, ιδιαίτερα εάν παρατηρεί εναποθηκεύσεις λίπους σε σημεία πέρα από την κοιλιά και τους γλουτούς, όπως στα χέρια, τα έσω γόνατα, το διπλοσάγονο και τους μηρούς. Από την άλλη μεριά, άνθρωποι που έχουν ιστορικό βουλιμίας ή ανορεξίας και όσοι πάσχουν από αυτοάνοσα συστηματικά νοσήματα δεν μπορούν υποβληθούν σε αυτή τη θεραπεία.

Είναι ασφαλές το Αδυνάτισμα;

Βέβαια. Στην MD Clinics η ασφάλειά σου αποτελεί το πρωταρχικό μέλημα. Εργαζόμαστε για να διασφαλίσουμε ότι θα είσαι πάντα απολύτως ασφαλής καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας σου, καθώς και πέρα από αυτήν. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο αποτελεσματικά και ασφαλέστερα προϊόντα και η θεραπεία εφαρμόζεται από ιατρούς που με τεράστια εμπειρία καθώς και από εξειδικευμένους κλινικούς διατροφολόγους/διαιτολόγους.

Θα πρέπει να το συνδυάσω με γυμναστική;

Όχι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηρήσεις με απόλυτη ακρίβεια τις οδηγίες του προγράμματος και σύντομα θα δεις το περιττό βάρος να φεύγει. Εάν θέλεις οπωσδήποτε να ασκηθείς, στην αρχή της θεραπείας θα πρέπει να κάνεις ασκήσεις χαμηλής έντασης και ήπιας αντίστασης, έως 30 λεπτά την ημέρα και όχι πάνω από 3 φορές την εβδομάδα. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορείς να ξαναρχίσεις μία πλήρη ρουτίνα προπόνησης.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Το λιγότερο 23 μέρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα τα κύτταρα σταματούν να αντιστέκονται στην ινσουλίνη. Αυτό σημαίνει ότι το πάγκρεας στέλνει πλέον την ινσουλίνη σε όλα τα κύτταρα και έτσι γίνεται η επανεκκίνηση του μεταβολισμού. Το περισσότερο που μπορεί να διαρκέσει η θεραπεία είναι 40 μέρες. Για 3 βδομάδες μετά το πέρας της θεραπείας ακολουθεί συντήρηση και επανείσοδος σε μία φυσιολογική μεσογειακή διατροφή.

Δεν είναι ανθυγιεινό να χάσω τόσα κιλά τόσο γρήγορα;

Με τη συγκεκριμένη θεραπεία, όχι. Αυτό που κάνει τη διαφορά στο Ιατρικό Αδυνάτισμα είναι ότι το βάρος που χάνεις προέρχεται απευθείας από τον λιπώδη ιστό. Δηλαδή, δεν είναι ούτε από μυς, ούτε από το δομικό λίπος που είναι απαραίτητο για το σώμα μας. Γι’ αυτό και όσοι κάνουν τη συγκεκριμένη θεραπεία αναφέρουν μια αίσθηση εξαιρετικής ευεξίας και εκπλήσσονται με την απουσία αρνητικών επιπτώσεων στην υγεία τους.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.