Προσφορα

Προσφορά Υαλουρονικό Οξύ 180€

Iσχύει από 1 Φεβρουαρίου, 2023

Καθώς περνούν τα χρόνια, ο λόγος που αποκτούμε ρυτίδες και χάνουμε όγκο στα ζυγωματικά και τους κροτάφους μας είναι ότι η φυσική παραγωγή του υαλουρονικού οξέος μειώνεται.

Το υαλουρονικό οξύ ένα ενυδατικό συστατικό που έχει την εκπληκτική ιδιότητα να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό.

Laser ΑποτρίχωσηΥαλουρονικό Οξύ
Έτσι, ενισχύει τη γερή σύνδεση ανάμεσα στις ίνες κολλαγόνου και της ελαστίνης. Γι’ αυτό λοιπόν και η θεραπεία με ένεση υαλουρονικό οξύ μπορεί να επαναφέρει στο πρόσωπό σου την νεανική του όψη χωρίς να χρειαστεί να περάσεις από καμία χειρουργική διαδικασία και τους χρόνους ανάρρωσης που την ακολουθούν.

Υαλουρονικό Οξύ Γιατί να κάνω θεραπεία με υαλουρονικό οξύ;

Διότι θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Με το που θα λήξει η διαδικασία, λίγο μετά θα αρχίσεις ήδη να παρατηρείς τη βελτιωμένη σου εμφάνιση.

Διότι είναι ασύγκριτα γρήγορη. Ανάλογα με το πόσες είναι οι περιοχές που θέλεις να γίνει η εφαρμογή του υαλουρονικού, μπορεί να τελειώσεις με τη θεραπεία ακόμη και σε 10 λεπτά. Με το που θα φύγεις από την κλινική μας μπορείς να επιστρέψεις απευθείας στις καθημερινές σου ασχολίες ή τη δουλειά σου.

Διότι οι πιθανές παρενέργειες που μπορεί να αντιμετωπίσεις μετά από την θεραπεία είναι ελάχιστες και ασήμαντες. Στη χειρότερη περίπτωση, θα πρόκειται για ένα μικρό πρήξιμο ή αμελητέο ερεθισμό στο δέρμα, που εύκολα θα μπορείς να καλύψεις με μακιγιάζ.

Διότι τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια. Θα δείχνεις νέα/νέος και θα βλέπεις το αποτέλεσμα στον καθρέφτη για περίπου έναν ολόκληρο χρόνο.

υαλουρονικο οξυ

Σε ποιες περιοχές γίνεται;

ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΤΩΠΟΥ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΕΣΟΦΡΥΟΥ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΑΤΙΩΝ
ΡΥΤΙΔΕΣ ΜΥΤΗΣ
ΧΕΙΛΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΓΝΑΘΟΥ
ΡΙΝΟΠΑΡΕΙΑΚΗ ΠΤΥΧΗ
ΜΥΤΗ
Κοινοποιήστε το
mdclinics

Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Φόρμα Προσφοράς

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.