Προσφορα

Καθαρισμός Προσώπου με Hydrafacial 79€

Iσχύει από 1 Δεκεμβρίου, 2022

Τέλος στο λιπαρό πρόσωπο. Γνωρίστε το Hydrafacial που προσφέρει εκτός από καθαρισμό και διόρθωση ατελειών, βαθιά ενυδάτωση & αναζωογόνηση, σαν ένα φυσικό Lifting. Εάν είσαι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που δεν έχουν γνωρίσει ακόμα το Hydrafacial, ας ξεκινήσουμε από τον επιστημονικό ορισμό: είναι ο ιατρικός καθαρισμός του προσώπου.

Πιο συγκεκριμένα, στο Hydrafacial χρησιμοποιείται μία σύγχρονη ιατρική συσκευή υδροδερμοαπόξεσης του προσώπου που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την διάχυση με ευεργετικά θρεπτικά στοιχεία, την ενυδάτωση και την αντιοξειδωτική προστασία της επιδερμίδας. Παράλληλα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα.
Μισό λεπτό! Υδροδερμοαπόξεσης;;
Ω, ναι. Αντί να παστώνουμε το πρόσωπο με κρέμες και μάσκες, ή να το βάζουμε κάτω από τον ατμό, όπως γίνεται στον παραδοσιακό καθαρισμό δέρματος, η πολύ πιο ήπια προσέγγιση του Hydrafacial απορροφά όλα τα ανεπιθύμητα ρυπαρά στοιχεία από την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα διαχέει ισχυρά ενεργά συστατικά στο πρόσωπο που το ενυδατώνουν, το προστατεύουν, το εμπλουτίζουν με ωφέλιμα στοιχεία και το κάνουν πιο λαμπερό και φωτεινό.
HYDRAFACIAL

Το Hydrafacial μπορεί επίσης να εξαλείψει δερματολογικά ζητήματα όπως:

Λιπαρό δέρμα με τάση προς ακμή.
Ανομοιομορφία στον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας.
Μελαγχρωματικές κηλίδες.
Διευρυμένους και φραγμένους πόρους.
Βλάβες στο δέρμα από υπερβολική έκθεση στον ήλιο.
HYDRAFACIAL

Γιατί να κάνω θεραπεία με Hydrafacial;

Διότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Είτε το δέρμα σου είναι λιπαρό και με τάσεις ακμής, είτε ξηρό και ξεφλουδισμένο, η θεραπεία με Hydrafacial θα σου είναι πολύ ωφέλιμη. Ακόμη και όσοι έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα μπορούν να απολαύσουν πολλές συνεδρίες με απόλυτη ασφάλεια!
Διότι ο χρόνος ανάρρωσης είναι μηδενικός.
Όλη η διαδικασία του Hydrafacial διαρκεί μόνο 30 λεπτά. Δεν χρειάζεται χρόνος για να αναρρώσεις ή να περιμένεις να απομακρυνθεί κάποια ερυθρότητα στην επιδερμίδα. Αν θέλεις βάζεις μακιγιάζ και συνεχίζεις τις κανονικές σου δραστηριότητες αμέσως μετά.
Διότι μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες.
Το Hydrafacial είναι μη επεμβατικό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πλαισιωθεί και από επιπλέον θεραπείες περιποίησης του δέρματος. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να ενισχύσει τη δράση ενέσιμων θεραπειών, είτε θεραπειών λέιζερ. Μπορείς να ζητήσεις από τον ιατρό σου να συνδυάσει ένα Hydrafacial με κάποια ακόμη διαδικασία για να πετύχεις τους ιδανικούς αισθητικούς σου στόχους.
Διότι είναι πλήρως προσαρμόσιμο στις δικές σου απαιτήσεις.
Ο ιατρός σου θα προσαρμόσει τη θεραπεία Hydrafacial στις μοναδικές ανάγκες του επιδερμίδας σου. Μπορούν να προστεθούν ενισχυτικά δέρματος για να το φωτίσουν το δέρμα και να αφαιρέσουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Επίσης, μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση της αναρρόφησης έτσι ώστε να είναι πιο ήπια σε ευαίσθητα σημεία, όπως η περιοχή των ματιών.
HYDRAFACIAL

Τα στάδια του Hydrafacial

Hydrafacial Ενυδάτωση
Ενυδάτωση
Hydrafacial Αφαίρεση σμήγματος
Αφαίρεση σμήγματος
Hydrafacial Peeling με γλυκολικό & σαλικυλικό οξύ
Peeling με γλυκολικό & σαλικυλικό οξύ
Hydrafacial Καθαρισμός και απολέπιση
Καθαρισμός και απολέπιση
Κοινοποιήστε το
mdclinics

Κλείστε τώρα το
online ραντεβού σας!

Αισθητική Δερματολογία | Πλαστική Χειρουργική

MDClinics © 2023. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.