Μηροπλαστική

Υπάρχει κανείς που δεν θα ήθελε να είχε πιο σφριγηλά και λεία πόδια από κάποια ηλικία και μετά;

Θέλετε να δείτε
τον ΝΕΟ ΣΑΣ εαυτό
σε 3D Απεικόνιση;

Η ομάδα της MD Clinics σας προσφέρει μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμο διαδικασία που βλέπετε το πως θα είστε μετά τη θεραπεία, ή την επέμβαση σας.
Crisalix Virtual Aesthetics
Ζητήστε από το γιατρό σας να σας κάνει σάρωση ή να ξεκινήσετε από το σπίτι. Για να δημιουργήσετε ένα 3D, μπορείτε είτε να σαρωθείτε κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης είτε να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας από το σπίτι.
δειτε περισσοτερα
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
0
%
Το 98% των ασθενών συνιστούν το Crisalix στους φίλους τους.
Μηροπλαστική
Τι είναι η

Μηροπλαστική

Με την πάροδο του χρόνου γίνεται ολοένα και δυσκολότερο να διατηρήσουμε το νεανικό σχήμα των ποδιών μας, ειδικά εάν έχουν μεσολαβήσει στη ζωή μας γεγονότα όπως μία εγκυμοσύνη ή απότομη απώλεια βάρους. Ιδιαίτερα η περιοχή των μηρών είναι ένα σημείο όπου όσο και αν γυμναστείς, όσο και αν τρέξεις, κολυμπήσεις, περπατήσεις ή σκαρφαλώσεις, θα αντισταθεί πεισματικά στην άσκηση. Ο μαλακός ιστός του έσω μηρού και όλη η περιοχή κατά μήκος του εξωτερικού μηρού είναι σχεδόν αδύνατον να σφίξουν χωρίς την χειρουργική επέμβαση της Μηροπλαστικής.
Η Μηροπλαστική είναι η πλαστική επέμβαση ανόρθωσης των μηρών που επαναφέρει τα πόδια σου στην νεανική τους όψη, αναπλάθοντας τον εσωτερικό και τον εξωτερικό μηρό, όπως και τις περιοχές γύρω από τους γοφούς και τα γόνατα.
Με το Thigh Lift, που συχνά συνδυάζεται και με την Λιπογλυπτική, τα περιττά αποθέματα λίπους απομακρύνονται και επανέρχεται η χαμένη ελαστικότητα του δέρματος γύρω από τους μηρούς, χαρίζοντας στα πόδια σου τη ζωντάνια και τη λάμψη που θυμάσαι και ονειρεύεσαι.
Μηροπλαστική

Μηροπλαστική Για ποιους είναι;

Η Μηροπλαστική απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση των ποδιών και την υφή του δέρματος στην περιοχή των μηρών, καθώς και σε άτομα που έχουν πρόσφατα βιώσει μαζική απώλεια βάρους.
Εάν στο συγκεκριμένο σημείο παρατηρείς ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά όπως χαλαρωμένη επιδερμίδα, ραγάδες, δερματικούς ερεθισμούς, περιττό λίπος και γενικότερα αλλοιωμένη γραμμή στο σχήμα των ποδιών, τότε ένα Thigh Lift θα σου φέρει την αλλαγή που αναζητείς.

Μηροπλαστική Ποια είναι τα ωφέλη;

Μηροπλαστική Ασφαλής μη επεμβατική

Ασφαλής μη επεμβατική

Μηροπλαστική Νεανικά πόδια

Νεανικά πόδια

Μηροπλαστική Αυτοπεποίθηση

Αυτοπεποίθηση

Μηροπλαστική Κατάλληλη για τις ευαίσθητες περιοχές

Κατάλληλη για τις ευαίσθητες περιοχές

Ποια ειναι τα οφέλη;

Νεανικά πόδια

Σύσφιξη μοιών

Αυτοπεποίθηση

Μηροπλαστική Γιατί να κάνω Μηροπλαστική;

Διότι θα αφαιρέσει το περιττό, χαλαρό δέρμα από τους μηρούς σου και θα σου χαρίσει πιο σφιχτά και καλλίγραμμα πόδια. Επιπλέον, η αφαίρεση του περιττού δέρματος θα εξαλείψει και τις πτυχές που, όταν ιδρώνουν, μπορούν να προκαλέσουν δερματικές μολύνσεις. Η Μηροπλαστική θα βελτιώσει δραματικά τη υγεία της επιδερμίδας σου.

Διότι θα απομακρύνει το περιττό λίπος από την περιοχή των μηρών σου, αφήνοντας στη θέση του ένα όμορφο, νεανικό περίγραμμα στα πόδια σου.

Διότι θα σφίξει τους χαλαρούς μύες στην περιοχή των μηρών σου, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της καμπύλης του ποδιού.

Διότι επιτέλους θα απολαμβάνεις αντί να φοβάσαι τον ερχομό του καλοκαιριού. Με την αυτοπεποίθηση που θα σου δώσει η νέα σου εμφάνιση, θα νιώθεις υπέροχα ό,τι κι αν επιλέγεις να φορέσεις.

Μηροπλαστική Αποτελέσματα

Μηροπλαστική Testimonials Οι αξιολογήσεις μας

Όλοι ήταν πολύ φιλικοί και με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα. Η διαδικασία κύλησε πολύ ομαλά. Όλες οι ερωτήσεις και οι αρχικές επιφυλάξεις μου απαντήθηκαν αμέσως με μεγάλη σιγουριά και σαφήνεια. Το αποτέλεσμα; Πέρα από εκπληκτικό!
Αντωνία Μ.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη κουβέντα που είχα με τον γιατρό μου στην MD Clinics. Με ρώτησε ποιοι ήταν οι στόχοι μου, τι πίστευα ότι χρειάζομαι προκειμένου να νιώσω καλά με το σώμα μου. Αμέσως τότε ήξερα πως έχω έρθει στο σωστό μέρος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο και από ότι περίμενα!”
Ειρήνη Π.
Από την αρχή ως το τέλος όλα πήγαν ακριβώς έτσι όπως μου τα είχε πει ο γιατρός μου. Ποτέ δεν υπήρξε καμιά δυσάρεστη έκπληξη, κανένα απρόοπτο, και όποια ανησυχία μπορεί να είχα στην αρχή, εξαφανίστηκε μετά από την πρώτη μου συνάντηση μαζί του. Έχω εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό όλων των συνεργατών του και, ακόμα περισσότερο από τα εκθαμβωτικά αποτελέσματα της επέμβασης μου!
Μίλτος Τ.
Όλη η ομάδα του ιατρού και των νοσηλευτών του είναι θαυμάσια! Έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος από την επέμβαση της μηροπλαστικής που έκανα στην MD Clinics και ειλικρινά μου λείπουν! Τους έχω επιθυμήσει! Ο γιατρός μου(μήπως να το κάνουμε οι γιατροί μου σε όλα τα κείμενα) ήταν άψογος επαγγελματίας, μου έδωσε πολύ εύστοχες και σοβαρές απαντήσεις και ένιωθα ότι η ασφάλεια μου ήταν πάντα η απόλυτη προτεραιότητά του. Εξυπακούεται ότι είμαι πανευτυχής με τα αποτελέσματα!
Ελίζα Κ.

Μηροπλαστική Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να ξέρω εκ των προτέρων πως θα είναι τα πόδια μου μετά την επέμβαση;

Πριν την επέμβαση, γίνεται πάντα μία τρισδιάστατη ψηφιακή προσομοίωση με βάση τις επιθυμίες και ανάγκες σου, ενώ παράλληλα σε συμβουλεύουμε προκειμένου να πάρεις το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Θα πονέσει η επέμβαση;

Η χειρουργική επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία, επομένως δεν θα αισθανθείς πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Είναι φυσιολογικό να νιώσεις κάποια μικρή ενόχληση μετά την επέμβαση, αλλά αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα με παυσίπονα.

Η επέμβαση θα μου αφήσει σημάδια;

Μπορεί να έχεις μία ουλή στη βουβωνική χώρα, καθώς και μία κάθετη ουλή κατά μήκος του εσωτερικού του μηρού. Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον τύπο της Μηροπλαστικής που θα επιλεγεί. Οι ουλές αυτές θα σβήσουν με την πάροδο του χρόνου. Μπορείς επίσης να συζητήσεις τις δυνατότητες ελαχιστοποίησης των ουλών με τον χειρουργό σου, ώστε να βελτιώσετε περαιτέρω το αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί η ανάρρωση;

Από την πρώτη ημέρα θα μπορείς να κινήσε άνετα μέσα στο σπίτι σου, ενώ μετά την τέταρτη μετεγχειρητική ημέρα θα μπορείς να επιστρέψεις στην εργασία σου. Επίπονες δραστηριότητες και άσκηση θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την 4η εβδομάδα. Μέχρι το τέλος των 4 εβδομάδων, οι τομές θα έχουν επουλωθεί πλήρως και το οίδημα θα έχει επίσης υποχωρήσει.

Μπορούν και άντρες να κάνουν Μηροπλαστική;

Βέβαια. Υπάρχουν πολλοί άνδρες που θέλουν να απαλλαγούν από τους φουσκωμένους γοφούς ή τους χαλαρωμένους μηρούς τους, ιδίως μετά από μεγάλη απώλεια βάρους.

MDClinics Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Ραντεβού

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2024. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Design & Development by Pixel Design

elGreek