Πωγωνοπλαστική

Ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες στην αισθητική ισορροπία και τη συμμετρία του προσώπου μας είναι το πηγούνι. Εάν είναι μικρό και αδύναμο αδικεί το πρόσωπο επειδή επηρεάζει το περίγραμμά του, τραβώντας το βλέμμα προς τα μάγουλα και τον λαιμό μας.

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Πωγωνοπλαστική

Τι είναι η

Αν το πηγούνι προεξέχει σε υπερβολικό βαθμό προκύπτει προφανώς το αντίθετο πρόβλημα, κάνοντας τους πάντες να κοιτάζουν μόνο αυτό. Ένα πηγούνι με τις σωστές αναλογίες, όμως, κατανέμει ομοιόμορφα τα χαρακτηριστικά όλου του προσώπου, δημιουργώντας μία ισορροπημένη και αρμονική εμφάνιση.
Αυτός είναι και ο λόγος που η επέμβαση της Πωγωνοπλαστικής, είτε πρόκειται για υποπλαστικό είτε για υπερτροφικό πηγούνι, μπορεί να αποτελέσει μία τέλεια, απολύτως μεταμορφωτική λύση τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.
Πωγωνοπλαστική

Πωγωνοπλαστική Για ποιους είναι;

Θεωρητικά, ιδανικός υποψήφιος για την επέμβαση της Πωγωνοπλαστικής είναι οποιοσδήποτε άνθρωπος, άνδρας ή γυναίκα, που αισθάνεται ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο το πηγούνι του μειώνει τη συνολική εμφάνιση του προσώπου του.
Όμως, στην MD Clinics ακολουθούμε μια προσεγμένη και συνετή προσέγγιση σε όλες τις επεμβάσεις του προσώπου. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη επίσκεψη με τον χειρουργό θα είναι αυτή που θα καθορίσει την καταλληλόλητά σου βάσει των όσων επιθυμείς αλλά και όλων των άλλων αντικειμενικών παραγόντων που χαρακτηρίζουν τη δική σου περίπτωση.

Ποια ειναι τα οφέλη;

Συμμετρικό πηγούνι

Βελτιώνιε το σχήμα

Αισθητική ισορροπία

Πωγωνοπλαστική Γιατί να κάνω Πωγονοπλαστική;

Διότι θα δώσει ένα πολύ ελκυστικό τριγωνικό σχήμα στο περίγραμμα της γνάθου σου.

Διότι θα έχεις επιτέλους ένα ευκρινές, όμορφο και συμμετρικό πηγούνι.

Διότι πέρα από την ευθεία όψη σου θα βελτιώσει δραστικά και τη γραμμή του προφίλ σου.

Διότι θα ελαττώσει την ορατότητα ενός διπλοσάγονου και θα αποκαταστήσει την αισθητική ισορροπία ανάμεσα στο πηγούνι και τη μύτη σου.

Πωγωνοπλαστική Αποτελέσματα

Πωγωνοπλαστική Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους! Έχει περάσει μόνο μια εβδομάδα από την επέμβαση της πωγονοπλαστικής και παρότι είμαι ακόμα λίγο πρησμένη, η κοινή αντίδραση όταν με βλέπουν τώρα οι φίλοι μου είναι το πόσο εντυπωσιασμένοι είναι με το πόσο πιο όμορφο έχει γίνει το πρόσωπό μου!
Ρέα Α.
Ήθελα να συνεχίσω να μοιάζω με τον εαυτό μου, αλλά με καλύτερο σαγόνι. Ο γιατρός μου με έκανε να νιώσω πολύ σίγουρος για την απόφασή μου και η καθοδήγησή του ήταν πολύτιμη για μένα. Η πείρα του ήταν επίσης προφανής από την πρώτη στιγμή. Μετά την εγχείρηση έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον και για την ανάρρωσή μου και κάναμε αρκετές επισκέψεις παρακολούθησης. Ένιωσα ότι νοιαζόταν πραγματικά για την έκβαση της επέμβασης και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα!
Γιώργος Ζ.
Γεια χαρά σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους της MD Clinics! Ήθελα απλώς να σας πω ότι το εμφύτευμα που βάλατε στο πηγούνι μου άλλαξε πραγματικά τη ζωή μου. Δεν είχα την ευκαιρία να σας το πω πριν γι’ αυτό και χαίρομαι πολύ που έχω τη δυνατότητα να το κάνω από εδώ. Σας ευχαριστώ!
Χριστιάνα Κ.
Φοβερά αποτελέσματα, εξαιρετική εμπειρία - Ο γιατρός μου και το προσωπικό του ήταν φανταστικοί! Λατρεύω αυτό που βλέπω στο πρόσωπό μου όταν κοιτάζω τον καθρέφτη. Ο χειρουργός μου με άκουσε πολύ προσεκτικά και μου έδωσε ακριβώς το θεληματικό, αρρενωπό πηγούνι που ονειρευόμουν!
Αντώνιος Φ.

Πωγωνοπλαστική Συχνές ερωτήσεις

Πονάει η επέμβαση της Πωγωνοπλαστικής;

Κατά κανόνα, όχι. Σε περίπτωση που προκύψει κάποιος πόνος ή ενόχληση, αυτά αντιμετωπίζονται με κοινά αναλγητικά. Τις πρώτες 7-10 ημέρες μετά μία μειωτική πωγονοπλαστική επέμβαση θα χρειαστεί λίγη προσοχή στις σκληρές τροφές, όπως και κάποια πολύ απλά μέτρα προφύλαξης.

Πόσο διαρκούν η διαδικασία και η αποθεραπεία;

Στην περίπτωση της αυξητικής Πωγωνοπλαστικής η επέμβαση διαρκεί μία με μιάμιση ώρα καθότι πρόκειται για μία αρκετά απλή διαδικασία και δεν χρειάζεται διανυκτέρευση στην κλινική. Η αποθεραπεία είναι επίσης εύκολη, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ασθενούς που καθορίζουν και την τεχνική που τελικά θα εφαρμοστεί. Η μειωτική Πωγονοπλαστική μπορεί να διαρκέσει περισσότερη ώρα αλλά, πάλι, ο ασθενής συνήθως δεν διανυκτερεύει στην κλινική. Τις πρώτες μέρες μετά την εγχείρηση κάνουμε μία ελαφρά περίδεση στην περιοχή καθώς και μία προληπτική χορήγηση αντιβιοτικών.

Θα φαίνεται ότι έκανα πλαστική επέμβαση;

Όχι. Η πρόθεση πίσω από την επέμβαση της Πωγωνοπλαστικής είναι η επίτευξη μίας διακριτικής διόρθωσης που θα αποκαταστήσει την ισορροπία ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Στην MD Clinics μας αρέσει να λέμε πως η πιο επιτυχημένη Πωγονοπλαστική είναι η καλύτερα κρυμμένη Πωγονοπλαστική.

Θα βελτιωθεί και το σχήμα του λαιμού μου;

Η Πωγωνοπλαστική μπορεί πράγματι να κάνει τον λαιμό να φαίνεται πιο λεπτός και πιο ελκυστικός. Μερικές φορές, μία Λιποαναρρόφηση ή και επέμβαση Διπλοσάγονου (Neck Lift) μπορεί να συνδυαστεί με τη διαδικασία της Πωγονοπλαστικής για περαιτέρω ανάδειξή του περιγράμματος του λαιμού και της γνάθου.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.