Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Τί είναι η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Οι άνδρες που αρχίζουν να χάνουν τα μαλλιά τους σε νεαρή ηλικία συχνά νιώθουν μία αμηχανία σχετικά με την εμφάνισή τους. Η τριχόπτωση μπορεί πολύ εύκολα να σε κάνει να βιώσεις μία αίσθηση έλλειψης, την απώλεια αυτοπεποίθησής σου και μειωμένη αυτοεκτίμηση. Είμαστε όλοι συναισθηματικά συνδεδεμένη με τα μαλλιά μας, επειδή η αίσθηση του στυλ και της εικόνας του εαυτού μας είναι βαθιά ριζωμένη στην όψη των μαλλιών μας. Η τριχόπτωση μπορεί να μας βλάψει συναισθηματικά, επηρεάζοντας την απόδοσή μας στη δουλειά καθώς και στην προσωπική μας ζωή. Αλλά με τη χειρουργική επέμβαση της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, μπορείς να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να επιστρέψεις ξανά στον αληθινό εαυτό σου.
Τα αποτελέσματα θα φαίνονται απολύτως φυσικά. Αυτό είναι κάτι που μπορούμε να γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα χάρη στην προηγμένη τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί την τελευταία δεκαετία στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Συγκεκριμένα, η μέθοδος FUE μας εγγυάται την τέλεια ατομική τοποθέτηση του κάθε μοσχεύματος τρίχας, καθώς και εντελώς ανώδυνη ανάρρωση. Σε αντίθεση δηλαδή με το πως γινόταν με τα βύσματα της δεκαετίας του '90, με αυτή τη μέθοδο τα μαλλιά σου δεν θα μεγαλώνουν κάθετα αλλά σε φυσική γωνία.

Τα υπερσύγχρονα στυλό εμφυτευμάτων FUE εξασφαλίζουν το ότι οι μεταμοσχευμένες τρίχες θα εξαπλωθούν και θα πυκνώσουν φυσικά, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει μία πληρότητα και ομοιομορφία που ταιριάζει με τα υπόλοιπα μαλλιά στο κεφάλι σου. Οι τρίχες μεταμοσχεύονται από το πίσω μέρος του κεφαλιού σου στο μπροστινό.

Αυτό συμβαίνει επειδή αυτές οι τρίχες έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν πέφτουν. Η ομοιόμορφη εξαγωγή των τριχοθυλακίων γύρω από τη δότρια περιοχή αποτρέπει τη δημιουργία ουλών και το πίσω μέρος του κεφαλιού επανέρχεται στη φυσική του κατάσταση αμέσως μόλις τα μαλλιά σου εκεί φυτρώσουν και πάλι.

Μεταμόσχευση μαλλιών FUE
Μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE Για ποιους είναι;

Ιδανικοί υποψήφιοι για την επέμβαση Αποκατάστασης Μαλλιών είναι άνδρες που χάνουν τα μαλλιά τους λόγω τριχόπτωσης για πάνω από πέντε χρόνια και έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες, δηλαδή κατανοούν ότι η απώλεια των μαλλιών τους μπορεί να συνεχιστεί και μετά τη θεραπεία. Εξίσου κατάλληλη υποψήφιοι είναι και ανδρες που έχουν φαλάκρα πολλά χρόνια, που η μορφή της έχει σταθεροποιηθεί. Φυσικά, συμπεριλαμβάνονται επίσης άνδρες και γυναίκες που έχουν χάσει μαλλιά λόγω τραύματος ή εγκαυμάτων, ή και λόγω άλλων αισθητικών επεμβάσεων όπως το λίφτινγκ.
Μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Γιατί να κάνω Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Διότι δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείς για τη γραμμή των μαλλιών σου που υποχωρεί, ή για άλλα τυχόν φαλακρά σημεία. Με τη μεταμόσχευση θα πυκνώσει ο όγκος των μαλλιών σου στα σημεία του τριχωτού της κεφαλής που έχουν αραιώσει και η φυσική γραμμή των μαλλιών σου θα επανέλθει.
Διότι η αποκατάσταση των μαλλιών σου θα μείνει απαρατήρητη σε όλους τους γύρω σου, εκτός εάν τους το πεις. Η γραμμή των μαλλιών σου θα έχει τη φυσική όψη που θα χαίρεσαι να επιδεικνύεις.
Διότι η φροντίδα των μαλλιών σου θα είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά σου είναι ακριβώς ίδια με τα φυσικά μαλλιά σου. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστείς κάποιο ειδικό για να τα φροντίζεις.
Διότι θα βελτιωθεί όχι μόνο η εμφάνισή σου αλλά και η αυτοπεποίθηση σου. Η ομορφιά σου και η σιγουριά σου θα μεγαλώνουν και θα πυκνώνουν κάθε μέρα, όπως και τα μαλλιά σου!

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE Αποτελέσματα

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE Συχνές ερωτήσεις

Πότε θα αρχίσουν να φυτρώνουν τα μεταμοσχευμένα μου μαλλιά;

Συνήθως χρειάζονται τρεις μήνες μετά τη χειρουργική επέμβαση προτού τα μεταμοσχευμένα τριχοθυλάκια αρχίσουν να αναπτύσσουν νέα μαλλιά, αλλά τα αποτελέσματα μπορούν να διαφέρουν από τον έναν ασθενή στον άλλο.

Πότε θα μπορώ να επιστρέψω στη δουλειά μου;

Οι περισσότεροι άνθρωποι που εργάζονται σε περιβάλλον γραφείου, ή μαζί με άλλους συναδέλφους γενικότερα, δεν θέλουν να υπάρχουν ορατά ίχνη μετά από μια διαδικασία αποκατάστασης μαλλιών, αν και πάλι αυτό μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Γενικά, στην MD Clinics συνιστούμε να τους ασθενείς μας να παραμείνουν εκτός εργασίας περίπου 7 έως 10 ημέρες ανάλογα με τον τύπο του δέρματός τους.

Είναι επικίνδυνη επέμβαση η Μεταμόσχευση Μαλλιών;

Κάθε άλλο. Από χειρουργική άποψη, όλες οι επεμβάσεις Μεταμόσχευσης Μαλλιών είναι απολύτως ασφαλείς όταν γίνονται με τοπική αναισθησία. Θεωρείται μια σχετικά μικρή χειρουργική επέμβαση με ελάχιστους, αμελητέους κινδύνους. Μπορεί να υπάρξει λίγη φαγούρα και πρήξιμο, αλλά αυτές οι ανεπιθύμητες παρενέργειες υποχωρούν μετά από μερικές μέρες.

Πόσες φορές θα χρειαστεί να έρθω στην κλινική;

Ο συνολικός αριθμός των επεμβάσεων που θα χρειαστείς θα καθοριστεί από την συνολική επιφάνεια της φαλάκρας που θα πρέπει να καλυφθεί με μεταμοσχευμένα μοσχεύματα μαλλιών. Το τριχωτό της κεφαλής του μέσου ανθρώπου περιέχει 100.000 τριχοθυλάκια πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε απώλεια μαλλιών. Ο τελικός αριθμός των μοσχευμάτων που θα χρειαστείς εξαρτάται από τον βαθμό της τριχόπτωσης και την πυκνότητα που επιθυμείς να αποκτήσεις.

Οι περισσότεροι άνδρες δεν σκέφτονται ότι κάποια στιγμή θα κάνουν Μεταμόσχευση Μαλλιών. Αυτή η “κάποια στιγμή” όμως έρχεται. Μπορεί να έρθει την πρώτη φορά που κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και βλέπουμε πως οι πυκνές τούφες του παρελθόντος έχουν αραιώσει, ανησυχητικά. Μπορεί να έρθει όταν θα πάμε στον κουρέα για το τακτικό μας ραντεβού και θα τον ακούσουμε μας να λέει, “Ωχ. Εδώ πίσω, τα μαλλιά σου έχουν αρχίσει να σε αποχαιρετούν.” Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ζούμε με την επίγνωση ότι χάνουμε τα μαλλιά μας. Είναι φυσιολογικό, από μία ηλικία και μετά, όπως είναι εξίσου αναμενόμενο ότι τα γόνατά μας θα διαμαρτύρονται μετά από ένα εντατικό 5x5, οι θερμίδες από πίτσες και μπύρες δεν θα καίγονται με τους εξωφρενικούς ρυθμούς των φοιτητικών μας χρόνων και κάθε απερίσκεπτο ξενύχτι θα έχει κατάλοιπα που θα μας συνοδεύουν την επόμενη μέρα. Η διαφορά με την απώλεια των μαλλιών; Μπορούμε να την αποτρέψουμε!

Και μετά; Τα μαλλιά σας είναι εκεί. Μεγαλώνουν και πυκνώνουν, κάθε μέρα. Είναι το ίδιο πυκνά μπροστά, όσο και πίσω. Το μόνο σας ζήτημα είναι αν θα τα έχετε κοντά ή μακριά και πώς θα τα στυλιζάρετε. Έχετε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα αφθονίας τώρα, από εκεί που είχατε ένα πρόβλημα έλλειψης. Βρίσκεστε με τους φίλους σας και σας λένε πόσο ωραία είναι τα μαλλιά σας. Συναντάτε τυχαία παλιούς γνωστούς και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ότι έχετε κάνει Μεταμόσχευση Μαλλιών

“Πρόκειται για ένα θαύμα! Τα μαλλιά μου είναι πάλι εκεί. Κάθε μέρα μακραίνουν και πυκνώνουν, τόσο τα μπροστά όσο και τα πίσω. Το μόνο που με απασχολεί πλέον είναι αν θα τα αφήσω μακριά ή αν θα τα κόψω κοντά. Μόλις την προηγούμενη βδομάδα πέτυχα στο δρόμο έναν παλιό συμφοιτητή μου και δεν είχε κανένα τρόπο να ξέρει πως εάν με είχε πετύχει πέρσι θα ήμουν φαλακρός!”

MDClinics Κλείστε τώρα το online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα και τη μεγάλη φροντίδα που έχει δείξει ο γιατρός μου σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την MD Clinics για την αποκατάσταση μαλλιών. Έχω ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή μου και επιτέλους βγαίνω έξω στο δρόμο χωρίς να φοράω σκούφους τον χειμώνα και καπέλα το καλοκαίρι.
Ιουλία Π.
Η όλη εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν άψογη. Ο γιατρός μου εξήγησε τη διαδικασία και απάντησε σε κάθε ερώτηση που είχα. Από τη στιγμή που έφτασα με φρόντισε το προσωπικό που ήταν μαζί μου σε κάθε βήμα. Ήταν μια γεμάτη μέρα και γύρισα για να αναρρώσω και να επιστρέψω το επόμενο πρωί. Συνεχίζω καλά και ως τώρα είμαι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματά μου. Ανυπομονώ για τους επόμενους μήνες που θα αρχίσω να βλέπω τα νέα μου μαλλιά να μεγαλώνουν!
Βασίλης Π.
Έκανα επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών στην MD Clinics πριν από 6 μήνες. Η διαδικασία ήταν πολύ εύκολη. Ένιωθα σαν να έκανα ένα μικρό τατουάζ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον ιατρό μου, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και απαντά σε όλα μου τα μηνύματα μέσα σε λίγα λεπτά. Ανυπομονώ να δω το τελικό αποτέλεσμα αλλά από τώρα μπορώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην MD Clinics!
Γιώργος Φ.
Πρόκειται για ένα θαύμα! Τα μαλλιά μου είναι πάλι εκεί. Κάθε μέρα μακραίνουν και πυκνώνουν, τόσο τα μπροστά όσο και τα πίσω. Το μόνο που με απασχολεί πλέον είναι αν θα τα αφήσω μακριά ή αν θα τα κόψω κοντά. Μόλις την προηγούμενη βδομάδα πέτυχα στο δρόμο έναν παλιό συμφοιτητή μου και δεν είχε κανένα τρόπο να ξέρει πως εάν με είχε πετύχει πέρσι θα ήμουν φαλακρός!
Άλκης Χ.

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.