Προσφορα

Θεραπεία Νευροτοξίνης 200€

Iσχύει από 1 Φεβρουαρίου, 2023

Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας έχουν να κάνουν – μεταξύ άλλων – και με τις φυσικές μας εκφράσεις. Οι επαναλαμβανόμενες μυϊκές συσπάσεις που συμβαίνουν όποτε εμείς εκφράζουμε έκπληξη, θυμό, χαρά, ή οτιδήποτε άλλο, κάνουν τα φρύδια μας, τα μάτια μας, το στόμα μας και άλλα πολλά σημεία του προσώπου να τεντώνονται, να λυγίζουν, να ανασηκώνονται, να διπλώνουν και, αναπόφευκτα, να μας δημιουργούν ρυτίδες.

Η θεραπεία με νευροτοξίνη είναι ένα ενέσιμο εκχύλισμα υψηλής καθαρότητας που όταν εφαρμόζεται στους στους μυς του προσώπου τους χαλαρώνει, μειώνοντας προσωρινά τη δραστηριότητά τους.
Το αποτέλεσμα είναι πως οι ρυτίδες στο μέτωπο, το μεσόφρυο, τα μάτια, τα μύτη, γύρω από τα χείλη, το πηγούνι και τον λαιμό υποχωρούν κάτω από την επιφάνεια του νεανικού σου, αναζωογονημένου προσώπου.
Νευροτοξινη

Σε ποιες περιοχές γίνεται;

ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΤΩΠΟΥ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΣΟΦΡΥΟΥ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΑΤΙΩΝ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΥΤΗΣ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ & ΧΕΙΛΙΩΝ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΗΓΟΥΝΙΟΥ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΛΑΙΜΟΥ
ΜΑΣΧΑΛΙΑΙΑ ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ
Νευροτοξινη

Γιατί να κάνω θεραπεία με Νευροτοξίνη;

Διότι μπορεί να δεις αποτελέσματα μέσα σε 24 έως 48 ώρες, για μέτριες έως έντονες ρυτίδες του προσώπου. Σίγουρα θα δεις διαφορά μέσα σε 7 ημέρες.
Διότι η θεραπεία αυτή προσφέρει προβλέψιμα, διακριτά και διακριτικά αποτελέσματα. Δηλαδή, θα εξακολουθείς να μοιάζεις με τον εαυτό σου, απλώς με λιγότερες ρυτίδες.
Διότι απαιτεί ελάχιστο χρόνο. Επιστρέφεις στην καθημερινή σου δραστηριότητα με το που θα φύγεις από το ιατρείο μας.
Διότι πέρα από όλα τα αισθητικά οφέλη, αποτελεί θεραπεία και για επίμονες ημικρανίες που δεν ανταποκρίνονται σε φαρμακευτική αγωγή. Επίσης, σταματά την έκκριση των ιδρωτοποιών αδένων, απαλλάσσοντάς σε από την άβολη κατάσταση του υπερβολικού ιδρώτα.
Κοινοποιήστε το
mdclinics

Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Προσφοράς

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2024. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Design & Development by Pixel Design

elGreek